Top Ads on CNA.al City News Albania

CNA.al City News Albania Background Introduction:

www.cna.al, denoncime ekskluzive, informacione pafund, jo vetem politike, na shkruani ne citynews.al@gmail.com

Facebook is the overlord of social media, and its monthly active users have exceeded 2 billion. In addition, Facebook’s advertising system is developed, whether it is B2B or B2C advertisers, both can get huge benefits on Facebook.

CNA.al City News Albania has been advertising and marketing on Facebook for many years. And CNA.al City News Albania has placed 40 of ads on the Facebook platform in the last month. In the past few years,CNA.al City News Albania has created thousands of ads on Facebook and completed multiple A / B tests. But do you really know what your most successful Facebook ads are? Now I use a spy tool to check.

BigSpy is the best social media ad spy tool. Searching for CNA.al City News Albania on BigSpy, we can see that these ads have gained a lot of likes. Now, BigSpy generates a detailed Top ad analysis report for CNA.al City News Albania. BigSpy decomposes the data of ads, view the performance of a single ad, and analyzes the Top 3 ads with the best performance from CNA.al City News Albania.

BigSpy

1.CNA.al City News Albania Top 3 Ads Basic Understanding

   top1  top2  top3
Name  CNA.al City News Albania  CNA.al City News Albania  CNA.al City News Albania
Page Categories  Media/News Company  Media/News Company  Media/News Company
Marketing Objectives Other  Other  Other
ECommerce Softwares  N/A  N/A  N/A

CNA.al City News Albania Marketing Objectives Analysis: 

CNA.al City News Albania has been operating in Media/News Company for many years. The marketing objectives it uses most when placing Facebook ads are Other, Other, and Other.

Different campaign objectives bring completely different conversion effects. For example, Page Post Engagement can bring more users who like posts at a lower cost. Website Conversion brings accurate customers with conversions, but the ad costs are relatively high. CNA.al City News Albania best marketing campaign objective at present is Other. Advertisements mainly choose the appropriate marketing objectives according to different ad purposes.

2.CNA.al City News Albania Top 3 Ads Content Display

We all know that Facebook ’s advertising policy is strict, and every ad that goes online needs to be reviewed. What kind of advertising copy is in compliance? What kind of advertising copy is welcomed by users?

  top1 top2 top3
Ad Headline  Modelja me trupin më perfekt në botë/ Kjo është brazilianja më s*ksi e momentit | CNA  Moderatorja më s*ksi shqiptare/ Fotot më fantastike të Einxhel Shkira | CNA Horoskopi sipas astrologut të njohur italian/ Si do të jetë kjo fundjavë për ju në punë dhe dashuri | CNA 
Ad Copy Text  Modelja me trupin më perfekt në botë/ Kjo është brazilianja më s*ksi e momentit  Moderatorja më s*ksi shqiptare/ Fotot më fantastike të Einxhel Shkira  Horoskopi sipas astrologut të njohur italian/ Si do të jetë kjo fundjavë për ju në punë dhe d...
Link Description  Modelja braziliane, Izabel Goulart nuk ndalon së provokuari me fotot e saj hot. Bukuroshja seksi njihet si partnerja e futbollistit Kevin Trapp dhe si një nga tifozet më të zjarrta të portierit. E veshur me bikini, Izabel tregon format e saj seksi dhe provokon çdo ndjekës të saj dhe jo vetë...  Einxhel Shkira është një nga moderatoret më seksi të ekranit. Bukuroshja brune ka qenë pjesë e shumë klipeve të njohura shqiptare. Shkira është evidentuar gjithnjë për bukurinë e saj dhe sponatnitetin që e karakterizon në ekran. Përsa i përket jetës private ajo e ruan atë me shum...  Dashi Mundohuni të jetoni këtë fundjavë me kujdes. Nëse ka diçka për të sqaruar me disa njerëz, sipas horoskopit të Paolo Fox, duhet të përfitoni nga nesër. E diela, megjithatë, mund të jetë një ditë më nervoze. Në punë rikuperoni, por ngadalë: ajo që ka rëndësi është që ...
Website Link  www.cna.al  www.cna.al  www.cna.al
CTA      
Text Word Count 85  72  106
Like 39  116  82

CNA.al City News Albania Top 1 Ad Content Analysis:

Ad title: Text is an extension of the creative. CNA.al City News Albania Top 1 ads got 39 likes. CNA.al City News Albania uses a sentence with the finishing touch title: “Modelja me trupin më perfekt në botë/ Kjo është brazilianja më s*ksi e momentit | CNA”, point out the main purpose, and sublimate the theme of the advertisement. The power of a sentence is endless.

The text is a supplement to the headline. CNA.al City News Albania shared 85 words describing Top 1 ad. In addition, the use of emojis in the text can shorten the distance to the user.

Call-to-Action can promote user’s click behavior and bring the most direct conversion. Currently, the CTA of Top 1 ad is .

The main role of the creative is to attract users, and the ad copy is the key factor for conversion. CNA.al City News Albania should continue to optimize the ad content.

3.CNA.al City News Albania Top 3 Ads Creative Selection

   top1  top2  top3
Creative Type   Image  Image  Image
Ad Time   2020-06-17-2020-06-18  2020-06-07-2020-06-08  2020-06-04-2020-06-05
Landing Page Link  https://www.cna.al/2020/06/18/modelja-me-trupin-me-perfekt-ne-bote-kjo-eshte-brazilianja-me-sksi-e-momentit/  https://www.cna.al/2020/06/08/moderatorja-me-sksi-shqiptare-fotot-me-fantastike-te-einxhel-shkira/?fbclid=IwAR3V657XLyeTRHiNnSZso4AR05-f5ZEQ_ZSDPsL7EcbSNsC1JK5PJoqvh9I   https://www.cna.al/2020/06/05/horoskopi-sipas-astrologut-te-njohur-italian-si-do-te-jete-kjo-fundjave-per-ju-ne-pune-dhe-dashuri/

The principle of less is more appropriate for the selection of creatives. In just a few seconds to attract users’ attention, and let users understand the function of your product, these ads produced by CNA.al City News Albania are successful.

CNA.al City News Albania Creative Analysis: 

CNA.al City News Albania placed a Image ad in 2020-06-17-2020-06-18, and got 39 likes. The size and type of creatives used in different ad positions are different. But using beautiful colors can attract users faster.

4.CNA.al City News Albania Top 3 Ads Audience Analysis:

   top1  top2  top3
Country  Albania  Albania  N/A
Language  N/A  N/A  N/A

Different audiences have different demands. Before publishing an ad, you have to ask yourself, do you really know who is your target audience?

Today’s advertising is increasingly pursuing personalization. If you can’t make exquisite advertisements, you must know your audience and attract the most accurate traffic.

CNA.al City News Albania has the best conversion in Albania, and can advertise more in Albania in the future.

In addition, BigSpy can also target the detailed audience of advertisements, including the age distribution, gender ratio, and country of the audience. You can also use BigSpy to track competitors’ audiences.

5.CNA.al City News Albania Top 3 Ads Performance Display

   top1  top2  top3
Ad Time  2020-06-17-2020-06-18  2020-06-07-2020-06-08  2020-06-04-2020-06-05
During  2 days  2 days 2 days 
Like  39  116  82
Share  0  0  0
Comment  2  1  0

Advertising effectiveness is a direct manifestation of advertising. CNA.al City News Albania ‘s Top 1 ad received 39 likes, 0 shares, 2 comments in just 2 days.

Summary: Every detail of the advertisement is important. Actually, several important factors that affect the effectiveness of ads are ad creativity, ad copy, ad audience, and ad costs. Now BigSpy generates a top ads report for CNA.al City News Albania, helping CNA.al City News Albania to grasp the ad data more clearly.