Top Ads on Synthisophy, Discussions on current social issues

Sante Plus Hospital

28 Days

ПРОМОЦИЈА ЗА СПОНТАНО ПОРОДУВАЊЕ ПО ПАКЕТ ЦЕНА ОД 550€! Промоцијата ПРОДОЛЖУВА Со авансна уплата на цел износ се стекнувате со право на бесплатни контроли од 36та гестациска недела. * ПАКЕТОТ ГИ ПОКРИВА СИТЕ ТРОШОЦИ Контакт телефон за дополнителни информации : 071 262 323 #santeplushospital
Heat: 383
Website URL: 834802806608476
Headline: ПРОМОЦИЈА ЗА СПОНТАНО ПОРОДУВАЊЕ ПО ПАКЕТ ЦЕНА ОД 550€! Промоцијата ПРОДОЛЖУВА Со авансна уплата на цел износ се стекнувате со право на бесплатни контроли од 36та гестациска недела. * ПАКЕТОТ ГИ ПОКРИВА СИТЕ ТРОШОЦИ Контакт телефон за дополнителни информации : 071 262 323 #santeplushospital
Button label: N/A
Sante Plus Hospital

23 Days

Heat: 278
Website URL: 834802806608476
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
WhatsApp Messenger

20 Days

LINDJE SPONTANE ME ÇMİM 550€! OFERTË PROMOVUESE VAZHDON ME KËRKESËN TUAJ!❤ ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë +389 71 262 323 #santeplushospital Klikoni këtu për të komunikuar në WhatsApp: https://wa.me/message/NQHKGFF5PGT3A1
Heat: 224
Website URL: 310633997
Headline: LINDJE SPONTANE ME ÇMİM 550€! OFERTË PROMOVUESE VAZHDON ME KËRKESËN TUAJ!❤ ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë +389 71 262 323 #santeplushospital Klikoni këtu për të komunikuar në WhatsApp: https://wa.me/message/NQHKGFF5PGT3A1
Button label: N/A
Sante Plus Hospital

16 Days

Искористете ја промотивната понуда за спонтано породување од 550€! - Почнувајќи од 36 гестациска недела, ПРЕГЛЕДИТЕ СЕ БЕСПЛАТНИ! - Престој во болницата од 2-3 дена, - Едукација за нега и доење - Вакцинација, биохемиски испитувања, ТСХ скриниг , контрола за Вас и за вашето бебе 7-10 дена после породувањето Само во Санте Плус во Скопје имате можност да бидете сместени во еднокреветна просторија каде што посетата од страна на вашите најмили е дозволена следејќи ги протоколите за работа во време на пандемија од ковид-19 Закажете го вашиот термин на : ☎️02 511 20 16 📲 viber/WhatsApp 071 262 323
Heat: 191
Website URL: 834802806608476
Headline: Искористете ја промотивната понуда за спонтано породување од 550€!\n\n- Почнувајќи од 36 гестациска недела, ПРЕГЛЕДИТЕ СЕ БЕСПЛАТНИ!\n\n- Престој во болницата од 2-3 дена,\n- Едукација за нега и доење\n- Вакцинација, биохемиски испитувања, ТСХ скриниг , контрола за Вас и за вашето бебе 7-10 дена после породувањето\nСамо во Санте Плус во Скопје имате можност да бидете сместени во еднокреветна просторија каде што посетата од страна на вашите најмили е дозволена следејќи ги протоколите за работа во време на пандемија од ковид-19\nЗакажете го вашиот термин на :\n\u260e\ufe0f02 511 20 16\n\ud83d\udcf2 viber/WhatsApp 071 262 323
Button label: N/A
Instagram

10 Days

Heat: 118
Website URL: instagram.com
Headline: N/A
Button label: INSTAGRAM_MESSAGE
Sante Plus Hospital

9 Days

Heat: 109
Website URL: 834802806608476
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Sante Plus Hospital

10 Days

ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА КОСА РЕЗУЛТАТИ ПОСЛЕ 9 МЕСЕЦИ Трансплантацијата на коса е единствено решение за проблемот на опадната коса. ✔✔✔✔✔✔✔ Резултатите од трансплантацијата се коса со природен изглед, како гаранција на успешноста на нашиот стручен тим. Со методата FUE на трансплантација како процедура, индивидуални фоликули се вадат еден по еден од донорската зона и потоа се всадуваат во одредениот дел за трансплантација. ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА КОСА во САНТЕ ПЛУС со промотивна цена од 980 € + ПРП гратис Закажете бесплатна консултација на број: 071 262 323
Heat: 108
Website URL: 834802806608476
Headline: ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА КОСА РЕЗУЛТАТИ ПОСЛЕ 9 МЕСЕЦИ Трансплантацијата на коса е единствено решение за проблемот на опадната коса. ✔✔✔✔✔✔✔ Резултатите од трансплантацијата се коса со природен изглед, како гаранција на успешноста на нашиот стручен тим. Со методата FUE на трансплантација како процедура, индивидуални фоликули се вадат еден по еден од донорската зона и потоа се всадуваат во одредениот дел за трансплантација. ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА КОСА во САНТЕ ПЛУС со промотивна цена од 980 € + ПРП гратис Закажете бесплатна консултација на број: 071 262 323
Button label: N/A
Sante Plus Hospital

9 Days

santeplushospital Ofertë promovuese për vitin e ri në Spitalin Sante Plus🌟🎉❄🎁 Lindje spontane me çmim 550€! ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Promovimi deri 31.12.2020 Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë : ☎️02 511 20 16 📲071 262 323
Heat: 102
Website URL: 834802806608476
Headline: santeplushospital Ofertë promovuese për vitin e ri në Spitalin Sante Plus🌟🎉❄🎁 Lindje spontane me çmim 550€! ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Promovimi deri 31.12.2020 Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë : ☎️02 511 20 16 📲071 262 323
Button label: MESSAGE_PAGE
WhatsApp Messenger

8 Days

Në Sante Plus Hospital IVF procedurat me çmim promocionues 2500€ ‍‍‍ Na kontaktoni në numrin: 071 262 323 WhatsApp https://wa.me/message/NQHKGFF5PGT3A1 Fëmija është gjëja më e bukur në jetë Jepini vetes një mundësi që familjes tuaj ti shtohet lumturia ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍❤ Të kyçura në çmim: Terapia për stimulim Analizat për të dy partneret Punkcioni dhe transferi Besojini eksperiencës tonë SANTE PLUS NË SHKUP
Heat: 98
Website URL: 310633997
Headline: Në Sante Plus Hospital IVF procedurat me çmim promocionues 2500€ ‍‍‍ Na kontaktoni në numrin: 071 262 323 WhatsApp https://wa.me/message/NQHKGFF5PGT3A1 Fëmija është gjëja më e bukur në jetë Jepini vetes një mundësi që familjes tuaj ti shtohet lumturia ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍❤ Të kyçura në çmim: Terapia për stimulim Analizat për të dy partneret Punkcioni dhe transferi Besojini eksperiencës tonë SANTE PLUS NË SHKUP
Button label: N/A
Sante Plus Hospital

6 Days

LINDJE SPONTANE ME ÇMİM 550€! OFERTË PROMOVUESE VAZHDON ME KËRKESËN TUAJ!❤ ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup PAKETIMI I MBULON TE GJITHA KOSTOT Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë +389 71 262 323 #santeplushospital
Heat: 82
Website URL: 834802806608476
Headline: LINDJE SPONTANE ME ÇMİM 550€! OFERTË PROMOVUESE VAZHDON ME KËRKESËN TUAJ!❤ ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup PAKETIMI I MBULON TE GJITHA KOSTOT Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë +389 71 262 323 #santeplushospital
Button label: N/A
Sante Plus Hospital

5 Days

❤Mos hezistoni oferta për IVF- 2500 euro vazhdon‍‍‍ Fëmija është gjëja më e bukur në jetë jepi vetes një mundsi që familjes tuaj ti shtohet lumturia ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍❤ Transport dhe akomodim falas Terapia per stimulim Analizat per te dy partneret Punkcioni dhe transferi Na kontaktoni ne numrin: Viber +389 71 340 762 Besojini eksperiences tone SANTE PLUS NE SHKUP
Heat: 77
Website URL: 834802806608476
Headline: ❤Mos hezistoni oferta për IVF- 2500 euro vazhdon‍‍‍ Fëmija është gjëja më e bukur në jetë jepi vetes një mundsi që familjes tuaj ti shtohet lumturia ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍❤ Transport dhe akomodim falas Terapia per stimulim Analizat per te dy partneret Punkcioni dhe transferi Na kontaktoni ne numrin: Viber +389 71 340 762 Besojini eksperiences tone SANTE PLUS NE SHKUP
Button label: MESSAGE_PAGE
Sante Plus Hospital

5 Days

ИН ВИТРО оддел во Санте Плус Болницата во Скопје ПРОМОТИВНА ЦЕНА 2500€ ЕВРА ЗА ВЕШТАЧКО ОПЛОДУВАЊЕ ПАКЕТ ЦЕНА БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ ⭕Дијагностика и третман на машки и женски стерилитет ✔❤ Болницата има склучено договор со фондот за здравствено осигурување ☎️02 511 20 16 075 460 209
Heat: 73
Website URL: 834802806608476
Headline: ИН ВИТРО оддел во Санте Плус Болницата во Скопје ПРОМОТИВНА ЦЕНА 2500€ ЕВРА ЗА ВЕШТАЧКО ОПЛОДУВАЊЕ ПАКЕТ ЦЕНА БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ ⭕Дијагностика и третман на машки и женски стерилитет ✔❤ Болницата има склучено договор со фондот за здравствено осигурување ☎️02 511 20 16 075 460 209
Button label: MESSAGE_PAGE
Sante Plus Hospital

19 Days

LINDJE SPONTANE ME ÇMİM 550€! OFERTË PROMOVUESE VAZHDON ME KËRKESËN TUAJ!❤ ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup PAKETIMI I MBULON TE GJITHA KOSTOT Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë +389 71 262 323 #santeplushospital
Heat: 72
Website URL: santeplushospital.com
Headline: LINDJE SPONTANE ME ÇMİM 550€! OFERTË PROMOVUESE VAZHDON ME KËRKESËN TUAJ!❤ ( sipas dëshirës, ofrojmë edhe ekip femëror ). Me parapagim nga java 36 të shtatzanie kontrollet bëhen falas. -Me mjekë specialistë -Me ekip femëror -Me dhoma suit -Me kujdesi 24-orësh i nënës dhe foshnjës Jemi në sherbimin tuaj në Shkup PAKETIMI I MBULON TE GJITHA KOSTOT Caktoni kontrollën tuaj të parë falas në numrat tonë +389 71 262 323 #santeplushospital
Button label: LEARN_MORE
Sante Plus Hospital

4 Days

Heat: 71
Website URL: 834802806608476
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Sante Plus Hospital

4 Days

Heat: 71
Website URL: 834802806608476
Headline: САНТЕ ПЛУС ТРАДИЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА🎉🎁❤❄🎊🍭

1.СПОДЕЛЕТЕ го линкот подоле
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3531876776901052&id=834802806608476

2.LIKE на нашата страна

Најсреќните 5 добиваат на подарок по избор:🎁❤❄🎊🍭
✔БЕСПЛАТЕН ПРЕГЛЕД ЗА ВРЕМЕ НА БРЕМЕНОСТ
✔БЕСПЛАТЕН ПРЕГЛЕД ЗА ЕВАЛУАЦИЈА НА ПЛОДНОСТ НА ДВАЈЦАТА ПАРТНЕРИ


Санте Плус СЕКОГАШ тука за своите пациенти
Button label: CALL_NOW
Sante Plus Hospital

4 Days

Heat: 69
Website URL: 834802806608476
Headline: N/A
Button label: APPLY_NOW
Main Page | Mysite

3 Days

Искористете ја промотивната понуда за спонтано породување од 550€!❤ - Почнувајќи од 36 гестациска недела, ПРЕГЛЕДИТЕ СЕ БЕСПЛАТНИ! - Престој во болницата од 2-3 дена, - Едукација за нега и доење - Вакцинација, биохемиски испитувања, ТСХ скриниг , контрола за Вас и за вашето бебе 7-10 дена после породувањето Само во Санте Плус во Скопје имате можност да бидете сместени во еднокреветна просторија каде што посетата од страна на вашите најмили е дозволена следејќи ги протоколите за работа во време на пандемија од ковид-19 Закажете го вашиот термин на : ☎️02 511 20 16 viber/WhatsApp 071 262 323
Heat: 62
Website URL: santeplusgroup.com
Headline: 地方性商家
Button label: LEARN_MORE
Seo specialista a konzultant Tomáš Stýskala - Seokonzult.cz

37 Days

Heat: 525
Website URL: seokonzult.cz
Headline: Tomáš Stýskala s praxí 10 let na optimalizaci webových stránek pro vyhledávače.
Button label: LEARN_MORE
Google

1 Days

Le Salon de Coiffure Homme & Barbier vous propose : coupe, rasage, taille, épilation et relaxation. L'Artisan Barbier : Maxence vous attend dans son "Lab".
Heat: 54
Website URL: google.com
Headline:
Button label: GET_DIRECTIONS
Synthisophy, Discussions on current social issues

85 Days

Heat: 985
Website URL: synthisophy.com
Headline: N/A
Button label: LEARN_MORE