Top Ads on One

Telekom Albania

70 Days

Vetëm për ty. Eja në dyqanet Telekom dhe aktivizo paketën tënde.
Heat: 934
Website URL: 171585702896838
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
ONE Telecommunications

53 Days

Mbaj numrin tënd dhe bëhu ONE. Zgjidh ofertën vetëm për ty.
Heat: 766
Website URL: oferta.one.al
Headline: N/A
Button label: SIGN_UP
ONE Telecommunications

43 Days

Heat: 671
Website URL: oferta.one.al
Headline: Mbaj numrin tënd dhe bëhu ONE. Zgjidh ofertën vetëm për ty.
Button label: SIGN_UP
Telekom Albania

33 Days

Eja në Telekom, me një ofertë vetëm për ty! Zbuloje në dyqanin më të afërt Telekom në Korçë.
Heat: 426
Website URL: 171585702896838
Headline: Eja në Telekom, me një ofertë vetëm për ty! Zbuloje në dyqanin më të afërt Telekom në Korçë.
Button label: N/A
Telekom Albania

32 Days

Për selfi më të mira Samsung Galaxy A40. Zgjidh Planin UP dhe përfito çmimin me ulje 18,400Lekë Transport falas brenda 48 orëve në shtëpinë tënde. #qendroisigurt
Heat: 404
Website URL: telekom.com.al
Headline: Çaste që na lidhin.
Button label: SHOP_NOW
Telekom Albania

31 Days

Zgjidh planin UP dhe dhe përfito Xiaomi Redmi Note 8 Pro deri në 22,400 Lekë. #qendroisigurt
Heat: 376
Website URL: telekom.com.al
Headline: Çaste që na lidhin.
Button label: SHOP_NOW
Telekom Albania

30 Days

Erdhi fundjava! Aktivizo tani Giga Fundjavë në aplikacionin #MyTelekom. 3GB Internet + 5GB Internet për social chat. E vlefshme për 48 orë.
Heat: 364
Website URL: telekom.com.al
Headline: Aktivizo në aplikacionin #MyTelekom
Button label: LEARN_MORE
Telekom Albania

26 Days

Kalo në UP & përfito deri në 5,500 Lekë ulje në çdo smartphone. Eja në çdo dyqan Telekom dhe zgjidh smartphone-in tënd të ri!
Heat: 342
Website URL: telekom.com.al
Headline: N/A
Button label: LEARN_MORE
Telekom Albania

29 Days

Zgjidh telefonin tënd me Planet UP dhe përfito ulje deri në 5,500 Lekë. Transport falas brenda 48 orëve në shtëpinë tënde. #qendroisigurt
Heat: 340
Website URL: telekom.com.al
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
Telekom Albania

27 Days

Për selfi më të mira Samsung Galaxy A40. Transport falas brenda 48 orëve në shtëpinë tënde. #qendroisigurt
Heat: 325
Website URL: telekom.com.al
Headline: Telekom e-shop
Button label: SHOP_NOW
Telekom Albania

26 Days

Erdhi fundjava! Aktivizo tani Giga Fundjavë 4 në aplikacionin #MyTelekom. 12GB Internet + 5GB Internet për social chat. E vlefshme për 4 fundjava.
Heat: 312
Website URL: telekom.com.al
Headline: Aktivizo në aplikacionin #MyTelekom
Button label: GET_OFFER
Telekom Albania

23 Days

Eja në Telekom, me një ofertë vetëm për ty! Zbuloje në dyqanin më të afërt Telekom në Shkodër.
Heat: 308
Website URL: 171585702896838
Headline: Eja në Telekom, me një ofertë vetëm për ty! Zbuloje në dyqanin më të afërt Telekom në Shkodër.
Button label: N/A
ONE Telecommunications

26 Days

Merr një nga të fundit e familjes iPhone 12 me ulje dhe përfito plot 300 GB dhuratë për 1 vit kombinuar me planet ONE Unlimited.
Heat: 293
Website URL: one.al
Headline: Kombinuar me planet ONE UNLIMITED
Button label: SHOP_NOW
Telekom Albania

26 Days

Zgjidh telefonin tënd në Telekom e-shop. Transport falas brenda 48 orëve në shtëpinë tënde. #qendroisigurt
Heat: 286
Website URL: telekom.com.al
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
One

22 Days

Internet pa limit dhe më shumë njësi se ndonjëherë, janë arsyet përse duhet të zgjedhësh ONE UNLIMITED! ONE, Çdo ditë më mirë.
Heat: 267
Website URL: memire.one.al
Headline: Rrjeti është në themel të gjithçkaje që ne bëjmë. ONE sjell për ty më të mirën e mundshme të teknologjisë sot, gati për të ardhmen.
Button label: LEARN_MORE
One

20 Days

Heat: 256
Website URL: memire.one.al
Headline: Çdo ditë më mirë
Button label: LEARN_MORE
ONE Telecommunications

24 Days

Gjej iPhone e duhur për ty dhe merre me ulje deri në 20,000 Lekë duke e kombinuar me planet ONE UNLIMITED. Ne çdo dyqan ONE.
Heat: 254
Website URL: one.al
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
Telekom Albania

20 Days

3GB Falas me çdo aktivizim pakete dhe regjistrimin e parë në My Telekom. Paguaj nga shtëpia në mënyrë të sigurt me çdo kartë!
Heat: 251
Website URL: telekom.com.al
Headline: N/A
Button label: DOWNLOAD
ONE Telecommunications

22 Days

Festa më të mira, me çmimet më të mira! Merr smartphone të ri për vetëm 100 Lekë në muaj, kombinuar me planet ONE Unlimited.
Heat: 227
Website URL: one.al
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
One

18 Days

Heat: 222
Website URL: memire.one.al
Headline: N/A
Button label: LEARN_MORE