Top Ads on SPAR Kosova

Facebook

15 Days

Heat: 161
Website URL: facebook.com
Headline: Mëngjesi dhe pauza ideale me pjekurina nga SPAR Bakery!
Ju boft mirë! 😀🥐
#spar #bakery
Button label: MESSAGE_PAGE
SPAR Kosova

14 Days

Heat: 151
Website URL: 441691493062085
Headline: Krejtë shparistat e rinj e kanë mundësinë me u kthy në shkollë fuqishëm, me ofertat Back to School prej datës 2 deri më 17 shtator. Shfletoni fletushkën për më shumë. #memirenespar
Button label: N/A
SPAR Kosova

7 Days

Shparitja e radhës, nga 5 deri me 11 qershor në SPAR #shparitja #radhes
Heat: 89
Website URL: 441691493062085
Headline: Shparitja e radhës, nga 5 deri me 11 qershor në SPAR #shparitja #radhes
Button label: N/A
SPAR Kosova

6 Days

Shparista, nga 14 - 20 Gusht, shuuummë zbritje Shfletoni fletushkën për më shumë. #memirenespar #zbritje #oferta
Heat: 84
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: N/A
SPAR Kosova

6 Days

Heat: 84
Website URL: 441691493062085
Headline: Shparit për festën e Pavarësisë, nga data 11 deri më 18 Shkurt! 🇽🇰😀
#memirenespar #zbritje #pavaresia
Button label: MESSAGE_PAGE
Spar Kosova J.S.C.

6 Days

POROSIT PREJ SHTËPISË ️ Zgjidh njërën nga pakot ushqimore, porosit dhe paguaj online ku do që je https://shop.spar-kosova.com/ -- Porosia vjen brenda 24 orëve dhe vlen vetëm për Prishtinë Transporti pa pagesë #porosit #rrinshpi #spar
Heat: 80
Website URL: spar-kosova.com
Headline: POROSIT PREJ SHTËPISË
Button label: SHOP_NOW
SPAR Kosova

6 Days

Shparista, oferta e radhës nga data 21-27 Gusht Shfletoni fletushkën për më shumë. #shparitjaeradhes #memirenespar
Heat: 80
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: N/A
SPAR Kosova

5 Days

Heat: 77
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
SPAR Kosova

5 Days

Heat: 77
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: N/A
SPAR Kosova

5 Days

Heat: 77
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: N/A
Facebook

5 Days

Heat: 77
Website URL: facebook.com
Headline: Një pauzë për qejfi dhe e shijshme për shparista.
Merre ofertën tash! 😀
#memirenespar #oferta #zbritje
Button label: MESSAGE_PAGE
SPAR Kosova

5 Days

Heat: 75
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: N/A
SPAR Kosova

5 Days

Heat: 75
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Facebook

5 Days

Heat: 75
Website URL: facebook.com
Headline: Patëllxhan i mbushur për vetëm 2.50€, ofertë e tillë vjen veç nga Spar. 😉
Ju boftë mirë! ☺️
#memirenespar #oferte #pauze
Button label: MESSAGE_PAGE
Facebook

5 Days

Heat: 74
Website URL: facebook.com
Headline: N/A
Button label: NO_BUTTON
SPAR Kosova

3 Days

Heat: 64
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: N/A
SPAR Kosova

3 Days

Heat: 62
Website URL: 441691493062085
Headline: N/A
Button label: N/A
Spar Kosova J.S.C.

3 Days

Heat: 62
Website URL: spar-kosova.com
Headline: N/A
Button label: LEARN_MORE
Spar Kosova J.S.C.

2 Days

Nga 29 maj deri me 4 qershor, shparista ju e dini vendin #spar #oferta #fletushka
Heat: 59
Website URL: spar-kosova.com
Headline: N/A
Button label: LEARN_MORE
SPAR Kosova

2 Days

Shparista, shfletoni për më shumë 12 - 18 qershor #spar #oferta
Heat: 59
Website URL: 441691493062085
Headline: Shparista, shfletoni për më shumë 12 - 18 qershor #spar #oferta
Button label: N/A