50 Best Syria Ad Images in 2020 - BigSpy

BuzzFeed News | Breaking News | Original Reporting | News Analysis
OnPay Solutions - OnPay
BANTUAN MUSIM SEJUK SYAM DAN YAMAN 2020 Musim sejuk merupakan keadaan yang sangat mencabar buat rakyat di negara yang sedang menghadapi konflik dan bergolak seperti di Timur Tengah. Kemiskinan dan kebuluran, ditambah dengan kesejukan kerana tidak mempunyai penempatan dan kemudahan yang mencukupi sangat menguji mereka. Atas dasar tanggungjawab dan kemanusiaan, Aman Palestin melancarkan kempen Bantuan Musim Sejuk Syam dan Yaman 2020 bagi membantu saudara kita yang amat memerlukan di Palestin, Syria, Lubnan dan Yaman. Bantuan Musim Sejuk ini juga telah dijalankan pada setiap tahun sebelum ini hasil sokongan para penyumbang: https://youtu.be/5x18LvAlyhsf BANTUAN MUSIM SEJUK (BMS) Sertai Pakej Bantuan Musim Sejuk (BMS) bernilai RM250 yang merangkumi bantuan: ✅ Pek makanan ✅ Pemanas & kerosin ✅ Kelengkapan harian ✅ Keperluan pendidikan ✅ Ubatan & kecemasan Sumbangan untuk Tabung BMS serendah RM10 juga amat dialu-alukan.
Operation Blessing
Operation Blessing
Operation Blessing
The Mideast Beast - Because all news is satirical
Facebook
Facebook
Facebook
Listening is everything - Spotify
Middle East Forum
Fastest VPN | Hotspot Shield
War on the Rocks
Space Coast Daily : Brevard County's News Source
News, sport, celebrities and gossip | The Sun
YouTube
الرئيسية | تلفزيون سوريا
ISPI - Istituto per gli studi di politica internazionale
International Rescue Committee
In war-torn Syria, families are living in cramped displacement camps, sometimes with 10 people or more in one tent putting them at high risk of contracting COVID-19. Our teams are on the ground providing critical health services and COVID-19 prevention to families in need.
الرئيسية | شبكة بلدي الاعلامية
London Muslims
Crowdfunding Incredible Muslims | LaunchGood
Syria first - سوريا أولاً
Home - The Investigative Journal
EURACTIV.com – EU news and policy debates across languages
ips-journal.eu | IPS Journal
Syria Relief & Development
Syria Relief & Development l Help & Hope for Syrians in Need
Syria Relief & Development l Help & Hope for Syrians in Need
Syria Relief & Development l Help & Hope for Syrians in Need
American Military News
Syria TV تلفزيون سوريا
Syria TV تلفزيون سوريا
Mission Network News - Mission Network News
NRC - Norwegian Refugee Council
NRC
NRC
NRC - Norwegian Refugee Council
Politics, Policy, Political News - POLITICO
Aman Palestin Terengganu
Makan Rumput Untuk Teruskan Hidup Nasi lemak, nasi minyak, satay, ketupat, rendang, kuih-muih dan pelbagai pilihan menu yang lazat dan enak saban hari menjadi hidangan istimewa malah boleh didapati dengan mudah di negara kita. Bertuahnya kita di Malaysia ini kerana mempunyai sumber makanan yang mencukupi dan kita bisa memilih apa-apa menu untuk mengisi perut pada bila-bila masa tanpa sebarang halangan. . Pernahkah kita terfikir, bagaimana rasa sehelai rumput Disini RUMPUT adalah makanan bagi lembu dan kambing. Pernahkah terlintas di benak fikiran bahawa rumput yang sama juga menjadi makanan buat saudara kita di kem pelarian SYRIA? Tatkala kita dibanjiri dengan aneka makanan, mereka tiada pilihan melainkan terpaksa mencabut rumput atau dedaun bagi mengisi perut yang KELAPARAN. Wajarkah rumput ini dijadikan sajian bagi makhluk yang bergelar INSAN? Sanggupkah kita membiarkan mereka terus KEBULURAN . Saat ini derita kian meruncing jiwa, musim sejuk bertandang kembali. Meskipun musim sejuk menjadi dambaan buat kita, hakikatnya ia adalah mimpi ngeri buat mereka yang berlindung di kem-kem pelarian dek kedaifan dalam mengharungi cuaca sejuk melampau yang mencecah -5°C sehingga menggigit tulang. Detik ini menjadi semakin sukar kerana mereka tiada kelengkapan musim sejuk seperti pakaian, pemanas, kerosin, ubat-ubatan dan bekalan makanan. . Saban hari kematian sentiasa meningkat dek kekurangan makanan dan keperluan hidup yang dibutuhkan mereka. Mereka makan apa sahaja, pakaian sejuk juga tiada, jauh sekali katil dan tilam yang selesa. Berbumbungkan kanvas berlantaikan tanah yang hanya beralaskan tikar. Bayangkan betapa sengsaranya hidup mereka. Dilaporkan bahawa 9.3 Juta orang menghadapi kekurangan makanan. Konflik peperangan yang telah berlanjutan selama 9 tahun semakin memburuk selepas kemerosotan ekonomi dan pandemik Covid-19. Ramai anak-anak yang TIDUR DALAM KELAPARAN kerana tiada makanan. “Harga makanan di Syria naik dengan harga yang tak masuk akal iaitu naik hingga 200%. Dalam waktu tak sampai seta
Boreal Hand Sanitizer, Luxury Bar Soaps, Essential Oils and Skin Balm – Boreal Soap and Skin Care
Serving Persecuted Christians - Open Doors USA
Crowdfunding Incredible Muslims | LaunchGood
Better World Campaign
United Nations World Food Programme (WFP) - WFP.org
United Nations World Food Programme (WFP) - WFP.org
Fanack Chronicle Of The Middle East & North Africa
Site Not Configured | 404 Not Found
Military Times - Independent News About Your Military | Military Times
Newsweek - News, Analysis, Politics, Business, Technology