Top Ads on The Fool

The Fool

10 Days

The Fool prezintă Fool HD – Online Comedy TV! Primul club de stand-up virtual aduce, în sufrageria ta, cele mai noi show-uri! ️ Cu un singur bilet achiziționat, oferi hohote de râs întregii familii cu care #staiacasă! Fii la curent cu toate spectacolele pe care le pregătim și nu rata ocazia de a-i vedea pe artiștii tăi favoriți aici: https://live.thefool.ro!
Heat: 111
Website URL: thefool.ro
Headline: The Fool prezintă Fool HD – Online Comedy TV!
Button label: N/A
The Fool

8 Days

Vlad Grigorescu vine la #FOOLdeVARĂ! Dacă nu l-ai vazut niciodată live, în acest show va face unele dintre cele mai bune și populare momente ale lui. Practic ai garanția că o sa fie un show foarte bun. ⭐️ Vino să traieşti o experientă LIVE unică!! ⭐️ Nu vei vedea un spectacol. TU vei fi spectacolul. ℹ️ Vlad Grigorescu este cel mai apreciat magician român şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului. Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem in România. BEST OF Vlad Grigorescu Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) Duminică, 28 Iunie 21:00 Bilete: https://bilete.thefool.ro ⚠️ Nu îți face griji, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a-ți oferi o experiență de toți banii, dar trebuie să ni te alături în această aventură. Avem reguli stricte și suntem mai catolici decât Papa când vine vorba de securitatea ta, așadar: 1. Vom scoate la vânzare un număr limitat de bilete, pentru a vă garanta confortul fizic și psihic. 2. Vom organiza mesele cu capacitatea de până la 4 persoane și o distanță minimă de 2 metri între ele. 3. Vom igieniza terasa și vă vom pune la dispoziție, în permanență, dezinfectant. 4. Vom fi foarte severi în ceea ce privește purtarea măștilor în spațiile comune.
Heat: 98
Website URL: thefool.ro
Headline: https://bilete.thefool.ro/
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

7 Days

Vineri, 17 iulie, râdem copios la #FooldeVară! Stand-up Comedy cu Micutzu, Claudiu, Geo și Mane vine la pachet cu un antrenament serios de abdomen, atât de tare o să te amuzi! Intră repejor pe https://bilete.thefool.ro să-ți ocupi locul la show!
Heat: 87
Website URL: thefool.ro
Headline: Vineri, 17 iulie, râdem copios la #FooldeVară! Stand-up Comedy cu Micutzu, Claudiu, Geo și Mane vine la pachet cu un antrenament serios de abdomen, atât de tare o să te amuzi! Intră repejor pe https://bilete.thefool.ro să-ți ocupi locul la show!
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

7 Days

Glume bune la super preț! Cu doar 5 lei, îți înseninăm toată săptămâna! ☀️ Te așteptăm luni, la Fool de Vară - Open Mic - MC: Gabriel Gherghe, pentru un show de stand-up cu comedianți consacrați sau în devenire, dar care au materiale proaspăt scoase din cuptor! Biletele sunt disponibile pe https://bilete.thefool.ro !
Heat: 85
Website URL: thefool.ro
Headline: Glume bune la super preț! Cu doar 5 lei, îți înseninăm toată săptămâna! ☀️ Te așteptăm luni, la Fool de Vară - Open Mic - MC: Gabriel Gherghe, pentru un show de stand-up cu comedianți consacrați sau în devenire, dar care au materiale proaspăt scoase din cuptor! Biletele sunt disponibile pe https://bilete.thefool.ro !
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

6 Days

La InstaComic - MC: Mădălin Cîrje ai șansa sa-ți votezi favoritul LIVE pe Instagram @thefoolclub! Ia-ți acum bilete de pe https://bilete.thefool.ro și hai joi, 9 iulie, de la ora 21:00, la Hop Garden!
Heat: 84
Website URL: thefool.ro
Headline: La InstaComic - MC: Mădălin Cîrje ai șansa sa-ți votezi favoritul LIVE pe Instagram @thefoolclub! Ia-ți acum bilete de pe https://bilete.thefool.ro și hai joi, 9 iulie, de la ora 21:00, la Hop Garden!
Button label: BUY_TICKETS
The Fool Club

7 Days

The Fool presents Fool HD - Fool Home Delivery! Glume, glume, artiști și viitori artiști, amatori, nume cunoscute, dispărute sau abia apărute în stand-up, vin toate la tine acasă! E nașpa în pandemie, știm, dar e de zece ori mai nașpa fără voi! Ne e dor de scenă și de public, așa că lansăm proiectul Fool HD, adică cele mai tari experințe din perioada asta vă sunt împărtășite online! Bonus: al cincilea show de Open Mic va fi prezentat de nimeni altul decât Adrian fkin’ Nicolae! ⚠️ Nu vă faceți griji, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a vă oferi o experiență de toți banii. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, intră pe https://hd.thefool.ro/ și parcurge cu atenție descrierea proiectului nostru, împreună cu măsurile de siguranță pe care, scuză-ne, dar n-ai de ales decât să le respecți temeinic. Și, vorba lui Adrian Nicolae: Cine se supără, mă-sa-i curvă, nananana! ✉️ Pentru înscrieri trimite un mail la open-mic@thefool.ro cu numele tău și numărul de telefon, ca să te sunăm noaptea cu număr ascuns. Dacă luni o să fie prima dată când urci: (1) Doamne-ajută şi (2) trimite pe mailul de mai sus un video cu tine şi cele 5 minute de material pe care le-ai pregătit. Dacă vrei să te asiguri că nu ratezi live-ul, dă un click pe "clopoțel": https://bit.ly/3bDi9fL Link donații: https://hd.thefool.ro/doneaza Ne vedem pe micile ecrane!
Heat: 83
Website URL: UCrZN9miwsbplTES9tW2AVrw
Headline: ตลกขบขัน · 2,428 คน
Button label: EVENT_RSVP
The Fool

6 Days

Sfârșitul săptămânii vă aduce un super show de stand-up comedy online, prin ️ Fool HD! Duminică, de la ora 21:00, Tănase George, Mane Voicu, Gabriel Gherghe, Claudiu Popa și George Adrian urcă, în siguranță, pe scena The Fool, cu cele mai noi glume din repertoriu! Fool HD - Stand Up Comedy - Live Streaming ️ Ia-ți bilet de pe https://bit.ly/2VRw4Jp și intră pe https://live.thefool.ro pentru minim 5 porții de râs!
Heat: 82
Website URL: 301598103974475
Headline: N/A
Button label: N/A
The Fool

6 Days

Serile de vară merg bine cu show-urile de stand up, alături de prieteni! Continuăm distracția la ️ #FOOLdeVARĂ cu un line-up de excepție: Micutzu Cosmin Nedelcu, Bordea, Florin Gheorghe și Radu Isac! Opening act: Teo Ioniță! Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) Sâmbătă, 20 Iunie ⏰ 21:00 ️ https://bilete.thefool.ro ⚠️ Nu îți face griji, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a-ți oferi o experiență de toți banii, dar trebuie să ni te alături în această aventură. Avem reguli stricte și suntem mai catolici decât Papa când vine vorba de securitatea ta, așadar: 1. Vom scoate la vânzare un număr limitat de bilete, pentru a vă garanta confortul fizic și psihic. 2. Vom organiza mesele cu capacitatea de până la 4 persoane și o distanță minimă de 2 metri între ele. 3. Vom igieniza terasa și vă vom pune la dispoziție, în permanență, dezinfectant. 4. Vom fi foarte severi în ceea ce privește purtarea măștilor în spațiile comune.
Heat: 82
Website URL: thefool.ro
Headline: https://bilete.thefool.ro/
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

6 Days

Ce vine după - Teatru e spectacolul pe care trebuie să-l vezi pe 2 august, la #FooldeVară! Umorul și nebunia sunt ingredientele principale ale acestui show, dedicat tuturor celor pentru care imprevizibilul face diferența. ✌️ https://bilete.thefool.ro
Heat: 82
Website URL: thefool.ro
Headline: Ce vine după - Teatru e spectacolul pe care trebuie să-l vezi pe 2 august, la #FooldeVară! Umorul și nebunia sunt ingredientele principale ale acestui show, dedicat tuturor celor pentru care imprevizibilul face diferența. ✌️ https://bilete.thefool.ro
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

6 Days

Pe 21 iunie, Silviu Gherman, această multitudine de personalități într-un singur om, aduce pe scena #FooldeVară un show inedit: Fool de Vară - Silviu Gherman - Audio Pandemonium! O să fie muzică , o să fie păcănele , o să fie SPECTACOL ! Rezervă-ți locul pe https://bilete.thefool.ro și bucură-te de o seară mișto pe terasa Hop Garden!
Heat: 80
Website URL: thefool.ro
Headline: Pe 21 iunie, Silviu Gherman, această multitudine de personalități într-un singur om, aduce pe scena #FooldeVară un show inedit: Fool de Vară - Silviu Gherman - Audio Pandemonium! O să fie muzică , o să fie păcănele , o să fie SPECTACOL ! Rezervă-ți locul pe https://bilete.thefool.ro și bucură-te de o seară mișto pe terasa Hop Garden!
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

6 Days

Ți-ai luat bilet pentru sâmbătă, 18 iulie, la Stand-up Comedy cu Micutzu, Geo, Raul și Voineag Nu mai sta degeaba și intră pe https://bilete.thefool.ro!
Heat: 80
Website URL: thefool.ro
Headline: Ți-ai luat bilet pentru sâmbătă, 18 iulie, la Stand-up Comedy cu Micutzu, Geo, Raul și Voineag? Nu mai sta degeaba și intră pe https://bilete.thefool.ro!
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

6 Days

Joia asta, la #FOOLdeVARĂ, îți dăm minim 3 motive să râzi copios: Tănase George, Radu Bucălae și State Ioana! Stand-up Comedy cu Bucălae,Tănase și State - Splaiul Unirii 225 Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) Joi, 11 Iunie ⏰ 21:00 ️ https://bilete.thefool.ro
Heat: 79
Website URL: thefool.ro
Headline: N/A
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

6 Days

️ Lume, lume, Tănase George, Mane Voicu, Claudiu Popa, Gabriel Gherghe și George Adrian vin în casele voastre cu cele mai noi glume și cele mai amuzante experiențe, într-un spectacol incendiar Fool HD - Stand Up Comedy - Live! Duminică, 3 mai ⏰ 21:00 https://live.thefool.ro/ ️ Bilete pe https://bit.ly/2S2Bb8A
Heat: 78
Website URL: thefool.ro
Headline: Program TV Fool Home Delivery
Button label: BOOK_TRAVEL
The Fool

6 Days

Joi, 25 iunie, vă așteptăm la #Fooldevară la un super show de comedie: Stand-up comedy cu Gherghe, Bogdan Mălăele, Mukinka și Mane! Nu suntem noi magicieni, dar paaaff… 5 comedianți pe scena Hop Garden! Rezervă-ți acum masa pe terasă de pe https://bilete.thefool.ro !
Heat: 78
Website URL: thefool.ro
Headline: N/A
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

6 Days

Luni vă așteptăm la o nouă seară de Fool de Vară - Open Mic - MC: Gabriel Gherghe! În meniu avem viitori artiști și comedianți consacrați care ne livrează glume noi! https://bilete.thefool.ro
Heat: 78
Website URL: thefool.ro
Headline: N/A
Button label: BUY_TICKETS
The Fool

5 Days

❗ Nu rata ULTIMELE bilete la recitalul maestrului Horatiu Malaele! Horațiu Mălăele - „Sunt un orb” - Splaiul Unirii 225 Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) Duminică, 14 Iunie ⏰ 20:30 ️ https://bilete.thefool.ro
Heat: 75
Website URL: thefool.ro
Headline: ❗ Nu rata ULTIMELE bilete la recitalul maestrului Horatiu Malaele! Horațiu Mălăele - „Sunt un orb” - Splaiul Unirii 225 Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) Duminică, 14 Iunie ⏰ 20:30 ️ https://bilete.thefool.ro
Button label: BUY_TICKETS
YouTube

5 Days

Ți-ai dorit mereu să urci pe scena The Fool Acum, toți cei de acasă au ocazia să te vadă pe micile ecrane, la Fool HD - Open Mic - Live pe YouTube! P.S. Dacă vrei să te asiguri că nu ratezi live-ul de luni, dă un click pe "clopoțel" https://bit.ly/2VtU8mF #wereallmadhere #FoolHD #OpenMic
Heat: 75
Website URL: youtube.com
Headline: Ți-ai dorit mereu să urci pe scena The Fool? Acum, toți cei de acasă au ocazia să te vadă pe micile ecrane, la Fool HD - Open Mic - Live pe YouTube! P.S. Dacă vrei să te asiguri că nu ratezi live-ul de luni, dă un click pe "clopoțel" https://bit.ly/2VtU8mF #wereallmadhere #FoolHD #OpenMic
Button label: N/A
The Fool

5 Days

⚠️ Mesaj de interes public de la Silviu Gherman: pe 21 iunie aduce pe scena #Fooldevara un nou show excentric, cu muzică și păcănele! Fool de Vară - Silviu Gherman - Audio Pandemonium Ia-ți bilet de pe https://bilete.thefool.ro și hai să dai din cap pe terasa Hop Garden (Splaiul Unirii 225)!
Heat: 75
Website URL: thefool.ro
Headline: ⚠️ Mesaj de interes public de la Silviu Gherman: pe 21 iunie aduce pe scena #Fooldevara un nou show excentric, cu muzică și păcănele! Fool de Vară - Silviu Gherman - Audio Pandemonium Ia-ți bilet de pe https://bilete.thefool.ro și hai să dai din cap pe terasa Hop Garden (Splaiul Unirii 225)!
Button label: BUY_TICKETS
YouTube

5 Days

Opriți măcelul de la Roast Battle 2020 – episodul 2! Cei opt comedianți n-au avut nici mamă, nici tată, doar sânge în instalații și o gură slobodă. ⚔️ Cine crezi că a încasat-o cel mai grav #wereallmadhere #StatiAcasa #APSN
Heat: 75
Website URL: youtube.com
Headline: Credeți că episodul 1 a fost sângeros? Dați play la ăsta. Opt comedianți s-au persecutat reciproc pentru un loc în semifinalele Roast Battle 2020 și a fost d...
Button label: N/A
The Fool

5 Days

E 5 lei biletul la Fool de Vară - Open Mic - MC: Nelu Cortea pe https://bilete.thefool.ro, dar distracția e priceless! Vino luni, 15 iunie, la Hop Garden, să-i vezi pe viitorii comedianți ai României în acțiune sau să guști cele mai noi glume scrise de veterani!
Heat: 73
Website URL: thefool.ro
Headline: E 5 lei biletul la Fool de Vară - Open Mic - MC: Nelu Cortea pe https://bilete.thefool.ro, dar distracția e priceless! Vino luni, 15 iunie, la Hop Garden, să-i vezi pe viitorii comedianți ai României în acțiune sau să guști cele mai noi glume scrise de veterani!
Button label: BUY_TICKETS