Top Ads on AASBiz.com

Anas Sazali

164 Days

BETUL KE PAKAI SISTEM NI TERUS TAK PERLU AKAUNTAN Ada yang tanya saya tentang AAS Document System kalau beli lepas tu tak payah hire akauntan dah kan. Boleh buat sendiri je ke. . . . . Korang jangan mengarut. Kalau dengan sistem saya yang harga rm250 ni boleh keluarkan lengkap financial statement semua. Semua provider accounting system lingkup. Akauntan pun takde job. Habis saya kena attack. Bayar pulak sekali tu sahaja. Bukan nya setiap bulan atau setiap tahun. Takkan lah semurah tu boleh gantikan tugas akauntan. Saya punya ni tentang asas sebelum nak sediakan Financial Statement. Tentang documentation. Sebab tu system saya ni cuma isi listing. Tak perlu accounting knowledge. Sbb memang bukan akaun pun. System saya ni compliment atau support akauntan nak buat kerja. Cuma lepas saya buat template listing semua, saya RASA macam tak menambah nilai bisnes orang yang beli. Saya link kan lah semua listing tu supaya boleh automate keluarkan Income Statement dan Cashflow Statement. Dapatlah owner tahu untung rugi setiap bulan dan report duit keluar masuk setiap bulan tanpa buat akaun. Tak lah semata2 merekod dokumen sahaja. Sebab tu saya buat 3 hours video training. Supaya yang beli dapat belajar dan bina sendiri sistem dokumentasi masing2. Harganya rm250 sahaja. Jangan lah expect boleh gantikan tugas akauntan. Akauntan pun happy buat akaun syarikat yang dah tersusun rapi comel. Listing semua dah ada. Asset listing ada. Salary listing ada. Stock listing ada. Setiap bulan ada. Tak lah lambak semua. Nak susun satu hal dah makan masa. Nak key in lagi dalam accounting system dah makan masa. Tu yang lajak sampai terlepas tarikh nak submit tax atau buat audit tu. Faham ya apa yang saya jual ni Lepas beli nanti. Akan dapat : 1. 3 hours video training 2. Excel system 3. Personal coaching 4. Join group exclusive (Support group) So far yang dah join seronok sebab dapat tanya soalan macam2 ke saya personally. Pada yang nak baca lebih lanjut tentang sistem dokumentasi saya ni atau nak dapatkan, boleh ke website saya di sini: ⏩ https://www.aasbiz.com/aasdocsystem ⏩ https://www.aasbiz.com/aasdocsystem ⏩ https://www.aasbiz.com/aasdocsystem
Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: BETUL KE PAKAI SISTEM NI TERUS TAK PERLU AKAUNTAN? Ada yang tanya saya tentang AAS Document System kalau beli lepas tu tak payah hire akauntan dah kan. Boleh buat sendiri je ke. . . . . Korang jangan mengarut. Kalau dengan sistem saya yang harga rm250 ni boleh keluarkan lengkap financial statement semua. Semua provider accounting system lingkup. Akauntan pun takde job. Habis saya kena attack. Bayar pulak sekali tu sahaja. Bukan nya setiap bulan atau setiap tahun. Takkan lah semurah tu boleh gantikan tugas akauntan. Saya punya ni tentang asas sebelum nak sediakan Financial Statement. Tentang documentation. Sebab tu system saya ni cuma isi listing. Tak perlu accounting knowledge. Sbb memang bukan akaun pun. System saya ni compliment atau support akauntan nak buat kerja. Cuma lepas saya buat template listing semua, saya RASA macam tak menambah nilai bisnes orang yang beli. Saya link kan lah semua listing tu supaya boleh automate keluarkan Income Statement dan Cashflow Statement. Dapatlah owner tahu untung rugi setiap bulan dan report duit keluar masuk setiap bulan tanpa buat akaun. Tak lah semata2 merekod dokumen sahaja. Sebab tu saya buat 3 hours video training. Supaya yang beli dapat belajar dan bina sendiri sistem dokumentasi masing2. Harganya rm250 sahaja. Jangan lah expect boleh gantikan tugas akauntan. Akauntan pun happy buat akaun syarikat yang dah tersusun rapi comel. Listing semua dah ada. Asset listing ada. Salary listing ada. Stock listing ada. Setiap bulan ada. Tak lah lambak semua. Nak susun satu hal dah makan masa. Nak key in lagi dalam accounting system dah makan masa. Tu yang lajak sampai terlepas tarikh nak submit tax atau buat audit tu. Faham ya apa yang saya jual ni? Lepas beli nanti. Akan dapat : 1. 3 hours video training 2. Excel system 3. Personal coaching 4. Join group exclusive (Support group) So far yang dah join seronok sebab dapat tanya soalan macam2 ke saya personally. Pada yang nak baca lebih lanjut tentang sistem dokumentasi saya ni atau nak dapatkan, boleh ke website
Button label: N/A
Anas Sazali

298 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
Anas Sazali

360 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
Anas Sazali

149 Days

Dalam account bank ada RM350 tapi di income statement untung sampai RM35000 - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas. - Saya nak tanya anda dulu. - Anda dah betul tahu apa itu cashflow dan income statement - Untuk cashflow statement.. - Ia merupakan sebuah penyata kewangan bulanan yang menunjukkan bagaimana perubahan dalam akaun kira-kira - Dan - Yang paling penting akan direkod setiap duit keluar masuk syarikat - Duit masuk dari mana - Duit keluar ke mana - Kalau rekod salah, kira pun salah, tak kan cashflow statement tu betul. - Sama juga untuk income statement. - Semuanya bermula dengan cara rekod dan susun dokumen yang betul. - Tapi kalau rekod dah betul pun kiraan belum tentu lagi betul. - Dan semua ini disediakan oleh accountant. - Jadi macam mana untuk syarikat yang tak ada accountant - Kalau bos sendiri yang kira sendiri pula macam mana - Bos pula tak ada basic accounting. - Nak putus asa camtu je ke Jangan risau. - Di sini saya berikan ‘solution’ khas pada anda. - AAS Document System ================== =>Merupakan sebuah sistem yang diprogramkan dengan formula Excel yang amat mudah digunakan agar anda tidak lagi pening kepala nak guna software lain yang siap nak kena ada internet connection lagi. - =>Sekali bayar dah boleh guna seumur hidup. Setiap update baru pula akan diberikan percuma. - =>Cuma perlu isi je listing-listing yang ada lepas tu dah boleh dapatkan cashflow dan income statement. Pengiraan pun akan dikira automatik oleh sistem ni. - =>Dapat juga template untuk supporting document yang memang sangat berguna. Dan suka saya nak ingatkan kalau tak ada supporting document bila LHDN datang semak, boleh kena denda ya. - =>Akan dapat lagi 3 Jam Video Training dimana Tuan Anas akan tutor anda tentang dokumen-dokumen penting syarikat. Lengkap! - Lagi dapat apa - Anda akan menerima semua ni selepas membeli sistem dokumen ini: - => 3 Jam Video Training => Excel Document System => ⚰️ Lifetime Update => ‍ BONUS-1 on 1 Personal Coaching => BONUS-Supporting Documents => BONUS-AAS Exclusive Personal Support Group - Jadi jika anda berminat anda boleh klik link https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem
Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: Dalam account bank ada RM350 tapi di income statement untung sampai RM35000 - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas. - Saya nak tanya anda dulu. - Anda dah betul tahu apa itu cashflow dan income statement? - Untuk cashflow statement.. - Ia merupakan sebuah penyata kewangan bulanan yang menunjukkan bagaimana perubahan dalam akaun kira-kira - Dan - Yang paling penting akan direkod setiap duit keluar masuk syarikat - Duit masuk dari mana? - Duit keluar ke mana? - Kalau rekod salah, kira pun salah, tak kan cashflow statement tu betul. - Sama juga untuk income statement. - Semuanya bermula dengan cara rekod dan susun dokumen yang betul. - Tapi kalau rekod dah betul pun kiraan belum tentu lagi betul. - Dan semua ini disediakan oleh accountant. - Jadi macam mana untuk syarikat yang tak ada accountant? - Kalau bos sendiri yang kira sendiri pula macam mana? - Bos pula tak ada basic accounting. - Nak putus asa camtu je ke? Jangan risau. - Di sini saya berikan ‘solution’ khas pada anda. - AAS Document System ================== =>Merupakan sebuah sistem yang diprogramkan dengan formula Excel yang amat mudah digunakan agar anda tidak lagi pening kepala nak guna software lain yang siap nak kena ada internet connection lagi. - =>Sekali bayar dah boleh guna seumur hidup. Setiap update baru pula akan diberikan percuma. - =>Cuma perlu isi je listing-listing yang ada lepas tu dah boleh dapatkan cashflow dan income statement. Pengiraan pun akan dikira automatik oleh sistem ni. - =>Dapat juga template untuk supporting document yang memang sangat berguna. Dan suka saya nak ingatkan kalau tak ada supporting document bila LHDN datang semak, boleh kena denda ya.
Button label: N/A
Anas Sazali

151 Days

Cashflow dan Income Statement tak lengkap, syarikat jadi bankrap. - Tak kan sampai macam tu sekali. - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas. - Saya nak tanya anda dulu. - Anda dah betul tahu apa itu cashflow dan income statement - Untuk cashflow statement.. - Ia merupakan sebuah penyata kewangan bulanan yang menunjukkan bagaimana perubahan dalam akaun kira-kira - Dan - Yang paling penting akan direkod setiap duit keluar masuk syarikat - Duit masuk dari mana - Duit keluar ke mana - Kalau rekod salah, kira pun salah, tak kan cashflow statement tu betul. - Sama juga untuk income statement. - Semuanya bermula dengan cara rekod dan susun dokumen yang betul. - Tapi kalau rekod dah betul pun kiraan belum tentu lagi betul. - Dan semua ini disediakan oleh accountant. - Jadi macam mana untuk syarikat yang tak ada accountant - Kalau bos sendiri yang kira sendiri pula macam mana - Bos pula tak ada basic accounting. - Nak putus asa camtu je ke Jangan risau. - Di sini saya berikan ‘solution’ khas pada anda. - AAS Document System ================== =>Merupakan sebuah sistem yang diprogramkan dengan formula Excel yang amat mudah digunakan agar anda tidak lagi pening kepala nak guna software lain yang siap nak kena ada internet connection lagi. - =>Sekali bayar dah boleh guna seumur hidup. Setiap update baru pula akan diberikan percuma. - =>Cuma perlu isi je listing-listing yang ada lepas tu dah boleh dapatkan cashflow dan income statement. Pengiraan pun akan dikira automatik oleh sistem ni. - =>Dapat juga template untuk supporting document yang memang sangat berguna. Dan suka saya nak ingatkan kalau tak ada supporting document bila LHDN datang semak, boleh kena denda ya. - =>Akan dapat lagi 3 Jam Video Training dimana Tuan Anas akan tutor anda tentang dokumen-dokumen penting syarikat. Lengkap! - Lagi dapat apa - Anda akan menerima semua ni selepas membeli sistem dokumen ini: - => 3 Jam Video Training => Excel Document System => ⚰️ Lifetime Update => ‍ BONUS-1 on 1 Personal Coaching => BONUS-Supporting Documents => BONUS-AAS Exclusive Personal Support Group - Jadi jika anda berminat anda boleh klik link https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem
Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: Cashflow dan Income Statement tak lengkap, syarikat jadi bankrap. - Tak kan sampai macam tu sekali. - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas. - Saya nak tanya anda dulu. - Anda dah betul tahu apa itu cashflow dan income statement? - Untuk cashflow statement.. - Ia merupakan sebuah penyata kewangan bulanan yang menunjukkan bagaimana perubahan dalam akaun kira-kira - Dan - Yang paling penting akan direkod setiap duit keluar masuk syarikat - Duit masuk dari mana? - Duit keluar ke mana? - Kalau rekod salah, kira pun salah, tak kan cashflow statement tu betul. - Sama juga untuk income statement. - Semuanya bermula dengan cara rekod dan susun dokumen yang betul. - Tapi kalau rekod dah betul pun kiraan belum tentu lagi betul. - Dan semua ini disediakan oleh accountant. - Jadi macam mana untuk syarikat yang tak ada accountant? - Kalau bos sendiri yang kira sendiri pula macam mana? - Bos pula tak ada basic accounting. - Nak putus asa camtu je ke? Jangan risau. - Di sini saya berikan ‘solution’ khas pada anda. - AAS Document System ================== =>Merupakan sebuah sistem yang diprogramkan dengan formula Excel yang amat mudah digunakan agar anda tidak lagi pening kepala nak guna software lain yang siap nak kena ada internet connection lagi. - =>Sekali bayar dah boleh guna seumur hidup. Setiap update baru pula akan diberikan percuma. - =>Cuma perlu isi je listing-listing yang ada lepas tu dah boleh dapatkan cashflow dan income statement. Pengiraan pun akan dikira automatik oleh sistem ni. - =>Dapat juga template untuk supporting document yang memang sangat berguna. Dan suka saya nak ingatkan kalau tak ada supporting document bila LHDN datang semak, boleh kena denda ya.
Button label: N/A
Anas Sazali

298 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
Anas Sazali

172 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
AASBiz.com

278 Days

Awas,Majikan Perlu Ambil Tahu Perkara Ini - Ini True Story kepada anda - Di sini saya nak kongsikan sikit tentang orang yang mendapat bimbingan dari saya, saya harap akan memberi manfaat kepada anda. � � - ~ Sharing dari Puan Elina di AAS Xclusive Group (Telegram) ~ - Assalam Semua, sekadar berkongsi pengalaman. Kami baru habis di-Audit oleh Perkeso/Socso dari rekod 2011 (dah nasib, redho la nak). Dan ilmu pengajaran yg kami dapat adalah: - 1. Rekodkan Salary/Pay summary bulanan elok2. Apa yg Tuan Anas bekalkan tu sangat cantik dan terbaik. Payslip kepilkan dan simpan elok2. - (Kalau boleh masuk baki cuti dan mc kat payslip lagi best- utk rujukan employer/employee , takda kena mengena socso pun). - 2. Simpanlah akaun bulanan dan kepilkan bersama payment voucher elok2. Kalau ada ledger lagi best. - (Bayangkan rekod kami banyak rongak dan missing. Bersengkang mata selama sebulan nak gali dan lengkapkan dari 2011.. fuuhh tegang bahu itu adalah understatement. Kena reprint balik yg missing. Rasa mcm nak pecahkan je screen laptop tu..) - 3. Kontrak adalah rujukan syarikat dgn employee. SOCSO tak pandang langsung kontrak. Diorang pandang AKTA. - 4. SEMUA ORG YG ADA PAYSLIP - WAJIB CARUM EPF, SOCSO &EIS mula 2018. - 5. Kesimpulan : Kami perlu membayar KESEMUA Caruman tertunggak bermula 2011 bagi yg ada payslip. Walaupun ada kontrak, yg staff gatal2 kata takmo caruman, yes ikutkan aja. Jimat duit syarikat! - Silap!! - Sapa yg kami bayar pakai payment voucher saja, tanpa payslip, terlepas. Yg lain ,.. bayau! Paling best, tak leh claim balik bahagian employee tu kalau dah terlajak 6 bulan dari bulan ini. Haaaa!! Kan dah mendapat. - 6. Kami perlu membayar kompaun kerana tidak mendaftar pekerja (kerana dia cakap tanak EPF Socso EIS). Harrrooommm. Budak baru habis spm tak pernah ada caruman. - 7. Kami juga perlu bayar Penalty late payment charges. Tapi selepas rayuan , dapat pengurangan 80%. Bayar kadar penalty 20% sahaja.
Heat: 999
Website URL: aasbiz.com
Headline: AAS Payroll System adalah sistem kiraan gaji berformula yang menggunakan platform Excel yang mana amat mudah untuk difahami dan senang untuk digunakan.
Button label: LEARN_MORE
Anas Sazali

322 Days

Kenapa anda masih nak melambatkan proses kira gaji pekerja . Anda dah tahu apa 3 langkah mudah untuk gunakan sistem saya ni - Yang pertama.. - SUMMARY . -Di mana anda cuma perlu masukkan saja data atau butiran mengenai syarikat dan gaji bulanan yang perlu dibayar. . Yang kedua.. - PAYROLL LISTING . -Di sini, anda perlu masukkan nama pekerja, basic salary dan penolakan pada gaji pekerja. . -Semua pengiraan akan dibuat secara automatik. . -Anda juga bole pilih untuk masukkan pendapatan tambahan dan penolakan gaji seperti caruman EPF, SOCSO dan EIS atau pun memilih untuk tidak memasukkannya. . Yang ketiga.. . -Lastly, payslip akan di-generate secara automatik berdasarkan data yang anda key-in sebelum ni di bahagian Payroll Listing. . -Pilih sahaja list nama yang ada di dropdown button. Paparan data untuk nama yang dipilih akan ditunjukkan dalam bentuk payslip. Mudah je kan. . ========================== AAS PAYROLL SYSTEM ========================== Diyakini oleh 100++ pengguna sistem ini. . Menggunakan platform Excel dimana amat mudah untuk digunakan. . Cuma perlu ikut 3 langkah mudah dan terus print saja payslip tu. . 100% tiada yang meminta bayaran semula. . Sekali bayar terus guna sampai bila-bila. . Tak perlu lagi hafal formula untuk potongngan EPF, SOCSO dan OT. =============================== BONUS FEATURE khas kepada pembeli kami sahaja: . -AAS Private Exclusive Support Group -VIP Direct Access to Tuan. Anas -PERCUMA Update seumur hidup . BERMINAT KLIK LINK DIBAWAH SEGERA https://aasbiz.com/payroll-system https://aasbiz.com/payroll-system https://aasbiz.com/payroll-system
Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: Kenapa anda masih nak melambatkan proses kira gaji pekerja ? . Anda dah tahu apa 3 langkah mudah untuk gunakan sistem saya ni? - Yang pertama.. - SUMMARY . -Di mana anda cuma perlu masukkan saja data atau butiran mengenai syarikat dan gaji bulanan yang perlu dibayar. . Yang kedua.. - PAYROLL LISTING . -Di sini, anda perlu masukkan nama pekerja, basic salary dan penolakan pada gaji pekerja. . -Semua pengiraan akan dibuat secara automatik.
Button label: N/A
Anas Sazali

149 Days

Cashflow dan Income Statement tak lengkap, syarikat jadi bankrap. - Tak kan sampai macam tu sekali. - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas. - Saya nak tanya anda dulu. - Anda dah betul tahu apa itu cashflow dan income statement - Untuk cashflow statement.. - Ia merupakan sebuah penyata kewangan bulanan yang menunjukkan bagaimana perubahan dalam akaun kira-kira - Dan - Yang paling penting akan direkod setiap duit keluar masuk syarikat - Duit masuk dari mana - Duit keluar ke mana - Kalau rekod salah, kira pun salah, tak kan cashflow statement tu betul. - Sama juga untuk income statement. - Semuanya bermula dengan cara rekod dan susun dokumen yang betul. - Tapi kalau rekod dah betul pun kiraan belum tentu lagi betul. - Dan semua ini disediakan oleh accountant. - Jadi macam mana untuk syarikat yang tak ada accountant - Kalau bos sendiri yang kira sendiri pula macam mana - Bos pula tak ada basic accounting. - Nak putus asa camtu je ke Jangan risau. - Di sini saya berikan ‘solution’ khas pada anda. - AAS Document System ================== =>Merupakan sebuah sistem yang diprogramkan dengan formula Excel yang amat mudah digunakan agar anda tidak lagi pening kepala nak guna software lain yang siap nak kena ada internet connection lagi. - =>Sekali bayar dah boleh guna seumur hidup. Setiap update baru pula akan diberikan percuma. - =>Cuma perlu isi je listing-listing yang ada lepas tu dah boleh dapatkan cashflow dan income statement. Pengiraan pun akan dikira automatik oleh sistem ni. - =>Dapat juga template untuk supporting document yang memang sangat berguna. Dan suka saya nak ingatkan kalau tak ada supporting document bila LHDN datang semak, boleh kena denda ya. - =>Akan dapat lagi 3 Jam Video Training dimana Tuan Anas akan tutor anda tentang dokumen-dokumen penting syarikat. Lengkap! - Lagi dapat apa - Anda akan menerima semua ni selepas membeli sistem dokumen ini: - => 3 Jam Video Training => Excel Document System => ⚰️ Lifetime Update => ‍ BONUS-1 on 1 Personal Coaching => BONUS-Supporting Documents => BONUS-AAS Exclusive Personal Support Group - Jadi jika anda berminat anda boleh klik link https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem
Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: Cashflow dan Income Statement tak lengkap, syarikat jadi bankrap. - Tak kan sampai macam tu sekali. - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas. - Saya nak tanya anda dulu. - Anda dah betul tahu apa itu cashflow dan income statement? - Untuk cashflow statement.. - Ia merupakan sebuah penyata kewangan bulanan yang menunjukkan bagaimana perubahan dalam akaun kira-kira - Dan - Yang paling penting akan direkod setiap duit keluar masuk syarikat - Duit masuk dari mana? - Duit keluar ke mana? - Kalau rekod salah, kira pun salah, tak kan cashflow statement tu betul. - Sama juga untuk income statement. - Semuanya bermula dengan cara rekod dan susun dokumen yang betul. - Tapi kalau rekod dah betul pun kiraan belum tentu lagi betul. - Dan semua ini disediakan oleh accountant. - Jadi macam mana untuk syarikat yang tak ada accountant? - Kalau bos sendiri yang kira sendiri pula macam mana? - Bos pula tak ada basic accounting. - Nak putus asa camtu je ke? Jangan risau. - Di sini saya berikan ‘solution’ khas pada anda. - AAS Document System ================== =>Merupakan sebuah sistem yang diprogramkan dengan formula Excel yang amat mudah digunakan agar anda tidak lagi pening kepala nak guna software lain yang siap nak kena ada internet connection lagi. - =>Sekali bayar dah boleh guna seumur hidup. Setiap update baru pula akan diberikan percuma. - =>Cuma perlu isi je listing-listing yang ada lepas tu dah boleh dapatkan cashflow dan income statement. Pengiraan pun akan dikira automatik oleh sistem ni. - =>Dapat juga template untuk supporting document yang memang sangat berguna. Dan suka saya nak ingatkan kalau tak ada supporting document bila LHDN datang semak, boleh kena denda ya.
Button label: N/A
Anas Sazali

252 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
Anas Sazali

360 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
Anas Sazali

336 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
Anas Sazali

165 Days

Dalam account bank ada RM350 tapi di income statement untung sampai RM35000 - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas. - Saya nak tanya anda dulu. - Anda dah betul tahu apa itu cashflow dan income statement - Untuk cashflow statement.. - Ia merupakan sebuah penyata kewangan bulanan yang menunjukkan bagaimana perubahan dalam akaun kira-kira - Dan - Yang paling penting akan direkod setiap duit keluar masuk syarikat - Duit masuk dari mana - Duit keluar ke mana - Kalau rekod salah, kira pun salah, tak kan cashflow statement tu betul. - Sama juga untuk income statement. - Semuanya bermula dengan cara rekod dan susun dokumen yang betul. - Tapi kalau rekod dah betul pun kiraan belum tentu lagi betul. - Dan semua ini disediakan oleh accountant. - Jadi macam mana untuk syarikat yang tak ada accountant - Kalau bos sendiri yang kira sendiri pula macam mana - Bos pula tak ada basic accounting. - Nak putus asa camtu je ke Jangan risau. - Di sini saya berikan ‘solution’ khas pada anda. - AAS Document System ================== =>Merupakan sebuah sistem yang diprogramkan dengan formula Excel yang amat mudah digunakan agar anda tidak lagi pening kepala nak guna software lain yang siap nak kena ada internet connection lagi. - =>Sekali bayar dah boleh guna seumur hidup. Setiap update baru pula akan diberikan percuma. - =>Cuma perlu isi je listing-listing yang ada lepas tu dah boleh dapatkan cashflow dan income statement. Pengiraan pun akan dikira automatik oleh sistem ni. - =>Dapat juga template untuk supporting document yang memang sangat berguna. Dan suka saya nak ingatkan kalau tak ada supporting document bila LHDN datang semak, boleh kena denda ya. - =>Akan dapat lagi 3 Jam Video Training dimana Tuan Anas akan tutor anda tentang dokumen-dokumen penting syarikat. Lengkap! - Lagi dapat apa - Anda akan menerima semua ni selepas membeli sistem dokumen ini: - => 3 Jam Video Training => Excel Document System => ⚰️ Lifetime Update => ‍ BONUS-1 on 1 Personal Coaching => BONUS-Supporting Documents => BONUS-AAS Exclusive Personal Support Group - Jadi jika anda berminat anda boleh klik link https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem https://www.aasbiz.com/aasdocsystem
Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: Dalam account bank ada RM350 tapi di income statement untung sampai RM35000 - Sebelum anda nak serbu terus tentang jawapan statement di atas.
Button label: N/A
Anas Sazali

336 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
AASBiz.com

271 Days

CARA MUDAH ELAK BAYAR CUKAI TINGGI TAK MUNASABAH Cara paling mudah nak elak bayar tax yang tak munasabah ialah dengan jaga dokumentasi kita betul-betul. Bila syarikat gagal jaga dokumentasi. Cukai yang dikira selalunya akan lebih tinggi daripada yang sepatutnya. Kalau cukai patutnya sikit je. Tapi terpaksa bayar tinggi. Atau cukai memang dah tinggi, tapi terpaksa bayar LEBIH tinggi. Contohnya invois belian atau resit2 belannja. Bila kita ada invois belian atau resit2 ni. Perbelanjaan kita akan jadi tinggi. Jadinya untung syarikat akan rendah dan akhirnya cukai pun jadi rendah. Boleh jadi juga belanja sangat tinggi sampai syarikat rugi. Cukai pun dah tak perlu bayar. Sayang bila disebabkan dokumentasi tak jaga. Belanja2 ni tak dapat tolak cukai walaupun sebenarnya syarikat keluarkan duit untuk bayar. Sebab tu penting kita jaga dokumentasi syarikat. Sistem filing kena mantap. Dokumen2 sepatutnya kena simpan, kena pastikan ada. Buat sistem filing yang memudahkan, bukan sekadar cantik berwarna warni. Bila nak buat sistem dokumentasi. Jangan ikut membuta tuli tapi tak tahu apa-apa. Tahu buat sahaja tapi tak tahu kenapa. Kena ada guidance supaya apa yang dibuat tak sia-sia. Tak semestinya sistem filing sama untuk setiap syarikat. Lain syarikat, lain caranya disebabkan perbezaan cara kita berbisnes. So apa yang diperlukan adalah GUIDANCE yang betul dan tepat. Bila sistem dokumentasi syarikat betul, akaun pun dapat dibuat dengan tepat. Angka-angka dalam Financial Statement jadi tepat dan akhirnya kita dapat buat keputusan dengan tepat. Jangan pandang rendah bab-bab dokumentasi ni. Ramai bisnes owner yang tersungkur bila tak jaga betul-betul. Dalam AAS Document System, anda akan dapat 3 Hours Video Training. Dalam ni saya berikan guidance dan cara untuk buat sistem dokumentasi yang efisyen. Just tengok satu persatu video dan praktiskan di syarikat anda. Susun balik satu persatu dokumentasi syarikat sedia ada bermula daripada dokumentasi sales sampai lah berkaitan stok. Belajar kenapa kena ada dokumen tu. Apa sebab perlu disimpan. Apa kaitan dengan cukai. Nak tahu lebih lanjut klik button 'Learn More' atau link di bawah ni, ⏩ https://aasbiz.com/aasdocsystem ⏩ https://aasbiz.com/aasdocsystem ⏩ https://aasbiz.com/aasdocsystem
Heat: 999
Website URL: aasbiz.com
Headline: Efisyen Dalam Pengurusan Transaksi Kewangan Bisnes
Button label: LEARN_MORE
Anas Sazali

252 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
Anas Sazali

336 Days

Heat: 999
Website URL: 599810460219488
Headline: N/A
Button label: N/A
AASBiz.com

95 Days

Heat: 994
Website URL: aasbiz.com
Headline: Anda berbisnes hanya tahu rekod Sales saja, tapi dokumen tentang gaji pekerja dan pembelian stok Langsung tak pernah rekod
Button label: GET_OFFER
AASBiz.com

95 Days

Heat: 994
Website URL: aasbiz.com
Headline: Anda berbisnes hanya tahu rekod Sales saja, tapi dokumen tentang gaji pekerja dan pembelian stok Langsung tak pernah rekod
Button label: GET_OFFER