Top Ads on ABC News 24/7

ABC News 24/7 Background Introduction:

ABC NEWS është kanali informativ 24/7, që siguron mbulim konstant të lajmeve dhe akses në informacionin e çdo lloji nga vendi, rajoni e bota.

Facebook is the overlord of social media, and its monthly active users have exceeded 2 billion. In addition, Facebook’s advertising system is developed, whether it is B2B or B2C advertisers, both can get huge benefits on Facebook.

ABC News 24/7 has been advertising and marketing on Facebook for many years. And ABC News 24/7 has placed 60 of ads on the Facebook platform in the last month. In the past few years,ABC News 24/7 has created thousands of ads on Facebook and completed multiple A / B tests. But do you really know what your most successful Facebook ads are? Now I use a spy tool to check.

BigSpy is the best social media ad spy tool. Searching for ABC News 24/7 on BigSpy, we can see that these ads have gained a lot of likes. Now, BigSpy generates a detailed Top ad analysis report for ABC News 24/7. BigSpy decomposes the data of ads, view the performance of a single ad, and analyzes the Top 3 ads with the best performance from ABC News 24/7.

BigSpy

1.ABC News 24/7 Top 3 Ads Basic Understanding

   top1  top2  top3
Name  ABC News 24/7  ABC News 24/7  ABC News 24/7
Page Categories  TV Channel  TV Channel  TV Channel
Marketing Objectives Other  Other  Other
ECommerce Softwares  N/A  N/A  wordpress

ABC News 24/7 Marketing Objectives Analysis: 

ABC News 24/7 has been operating in TV Channel for many years. The marketing objectives it uses most when placing Facebook ads are Other, Other, and Other.

Different campaign objectives bring completely different conversion effects. For example, Page Post Engagement can bring more users who like posts at a lower cost. Website Conversion brings accurate customers with conversions, but the ad costs are relatively high. ABC News 24/7 best marketing campaign objective at present is Other. Advertisements mainly choose the appropriate marketing objectives according to different ad purposes.

2.ABC News 24/7 Top 3 Ads Content Display

We all know that Facebook ’s advertising policy is strict, and every ad that goes online needs to be reviewed. What kind of advertising copy is in compliance? What kind of advertising copy is welcomed by users?

  top1 top2 top3
Ad Headline  Rama paralajmëron rimbylljen pas rasteve të shtuara me koronavirus  Shtimi i rasteve të reja me Covid-19, policia njoftim të rëndësishëm për qytetarët Azilantët kthehen në “makthin” e qytetarëve, tregtari: Më kanë vjedhur dhe kërcënuar disa herë 
Ad Copy Text  Rama paralajmëron rimbylljen pas rasteve të shtuara me koronavirus - Abc News  Shtimi i rasteve të reja me Covid-19, policia njoftim të rëndësishëm për qytetarët - Abc News  Azilantët kthehen në “makthin” e qytetarëve, tregtari: Më kanë vjedhur dhe kërcënuar disa...
Link Description  Edhe pse premtoi se nuk do të kishte më komunikime nga ana e tij sa i përket situatës nga koronavirusi, kryeministri Rama ka bërë një dalje të radhës. Gjatë fjalës së tij, Rama theksoi se pasojat e një mbylljeje të dytë do të ishin të rënda. Gjithsesi, kreu i qeverisë shtoi se nëse numri i të infektuarve vijon që të rritet, mund të mbyllet vendi sërish.  Shtimi i rasteve të reja me koronavirus në Shqipëri,ka bërë që policia të intensifikojë kontrollet për ruajtjen e masave kundër përhapjes së koronavirusit.  Thuajse çdo ditë në policinë e Tiranës bëhen denoncime nga qytetarë të ndryshëm, lidhur me ankesat që ata kanë ndaj azilantëve që vijnë në vendin tonë. Një javë më parë, ABC News transmetoi shqetësimet që kishin banorët në Babrru ndaj kësaj kategorie.
Website Link  abcnews.al  abcnews.al  abcnews.al
CTA    LEARN_MORE  LEARN_MORE
Text Word Count 79  100  117
Like 394  275  383

ABC News 24/7 Top 1 Ad Content Analysis:

Ad title: Text is an extension of the creative. ABC News 24/7 Top 1 ads got 394 likes. ABC News 24/7 uses a sentence with the finishing touch title: “Rama paralajmëron rimbylljen pas rasteve të shtuara me koronavirus”, point out the main purpose, and sublimate the theme of the advertisement. The power of a sentence is endless.

The text is a supplement to the headline. ABC News 24/7 shared 79 words describing Top 1 ad. In addition, the use of emojis in the text can shorten the distance to the user.

Call-to-Action can promote user’s click behavior and bring the most direct conversion. Currently, the CTA of Top 1 ad is .

The main role of the creative is to attract users, and the ad copy is the key factor for conversion. ABC News 24/7 should continue to optimize the ad content.

3.ABC News 24/7 Top 3 Ads Creative Selection

   top1  top2  top3
Creative Type   Image  Image  Image
Ad Time   2020-06-15-2020-06-18  2020-06-14-2020-06-18  2020-06-07-2020-06-10
Landing Page Link  https://abcnews.al/rama-paralajmeron-rimbylljen-pas-rasteve-te-shtuara-me-koronavirus/  https://abcnews.al/shtimi-i-rasteve-te-reja-me-covid-19-policia-njoftim-te-rendesishem-per-qytetaret/   https://abcnews.al/azilantet-kthehen-ne-makthin-e-qytetareve-tregtari-me-kane-vjedhur-dhe-kercenuar-disa-here/

The principle of less is more appropriate for the selection of creatives. In just a few seconds to attract users’ attention, and let users understand the function of your product, these ads produced by ABC News 24/7 are successful.

ABC News 24/7 Creative Analysis: 

ABC News 24/7 placed a Image ad in 2020-06-15-2020-06-18, and got 394 likes. The size and type of creatives used in different ad positions are different. But using beautiful colors can attract users faster.

4.ABC News 24/7 Top 3 Ads Audience Analysis:

   top1  top2  top3
Country  Albania  Albania  N/A
Language  N/A  N/A  N/A

Different audiences have different demands. Before publishing an ad, you have to ask yourself, do you really know who is your target audience?

Today’s advertising is increasingly pursuing personalization. If you can’t make exquisite advertisements, you must know your audience and attract the most accurate traffic.

ABC News 24/7 has the best conversion in Albania, and can advertise more in Albania in the future.

In addition, BigSpy can also target the detailed audience of advertisements, including the age distribution, gender ratio, and country of the audience. You can also use BigSpy to track competitors’ audiences.

5.ABC News 24/7 Top 3 Ads Performance Display

   top1  top2  top3
Ad Time  2020-06-15-2020-06-18  2020-06-14-2020-06-18  2020-06-07-2020-06-10
During  4 days  5 days 4 days 
Like  394  275  383
Share  22  1  13
Comment  148  11  77

Advertising effectiveness is a direct manifestation of advertising. ABC News 24/7 ‘s Top 1 ad received 394 likes, 22 shares, 148 comments in just 4 days.

Summary: Every detail of the advertisement is important. Actually, several important factors that affect the effectiveness of ads are ad creativity, ad copy, ad audience, and ad costs. Now BigSpy generates a top ads report for ABC News 24/7, helping ABC News 24/7 to grasp the ad data more clearly.