Top 100 Ads of Produkt.mk 2022-2023

Are you struggling to find the top Produkt.mk ads in 2022-2023?

The best Produkt.mk ads on Facebook is here! Read the report and get multi-dimensional information of Produkt.mk ads: ad text, ad images and videos, ad heat, ad headline, button labels, etc.

If you want to get more social media ads of Produkt.mk for your ad marketing , such as YouTube ads, Instagram ads, TikTok ads.

Click into this searchable ad library to get all the ads of Produkt.mk in one place.


Produkt.mk

111 Days

▶️ Стаклен сет за зачини !!✨ ▶️ Промо цена 349 ден од 499 ден !!✨ ▶️ Прекрасен начин да послужите сол, папрака, бибер и шеќер или други цврсти зачини. Доаѓа со 4 кристални кутии, 4 лажици и држач. Секоја кристална кутија за складирање, спречува зачинување од прашина или други нечисти работи. 4 кристални кутии и 4 лажици за сервирање вклучени, со послужавник што не се лизга за да ги заштити сите сезонски кутии.
Heat: 999
Website URL: 621201838308953
Headline: ▶️ Стаклен сет за зачини !!✨ ▶️ Промо цена 349 ден од 499 ден !!✨ ▶️ Прекрасен начин да послужите сол, папрака, бибер и шеќер или други цврсти зачини. Доаѓа со 4 кристални кутии, 4 лажици и држач. Секоја кристална кутија за складирање, спречува зачинување од прашина или други нечисти работи. 4 кристални кутии и 4 лажици за сервирање вклучени, со послужавник што не се лизга за да ги заштити сите сезонски кутии.
Button label: MESSAGE_PAGE
Produkt.mk – нарачај онлајн

45 Days

Шиатцу масажер со греење! 1,099 ден, намален од 2,440 ден Мултифункционален масажер со греење, 16 глави за масажа, многу погодни за стари лица, лица кои работат во канцеларија, возачи и други. Масажерот можете да го користите дури и во вашиот автомобил, само приклучете се на запалката и уживајте во најдобрата масажа. Слободно уживајте oвaa удобна масажа во автомобил или дома после напорен ден. Секоја страна има 8 глави за масажа кои можат да произведат многу добар ефект на масажа и да се опуштите. Можете да ги ставите рацете во големите кожни ракавици, за да ги опуштите рамената и да ја прилагодите јачината на масажата.
Heat: 691
Website URL: produkt.mk
Headline: Шиатцу масажер со греење! 849 ден
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

44 Days

Mашина за шиењe 399 ден, намален од 699 ден! Оваа лесна машина за шиење е лесна за носење на патувања и домаќинства, брза и лесна употреба на самото место и ги опслужува итните потреби на шиење. Оваа мини машина за шиење е едноставна за работа, во согласност со рамен раб, автоматско движење. Одлично и за почетници или за професионалци. Погодно е за облека, свила, фармерки, кожа, тексас, волна, панталони, драперии, занаети за играчки и др.
Heat: 658
Website URL: produkt.mk
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

36 Days

Heat: 512
Website URL: produkt.mk
Headline: Mашина за шиењe 399 ден, намален од 699 ден! Оваа лесна машина за шиење е лесна за носење на патувања и домаќинства, брза и лесна употреба на самото место и ги опслужува итните потреби на шиење. Оваа мини машина за шиење е едноставна за работа, во согласност со рамен раб, автоматско движење. Одлично и за почетници или за професионалци. Погодно е за облека, свила, фармерки, кожа, тексас, волна, панталони, драперии, занаети за играчки и др.
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

36 Days

Heat: 512
Website URL: produkt.mk
Headline: Интелигентна здравствена нараквица 499 ден, намален од 1,199 ден!
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

29 Days

Интелигентна здравствена нараквица 499 ден, намален од 1,199 ден!
Heat: 376
Website URL: produkt.mk
Headline: Интелигентна здравствена нараквица 499 ден, намален од 1,199 ден!
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

28 Days

Heat: 349
Website URL: produkt.mk
Headline: Aiwa – Cет на алатки 40 парчиња 499 ден, намален од 1,299 ден! - 40 парчиња. Пакет за алатки наменети за дневни потреби за дома. Ги содржи сите производи според рутински потреби за дома. Организиран во преносен случај за носење.
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

28 Days

#СедиСиДома и купи онлајн! -Помага да се поправи вашето држење на грбот и рамото, ве прави да стоите исправени и посигурни. -Олеснете ја болката на средниот и горниот дел од грбот. -Спречете ја прогресивната искривување на ‘рбетот и променете ги лошите навики на кифоза. -Рехабилитација по повреди и операција на торакалниот и горниот лумбален дел на ‘рбетот и клавикулата. -Препорачлив за лица кои долго време поминуват пред компјутер или во седечка положба, но и за деца.
Heat: 333
Website URL: produkt.mk
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk

25 Days

!! Голема акција на NutriBullet само за оваа недела со ограничени количини со промотивна само за 1999 ден !! ▶️ NutriBullet 600w !!✨ ▶️ Промотивна цена 1999 ден од 3990 ден !!✨ Мала потрошувачка на електрична енергија. x1 екстрактор сечило, x1 нож за мелење, x1 голема чаша, x2 мали чаши, x2 различни држачи за чаша, x2 капаци за затварање. Сад од цврста пластика. Лесен за миење. Моќност: 600W. Сет од 12 парчиња кој вклучува. Висока моќна база.
Heat: 322
Website URL: 621201838308953
Headline: !! Голема акција на NutriBullet само за оваа недела со ограничени количини со промотивна само за 1999 ден !! ▶️ NutriBullet 600w !!✨ ▶️ Промотивна цена 1999 ден од 3990 ден !!✨ Мала потрошувачка на електрична енергија. x1 екстрактор сечило, x1 нож за мелење, x1 голема чаша, x2 мали чаши, x2 различни држачи за чаша, x2 капаци за затварање. Сад од цврста пластика. Лесен за миење. Моќност: 600W. Сет од 12 парчиња кој вклучува. Висока моќна база.
Button label: MESSAGE_PAGE
Produkt.mk

24 Days

Heat: 282
Website URL: 621201838308953
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Produkt.mk

24 Days

Heat: 282
Website URL: 621201838308953
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Produkt.mk

24 Days

Heat: 282
Website URL: 621201838308953
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Produkt.mk

24 Days

Heat: 282
Website URL: 621201838308953
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Produkt.mk

24 Days

Heat: 282
Website URL: 621201838308953
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE
Produkt.mk – нарачај онлајн

23 Days

Nutri Bullet 600w 2,590 ден намален од 4,990 ден! -Мала потрошувачка на електрична енергија -x1 екстрактор сечило, x1 нож за мелење, x1 голема чаша, x2 мали чаши, x2 различни држачи за чаша, x2 капаци за затварање. -Сад од цврста пластика -Лесен за миење -Моќност: 600W -Сет од 12 парчиња кој вклучува -Висока моќна база
Heat: 273
Website URL: produkt.mk
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

23 Days

Шиатцу масажер со греење – Orange Month !! Промо цена 699 ден од 1399 ден !!
Heat: 273
Website URL: produkt.mk
Headline: There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

23 Days

Heat: 265
Website URL: produkt.mk
Headline: There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

20 Days

Завеси за врата 299 ден, намален од 499 ден! Веднаш се отвора „Magic Mesh“ капакот на вратата и волшебно се затвора зад вас користејќи 18 стратешки поставени магнети. Без разлика дали ги имате вашите раце полни или заборавен член на семејството, сепак можете да оставите свеж воздух и да ги задржите комарците надвор! Погоден за инсталација на вратите што често се отвораат и затвораат. Магнетската мрежа за врати е вашата целосно решение за да ги задржите комарците што летаат надвор од вашите домови, болници, хотели, хостели и др. Побезбеден е за употреба отколку прскање инсектициди во вашата соба. Исто така е економично и полесно од другите методи за убивање инсекти. Одлично на дрвени врати, Совршен на метални врати. Погоден за единечни врати, лизгачки врати или каравански врати. Лесно да се соберат, не се потребни алатки.
Heat: 233
Website URL: produkt.mk
Headline: Завеси за врата 299 ден, намален од 499 ден!
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk – нарачај онлајн

20 Days

#СедиСиДома #КупиОнлајн Mагнетен појас за грб! 380 ден, намален од 780 ден
Heat: 209
Website URL: produkt.mk
Headline: N/A
Button label: SHOP_NOW
Produkt.mk

17 Days

Heat: 189
Website URL: 621201838308953
Headline: N/A
Button label: MESSAGE_PAGE