50 Best Taobao Malaysia Ad Images in 2020 - BigSpy

MY POSMAN | China to Malaysia Courier Shipping Services | Air Sea Freight | Taobao Shipping Services | logistic management.
MY POSMAN | China to Malaysia Courier Shipping Services | Air Sea Freight | Taobao Shipping Services | logistic management.
BuyMall | Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert | Home
Ordersini | Urus Tempahan Dengan Mudah | Bisnes Online
Nak Borong Perabot Murah di China? Boleh Jimat ribuan Ringgit dengan panduan ini 💪 Nak beli perabot murah? Jom cari dekat China terus Tapi macam mana 🤔? Dalam panduan ini ada guide nya. Pelbagai jenis barang ada dekat sana. Berjuta2 produk dan supplier. Dalam panduan ini saya akan guide dari mula nak cari barang sampailah barang tu sampai di pintu rumah anda. Saya tunjukkan step by step cara nak buat carian produk di 1688 dan method sama boleh submit order di taobao, tmall dan laman web ecommerce china lain2 Panduan ni sesuai untuk siapa? ✔️ Tak tahu cara nak borong di China ✔️ Nak cari produk untuk berbisnes ✔️ Nak borong untuk diri sendiri ✔️ Nak hias rumah sendiri dengan Jimat ✔️ Nak buat DROPSHIP ✔️ Nak jual kepada agent Dan macam2 peluang lagi anda bole buat dgn panduan ini ⭐Modul-modul diberikan: ✔️Pengenalan ✔️ Buat Tempahan (1688,taobao,tmall dan lain2 web china) ✔️Top-­up Account di AMB ✔️ Pengurusan Pembayaran (Bayar guna bank Malaysia) ✔️ Produk Review / Evaluation ✔️ Penghantaran ke Rumah ✔️ Formula Pengiraan Kos Kapal Udara ✔️ Formula Pengiraan Kos Kapal Laut ✔️ Tips Penting ✔️ Penutup Panduan ini berbentuk eBook(PDF) lepas sukses membuat pembayaran terus dapat di email dengan pantas ⚡. Harga panduan ini berapa? Cuma RM19 shj halal tetapi utk 50 orang terawal sahaja anda lambat anda rugi. Harga asal adalah RM39. Jika ada soalan DM je terus kami. Inshallah kami balas dalam masa 24jam. Harga panduan ini jauh lebih murah jika nak dibandingkan dengan untung yang anda akan dapat apabila anda mula berniaga dengan menggunakan panduan ini nanti. Tak rugi ! Anda boleh jimatkan kos, buat pre-order, bisnes atau buat servis beli barang dari China. Ps : Slot untuk EARLY BIRD dah tak banyak ni. Jom cepat2 dapatkan sekarang! Dapatkan panduan ini di https://bit.ly/ge
BuyMall | Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert | Home
Worry about buying bulky items from Taobao? Let Sunshine Kelly explain to you how she get bulky items shipped through BuyMall We are greatly honored to be Sunshine Kelly's selected Taoabo shopping partner, with shipping fee starting from RM2.80/kg🤩 More Details: https://bit.ly/2SJmNSk 想在淘宝上购买大件物品,但又担心运费太贵?来看看Sunshine Kelly分享如何以超划算的运费,将包裹从中国运回大马! 感谢Sunshine Kelly选择使用BuyMall海运运输,即使商品太大件也无需担心运费过高,最低运费只需要RM2.80/kg起🤩 Buymall 运费详情:https://bit.ly/2SJmNSk
Com&Buy | Buy & Ship from Taobao 1688 Xianyu Weidian oWhat Yahoo! Auction | China Korea Japan Taiwan Singapore Malaysia Worldwide | Dropship Consolidate Air Shipping Sea Freight Forwarding Logistics Services | 代购代拍集运物流代理淘宝闲鱼微店JD雅虎拍卖|中国韩国日本台湾 | 空运海运 | 新加坡空
SGshop: Taobao Malaysia - Taobao Agent Malaysia in English | 马来西亚淘宝代购 - SGshop
Stay Safe, Stay Healthy! Sit back and relax at home and do some online shopping on this 10.10 Towkay Day online promotion! Enjoy 100% Off Service Fee for all "Buy-for-me", "Alibaba (1688)" & "Smartshop" orders placed during 6 Oct - 10 Oct. No voucher needed, just place orders and pay within the promo period. https://www.sgshop.com.my/news?id=421 Thank you and enjoy FREE Service Fee promo!
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
Taobao Agent 淘宝代购 Malaysia
Ordersini | Urus Tempahan Dengan Mudah | Bisnes Online
Salam hormat. Raja Kamil ni. Saya ringkaskan, apa yang saya ajar dalam Video Panduan Borong China Secara Online ni. :) Dia ada 3 peringkat. [Pertama] saya ajar cara nak search barang yang kita nak borong tu. -- dalam panduan ni anda diajar membeli menggunakan 1688 dan taobao -- 2 website ni dalam Bahasa Cina, sebab tu dalam panduan ni nanti, saya guide juga, cara mudah nak translate. -- guna komputer boleh, phone pun boleh . . [Kedua] kita bayar kepada supplier -- tunggu supplier hantar ke warehouse -- biasanya dalam 7 hari bekerja, barang sampai dah warehouse . . [Ketiga] penghantaran ke rumah kita (atau mana2 alamat yg kita nak) -- Penghantaran atau shipping ke Malaysia ni ada 2 jenis, udara, laut -- kalau udara, dalam 4 - 7 hari bekerja sampai -- kalau laut, dalam 20 - 30 hari bekerja sampai . :) Itulah serba sedikit, apa yang saya ajar dalam panduan ni. Panduan ni dalam video. 10 minit, selepas anda buat bayaran, link video dihantar automatik ke email anda. . Andai tak dapat, jangan risau, PM je saya email dan phone anda, nanti saya semakkan. . . Bagaimana nak dapatkan panduan ni? Klik butang Get Offer kat bawah ni, atau pergi je terus ke web ini, http://bit.ly/pbc-2020 . . Ada soalan? PM je saya. Nanti saya akan jawab dalam tempoh 24 jam. . . Terima kasih. Raja Kamil :D . ps : beli panduan ni sekarang, esok dah boleh borong dah !!!
Starfutbol
Free parcel fee, free storage fee, free packing fee, price concessions, welcome to inquire China to Malaysia / Singapore / Australia door-to-door service (free shipping by air, free shipping by sensitive package, can be used for cosmetics, batteries, food , Pharmaceuticals, imitation brands, electronic products and other sensitive goods), parcels (free packing, inspection, sorting, unpacking of goods to reduce the volume and weight) purchasing services (purchasing Taobao, Alibaba, Jingdong, etc. China Large shopping website) Free recharge service (Alipay, WeChat, bank card, etc.) Free warehousing Welcome to consult and understand NSWEX.COM
Starfutbol
0 Service fee 0 Unpacking fee 0 Packing fee 0 Inspection fee No handling fee Purchasing Agency Clearance Delivery to the door! Alibaba Taobao Tmall JD.com Shopping on all shopping platforms Shipping Air ✈️ Malaysia Singapore Philippines Australia South Korea Commercial Transportation Bulk Shipping Affordable Timeliness Welcome to consult NSWEX.COM
Starfutbol
0 Service fee 0 Unpacking fee 0 Packing fee 0 Inspection fee No handling fee Purchasing Agency Clearance Delivery to the door! Alibaba Taobao Tmall JD.com Shopping on all shopping platforms Shipping Air ✈️ Malaysia Singapore Philippines Australia South Korea Commercial Transportation Bulk Shipping Affordable Timeliness Welcome to consult NSWEX.COM
BuyMall | Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert | Home
Nak tahu cara borong China ! Baigamana dapat produk lebih mudah dan lebih jimat kos Nak tahu rahsia ni ✨Hanya memborong barang dari china dan order ONLINE saja!✨ Macam mana nak order dari sana, walaupun tak pandai Bahasa Cina? Nak lagi jimat daripada Taobao? 1688 memang murah dari Taobao! Nak beli pakai sendiri pun boleh, nak jual balik pun boleh Cepat-cepat PM kami untuk selesaikan masalah anda dan dapat tutorial secara percuma!!
Malaysia taobao
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购淘宝有三'高' 高汇率--高达1.68 高优惠--送优惠券+运费 高服务--订货发货,回复信息快 试看看我司代购,绝对‘淘’不停 微信号a03tangtang 网站站www.tangtang2vs.com #淘宝代购 #阿里巴巴代购 #天猫代购 #淘宝代购超过10年的经验 #糖糖代购是你的首选
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
全年最低价,就在双12! 提前下单双12,还能再领取优惠券 一折再折,省了又省,送运费包邮到家 微信号a06tangtang 网站站www.tangtang2vs.com #淘宝代购 #阿里巴巴代购 #天猫代购 #双12优先购 #超值优惠 #送运费高达3kg #BONUS优惠券
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
教你一招‘轻松淘起来’ 是否面临订货问题,卖家态度,商品少收等等 以上的问题,交由糖糖代购帮您SETTLE 微信号a03tangtang 网站www.tangtang2vs.com #淘宝代购 #阿里巴巴代购 #天猫代购 #代购超过10年经验 #专业客服 #优惠券送运费 #自己淘宝遇到问题怎么办
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
广州路航货运代理有限公司
offer Guangzhou China to Singapore,Malaysia door to door by air & by sea service, taobao consolidate service,agent payment service.(taobao,1688,and supplier account) 提供中国广州到新加坡马来西亚门到门空运和和海运服务,淘宝集运服务,代付货款服务,包括淘宝,1688代付等
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
618年中大优惠要开始咯 ⏰限时优惠为期一个月 糖糖现金券无限领取,准备你的省钱攻略 微信号a06tangtang 网站www.tangtang2vs.com #淘宝代购 #天猫代购 #阿里巴巴代购 #618年中狂欢购 #省钱攻略 #现金券无限领取
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
糖糖代购网 Taobao Agent Malaysia(淘宝/天猫/阿里巴巴/中国货运/支付宝充值服务)
aepost国际转运站(代收件/代发货/支付宝充值服务)
Asia5B 专业代购网
⚠️ 618 Mega Sale ⚠️ Ready to clear out your TAOBAO shopping cart ? Parents’ day, your family members or friends' birthday are around the corner and gifts yet to be prepared? ASIA5B.com is here to help you to SAVE on your shipping costs, and after-sales service‼️ Let ASIA5B help you to buy from TAOBAO, and you’ll SAVE more with our actual weight (免抛) promotion for Air Shipping ✈️ with purchases under 10KG❗️ With MCO out of the way and RMCO here, it‘s time for you to CURE your "itchy" shopping hands, shop gao gao ! Enjoy these benefits when buying with us: Shipping fee from as low as RM17 /kg FPX and Debit / Credit Card payment with 0️⃣ bank charges FREE doorstep delivery within Malaysia Completing your wishlist is just a few clicks away . Visit Asia5B.com and clear out your wishlist for the mega sale NOW! *T&C apply https://bit.ly/2zWe8pX #Asia5B #BuyForMe #Daigou #Taobao #Tmall #Alibaba #JD #AirShippingPromotion #ChinaDaigou #618MegaSales #淘宝618年中庆典
aepost国际转运站(代收件/代发货/支付宝充值服务)
aepost国际转运站(代收件/代发货/支付宝充值服务)
aepost国际转运站(代收件/代发货/支付宝充值服务)
为配合 #618年中促销 到来,老板又来搞事了 "万元礼券"大放送!优惠无法挡 只要你有FACEBOOK, 完成步骤 截图发给客服, 免费送你 RM10 礼券 中国集运 至 马来西亚 & 新加坡 #空运 #海运 门到门服务 赶紧联系客服了解活动详情吧! 微信号:a04aepost 网站:www.aepost2u.com #AEPOST #六一八 #年中促销 #中国代运 #淘宝集运 #代运 #集运 #淘宝 #阿里巴巴 #天猫 #logistics #stayhome #staysafe
Indigoo Shopper | Malaysia Largest Taobao Personal Shopper – Malaysia Taobao Personal Shopper
SGshop: Taobao Malaysia - Taobao Agent Malaysia in English | 马来西亚淘宝代购 - SGshop
SGshop: Taobao Malaysia - Taobao Agent Malaysia in English | 马来西亚淘宝代购 - SGshop
BuyMall | Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert | Home
Pening kepala nak beli barang dari TAOBAO.com? Tak perlu risau! 3 TIPS untuk anda jadi profesional! ------------------ 4 sebab import dari China melalui BuyMall.com.my ❤Tak perlu Google Translate lagi ! ❤BuyMall Tolong Anda Beli ! ❤Customer Servis Malaysia ! ❤RM2.80/kg & 50 Pickup Point ! Website: http://bit.ly/2K1HWnu
BuyMall | Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert | Home
Nak import dari CHINA tapi risau kos shipping mahal? Tak perlu risau lagi, cuma RM2.80/kg saje!! ------------------ 4 sebab import dari China melalui BuyMall.com.my ❤Tak perlu Google Translate lagi ! ❤BuyMall Tolong Anda Beli ! ❤Customer Servis Malaysia ! ❤RM2.80/kg & 50 Pickup Point ! Website: http://bit.ly/2K1HWnu
HOME - Summit
➡️ [MIỄN PHÍ] Tham Gia Sự Kiện Phong Cách Kinh Doanh Trong Cuộc Sống: https://bit.ly/2I4hrf2 Taobao, Lazada, Amazon và Ebay Bạn hẳn đã thấy hoặc nghe về những nền tảng mua sắm nổi tiếng này, và thậm chí đã mua những sản phẩm trên các kênh này. Nhưng bạn có biết rằng bạn không nhất thiết chỉ có thể chi tiêu cho các nền tảng này không? Có một cách khác tốt hơn là hãy sử dụng các kênh này để kiếm nguồn thu nhập thụ động cho mình. Trong sự kiện LIFE STYLE BUSINESS SUMMIT 2019 HÀ NỘI sắp tới, bạn có thể sử dụng các nền tảng mua sắm trực tuyến nổi tiếng này để tìm hiểu cách bắt đầu kinh doanh mua sắm trực tuyến của riêng mình. ❌Không cần bất kỳ hàng tồn kho ❌Không cần quản lý khách hàng ❌Không cần kiến thức kỹ thuật ❌Không cần kinh nghiệm ❌Không cần nhiều thời gian ➡️ [Vé Mời Giới Hạn] Đăng ký ngay để giữ cho mình 1 chỗ: https://bit.ly/2I4hrf2 ---- LIFE STYLE BUSINESS SUMMIT 2019 HÀ NỘI, là một sự kiện quy tụ các nhà diễn giả - doanh nhân nổi tiếng đi đầu trong các lĩnh vực Kinh Doanh, Thương Mại Điện Tử, Bất Động Sản Mỹ, Đầu Từ Chứng Khoán và nhiều hơn thế nữa đến từ Singapore, Malaysia, Philippines, … Đến với sự kiện này, các chuyên gia HÀNG ĐẦU đến từ nước ngoài trong nhiều LĨNH VỰC khác nhau sẽ hé lộ cho các bạn những BÍ MẬT ĐẦU TƯ KINH DOANH mà các trường học chưa bao giờ dạy cho bạn! Hãy đăng ký ngay vé mời cho bạn và một người đi cùng để trở thành 1 trong 200 cặp khách hàng đầu tiên nhận được vé mời miễn phí nhé! ĐĂNG KÝ NGAY: https://bit.ly/2I4hrf2 ➡️ Sự kiện sẽ diễn ra ngày 07/07/2019 tại Summit Việt Nam, Hà Nội Đừng quên chia sẻ cơ hội đến người thân và bạn bè của mình nhé, vì cơ hội và kiến thức này đáng được chia sẻ! Hẹn gặp bạn tại sự kiện!
SGshop - 马来西亚跨境购物网站
Looking to get wholesale price from China? SGshop is the right shopping site for you~ Wholesale Products from 1688: Copy & Paste 1688 product URL to the search bar to show product details - www.sgshop.com.my All Taobao Hot Products: www.sgshop.com.my/menu/hot?class=all How to buy? www.sgshop.com.my/menu/guide?act=shopping Just want to ship something over? www.sgshop.com.my/menu/guide?act=shipforme
SGshop: Taobao Malaysia - Taobao Agent Malaysia in English | 马来西亚淘宝代购 - SGshop
Looking to get wholesale price from China? SGshop is the right shopping site for you~ Wholesale Products from 1688: Copy & Paste 1688 product URL to the search bar to show product details - www.sgshop.com.my All Taobao Hot Products: www.sgshop.com.my/menu/hot?class=all How to buy? www.sgshop.com.my/menu/guide?act=shopping Just want to ship something over? www.sgshop.com.my/menu/guide?act=shipforme
中国到马来西亚代运、集运服务公司 | 100 Express
Enjoy RM5 off when ship with 100 Express. 100 Express – Trusted & Reliable International Shipping Company. We provide international shipping service with 5 easy steps only! ✈️ Air freight service Sea freight service. Ship from China to Malaysia Lowest Service Fee & Shipping Rates ☑️ Combine multiple parcels into one shipment. ☑️ Self-collect & delivery are available Double 12 china shopping festival is coming soon & it’s time for you to start crazy shopping @ Taobao. Ship with 100 Express Now!
BuyMall
11.11 Taobao SALES yang terbesar di dunia! Nak tidur pun dapat 11.11 diskaun? NO PROBLEM! Dalam 3 steps, BuyMall boleh membantu! 1. Pre-order kat BuyMall 2. Masukkan harga maksimum 3. Tidur je pada 11.11 Jagan risau membayar lebih, jika harga promosi LEBIH daripada harga anda, kami akan cancel order and pulang jumlah penuh kepada anda! Jika harga promosi MURAH daripada harga anda, kami akan pulang balance kepada anda! BuyMall juga menyediakan pelbagai promosi untuk 11.11! Shipping serendah RM2.80 BuyMall tolong anda beli pada 11.11 Check in setiap hari dapat B-Points 11,000 Baucer untuk you Pre-order 11.11 dapat lagi extra gifts 1,000 FREE Buy-For-Me KOS Website: http://bit.ly/342jHN9 ------------------ 4 sebab import dari China melalui BuyMall.com.my ❤Tak perlu Google Translate lagi ! ❤BuyMall Tolong Anda Beli ! ❤Customer Servis Malaysia ! ❤RM2.80/kg & 50 Pickup Point ! Website: http://bit.ly/342jHN9
MyTOWN Shopping Centre
Good news! Taobao Store by Lumahgo is coming soon in Malaysia! Our store will be opening on 29 November (12pm) and we’ve invited some special guests. Save the date and let’s all shop together with them! #MYTaobao #MYTaobaostore
Domestika
Domina las herramientas de este potente software que te permitirán corregir y trabajar con absoluta precisión los colores de tus imágenes. Con el 75% de dto. Hasta el 02/03. Haz clic para más información.
Alyser Market
Outfit per Creare il Tuo Nuovo Look, ogni Giorno | Bantoa
Petmarket Australia
Jason Neuhaus - Coldwell Banker Burnet