50 Best Skk Ad Images in 2020 - BigSpy

SKK Metal - Εργοστάσιο Μεταλλικών Εξαρτημάτων
SKK Metal - Εργοστάσιο Μεταλλικών Εξαρτημάτων
Bohemia
SKK
SKK
Подари си удобство - онлайн магазин Пазарувай Лесно
Bohemia
Metas naujoms, kokybiškoms keptuvėms! Visą SPALIO mėnesį internete geriausioms keptuvėms taikomos iki -50% nuolaidos! ➡️ Pasinaudokite mėnesio akcijos pasiūlymu dabar: http://bit.ly/nuolaida_keptuvems
SKK | Home
SKK | Home
Home - Gerila
Ko je Borac u Banjaluci? Ko spašava prije 20 godina uništenu banjalučku košarku?
Berita Terkini Hari Ini Ekonomi dan Bisnis Indonesia - Katadata.co.id
SKK
Just Join IT
Czy są tu jacyś #Juniorzy Łapcie najświeższe zestawienie ofert pracy, w którym znajdziecie same perełki! Wiecie, co robić [Zdalnie]⬇️ RoR Dev/ Medical Tribune: 4.5-5.5K: https://bit.ly/33ApnRx Frontend Dev (Angular)/ itCraft: 4-7K: https://bit.ly/32tdIBO Technical Writer/ Dataedo: 3-5K: https://bit.ly/3lte57V Jr Database Spec./ Dataedo: 3-5K: https://bit.ly/32COX68 Data Science/ Appsilon : 4-6K: https://bit.ly/2YmG7YU QA Engineer/ Channels: 4-7K: https://bit.ly/2DswIru Junior JS Engineer/ ShopRunner: 5-6K: https://bit.ly/3gzXw6U Junior PHP Dev/ Innovation: 3.5-6K: https://bit.ly/2PKB2VT Junior Frontend dev/ Beesfund: 2-2.5K: https://bit.ly/2DxLxci RoR Dev/ Power Media: 5.5-9K: https://bit.ly/3imRF6d RoR Dev/ United Ideas: 9-13K: https://bit.ly/33Aqh0d Junior ROR Dev/ Prograils: 6-10K: https://bit.ly/34Ie7TO Junior DevOps/ Skyrise.tech: 3.5-6.5K: https://bit.ly/32cibsu SAP Monitoring Spec/ ASTEK: 4.2-4.2K: https://bit.ly/3aIPlDX Mobile Dev (Flutter)/ 10Clouds: 4.5-7K: https://bit.ly/328hMXY Jr/Mid VBA Dev/ ManpowerGroup: 10-15K: https://bit.ly/2DLybsF [Warszawa]⬇️ Blockchain Engineer/ Ethworks: 4-8K: https://bit.ly/3gGdAUy RoR Dev/ Medical Tribune: 4.5-5.5K: https://bit.ly/33ApnRx Frontend Dev/ Codino: 7-9K: https://bit.ly/3a4LSz1 Jr Python Dev/ FORMULA: 4.5-7.5K: https://bit.ly/3j2gzIB Junior JS Dev/ QuarticOn: 3.5-4.5K: https://bit.ly/3gHfR2E Jr Sales Engr/ Harvey Nash : 8-10.1K: https://bit.ly/2QaBMDR Data Science/ Appsilon : 4-6K: https://bit.ly/2YmG7YU QA Engineer/ SoftwarePlant: 3.5-7K: https://bit.ly/31tDu8n Junior PHP/ Java Dev/ Valueadd: 4-8K: https://bit.ly/3jlrXzq Test Auto Eng/ Sixsentix: 5.5-7.5K: https://bit.ly/3ijEpPO Angular Dev/ House of Angular: 3-6K: https://bit.ly/34MM31D Product Owner/ Packhelp: 7-9K: https://bit.ly/30yOGS3 Jr Software Engineer/ Devapo: 4-8K: https://bit.ly/3j35AyE Helpdesk/ Support Online: 4.2-5K: https://bit.ly/30XC3jP Proj.Manager/ Startup House: 3.5-4.5K: https://bit.ly/3hBAHRD SOC Operator/ OCHK: 6-8K: https://bit.ly/2F4CRLf Junior Frontend dev/ Beesfund: 2-2.5K: https://bit.ly/2DxLxci Junior Delphi/Lazarus Dev/ IRKL: 5-6K: https://bit.ly/32hbkxO IT Service Desk/ RedCompass: 4-6K: https://bit.ly/34jyPca Java Dev/ DahliaMatic: 8-12K: https://bit.ly/2EpwLo2 RoR Dev/ United Ideas: 9-13K: https://bit.ly/33Aqh0d Junior DevOps/ Performance Media: 8-14K: https://bit.ly/30V3sTs Jr Project Manager/ TechOcean: 3.5-5K: https://bit.ly/2G6EOXX Service Desk/ Randstad: 5-7K: https://bit.ly/3l6h2LO Java Dev/ Storware: 5.5-7K: https://bit.ly/2PKB3cp Java Dev/ BillTech: 4-6K: https://bit.ly/34jyLZY Mobile Dev/ Codino: 7-9K: https://bit.ly/31tabmv Junior Dev/ BillTech: 3-5K: https://bit.ly/3aOOfX9 Junior Frontend Dev/ TechOcean: 3-4.5K: https://bit.ly/2DmGeg5 Jr Software Engineer/ Altalog: 7-9K: https://bit.ly/3a3WEpn SAP Monitoring Spec/ ASTEK: 4.2-4.2K: https://bit.ly/3aIPlDX Mobile Dev (Flutter)/ 10Clouds: 4.5-7K: https://bit.ly/328hMXY [Kraków]⬇️ Security Engineer T1/ Devire: 9-11.5K: https://bit.ly/2Ensm5i Asystent ds. Arch IT/ inleo: 3-5K: https://bit.ly/3jl3Kcv PHP Backend Dev/ KISS digital: 6.5-9K: https://bit.ly/2QdClwC IT PM/ Estima Group: 3-6K: https://bit.ly/2DHBm4U Junior JS Engineer/ ShopRunner: 5-6K: https://bit.ly/3gzXw6U Junior JS Dev/ Nonstop: 3.5-7K: https://bit.ly/34I0m7h RoR Dev/ Power Media: 5.5-9K: https://bit.ly/3imRF6d Jr Java Dev/ Crossword Cyber.: 5-9K: https://bit.ly/3gOh9sw Full-stack Dev/ Premotec Poland: 7-14K: https://bit.ly/2G7l7iH Jr RoR Dev/ Railwaymen: 4-5K: https://bit.ly/32alcJK Junior Python Dev/ Printbox: 4-7K: https://bit.ly/2EpwOQK Full-Stack Dev/ OANDA Poland: 10-13K: https://bit.ly/3aMBkox Jr Android Dev/ Untitled Kingdom: 4-7K: https://bit.ly/3a6Hz6h Tester Manualny/ SKK: 4-8K: https://bit.ly/2EUGe7a [Poznań]⬇️ Jr RoR Dev/ Siepomaga
Bozita – svensktillverkat djurfoder från Vårgårda | Bozita
Zyre Kontabiliteti & Eksperti "albanian Tax & Consulting"
- 25 % ULJE deri në dt.31 Gusht Praktikë pune / Intership tek STUDIO EKSPERTI KONTABËL "Albanian Tax & Consulting" Kontabilitet Praktik + Finanaca 5 & Alpha Web & Deklarimet Online- ☎️ Kontakt : 0693070200 (WhatsApp, Viber).- Paketa e Re Fiskale 2020 ❤️❤️ JU ÇERTIFIKOJMË SI FINANCIER PROFESIONIST ! Liçencuar dhe Njohur nga “Ministria e Financave dhe Ekonomisë" Trajnime të reja fillojnë çdo muaj ! ⏰Nxitoni të rezervoni dhe pëfitoni rregjistrimin Free ne portalin tonë të punësimit për Financier & Menaxher Biznesi ! Tek ne merrni një Profesion , jo vetëm një trajnim. Rregjistrohuni direkt duke na dërguar me mesazh emër mbiemër dhe nr kontakti, pa patur nevojë të vini pranë zyrave ! ️ Oraret mund ti zgjidhni sipas dëshirës, gjatë javës apo në fundjavë, paradite ose mbasdite . ⏩Trajnim Profesional Kontabiliteti Praktik I Çertifikuar plus programi Financa 5.0, Deklarimet Online Përfshirë Legjislacioni Tatimor, SKK dhe Paketën e re Fiskale . Tarifa është tepër e arsyeshme dhe paguhet me këste ! TRAJNIMI JU NJIHET SI PRAKTIKË PUNE (experiencë) si financier në çdo Fakultet dhe Biznes brenda dhe JASHTË Shqipërisë (mjafton një noterizim për jashtë) dhe për këtë ju jepet dëshmia përkatëse e shoqëruar me Çertifikatën. Ju njifet si Praktik Pune nga cdo fakultet në Shqipëri !!! Ju dhurojmë programin Financa 5,0 / Alpha Web per perdorim të pakufizuar dhe pa asnjë kosto ,që në fillim të trajnimt . Mund ta instaloni në çdo kompjuter apo laptop personal dhe ta perdorni edhe pas trajnimit paafat. Përse te zgjidhni "AT&C" ⏩ Sepse "AT&C" është e vetmja studio "EKSPERTI KONTABËL I RREGJISTRUAR" -"EKR" Nr.323 & Kontabilist I Miratuar "KM" Nr.1145 NË SHQIPËRI E LIÇENCUAR nga “Ministria e Financave dhe Ekonomisë" nëpërmjet QKL, Liçensë LN -9016. ⛔️Kujdes:Verifikojini studiot pranë IEKA ose IKM nqs kanë titullin Ekspert Kontabël (mos bini pre e studiove të paliçencuara që nuk kanë asnjë profesionist) - Është e rëndësishme të trajnoheni tek profesionist të liçencuar siç është studio Eksperti "AT&C"!!! ⏩Në përfundim të trajnimit do jeni të aftë të punoni si financier ose kontabilist profesionist pranë çdo shoqërie, ose mund të mbani kontabilitetin e bizneseve të vogla, të vogla me tvsh, biznes i madh, person fizik ose juridik ( SHPK- ve) që nga hapi i parë çelja e bilancit deri tek mbyllja e tij. ⏩Trajnimi zgjatë 5 javë dhe zhvillohet 2 herë në javë gjatë javës ose në fundjavë, 30 orë Trajnimi në total, oraret janë tepër fleksibël dhe mund të zgjidhen vetë nga aplikantët . Në fund të trajnimit pajiseni me Çertifikatë Profesionale të njohur nga ““Ministria e Financave dhe Ekonomisë" . E vetmja qendër në Shqipëri që ju çertifikon për 7️⃣ Module : 1️⃣Kontabiliteti praktik në njësinë e biznesit. 2️⃣Programi Financa 5 3️⃣Programi Alpha Web Business 4️⃣Legjislacioni tatimor dhe doganor . 5️⃣Deklarimet Online + Paketa Fiskale 2019 6️⃣Teknikat për hartimin dhe mbylljen e bilancit. 7️⃣Programi Burimeve Njerezore (HR) __________________________________________________ ⏩Mënyra e organzimit të trajnimit është realizuar duke punuar 100% mbi një shoqëri tregtare & prodhimi ( subjekt që është klient i studios tonë me dokumentacion real) që nga krijimi I kësaj shoqërie, duke përfshirë të gjitha llojet e transaksioneve ekonomiko- financiare, kontabilizohen fillimisht dokumentat në Ditaret e Llogarisë të përgatitura nga ana jonë, pastaj kalohen veprimet në Librin e Madh, dhe më pas në partitaret apo llogaritë analitike të klientëve, furnitorëve, kartelat individuale të inventarit (materiale të para, mallra, produkte të gatshme etj.) apo në të gjitha llogaritë analitike. Në këtë mënyrë do të kuptohen më mirë lidhjet dhe rakordimi midis Ditarëve të Llogarive, Librit të Madh dhe Llogarive Analitike. ⏩Ky trajnim shkon deri në plotësimin e Bilancit Kontabël dhe pasqyrave të tjera financiare. Trajnimi është lidhur edhe me evidencat periodike të sistemit fiskal, si FDP (Formularët e Deklarimit të Pagesave) për tvsh-në, sig
SKK
Polecane przez specjalistów Policealne Szkoły Medyczne dla Dorosłych w Toruniu - czesne od 0 zł. <3 Między innymi: ✅ Technik Farmaceutyczny - 2,5 roku ✅ Policealna Szkoła Ortoptystek- 2 lata ✅ Technik Ortopeda - tytuł Technika - 2 lata ✅ Opiekun Środowiskowy - tytuł technika w rok! ✅ Technik Elektroradiolog- 2,5 roku! ✅ Asystent Stomatologiczny - tytuł technika w 1 rok! ✅ Opiekun Medyczny - tytuł technika w 1 rok! ✅ Technik Optyk ✅ Protetyk Słuchu ✅ Higienistka Stomatologiczna ✅ Technik Dentystyczny ✅ Terapeuta Zajęciowy ✅ Technik Masażysta Zarezerwuj sobie miejsce: 695 390 490 torun@skk.pl SKK, Szosa Chełmińska 17, Centrum Torunia lub online za pośrednictwem prostego formularza. :)
Soproni Egyetem Simonyi Károly Kar
Gyere az Ipari termék- és formatervező mérnöki alapképzésre a Soproni Egyetemre! Jelentkezési határidő:2020.08.09-én éjfélig. Ma már az élet minden területén éles verseny folyik a jelenkor kihívásainak megfelelő új termékek tervezéséért, a termékek minőségének folyamatos fejlesztéséért, a sikeres használati termékek megvalósításáért. Ha kreatív emberként részese akarsz lenni ennek a kihívásnak – mint leendő tervező – akkor közöttünk a helyed! Specialitásunk, az integrált tervezés, ami azt jelenti, hogy a termék megálmodásától a piaci bevezetéséig, a műszaki dokumentáció elkészítésétől a gyártási technológia hozzárendeléséig, a gyártáselőkészítéstől az életciklus elemzésig, mindenre figyelünk. Ennek eredményeképpen a termékek gazdaságosak, esztétikusak, funkcionálisak, környezetbarátok, összességében sikeresek lesznek. További információk: http://skk.uni-sopron.hu/skk-potfelveteli-2020-2021-allamilag-finanszirozott #unisopron;#skk;#potfelvételizz;#tervezőmérnökképzés
Eastone Gallery & Marketing
#PROMOSI_AIDILADHA #PROMOSI_AIDILADHA Kami di Eastone Gallery & Marketing menawarkan pelbagai jenama cat terkemuka seperti #DULUX , #JOTUN #NIPPON dengan tawaran harga yang sangat-sangat berpatutan Dapatkan pelbagai hadiah yang menarik untuk setiap pembelian cat #EASTONE_CHERANG & #EASTONE_TUNJUNG ‼️ #DULUX #JOTUN #NIPPON #SKK #SANCORA #SMARTPAINT
Just Join IT: #1 Job Board for IT industry in Poland
Mestiana store – selalu melayani anda degan sepenuh hati
Naija Beauty Hair – naijabeautyhair
Unit: Wig Anita with frontal Price:12''-54k ✅Glueless style ✅Pre-plucked Hairline shop linkhttps://bit.ly/3dcTrUC
Skk Lighting
Zyrë Kontabiliteti - Finance Partner
♦.➡. Praktik Pune Kontabiliteti + Financa 5 + Alpha Web + Excel per Ekonomistet. .OFERTE: – 35% zbritje tarife deri me date 15 Qershor. 3 Certifikata te njohura nga Ministria e Finances,16 seanca, 40 ore Kurs ♦.➡. . INFORMACION RRETH KURSIT ______________________________________________ . ▣ – Gjate kursit cdo kursant punon praktikisht me programin ORIGJINAL Financa 5, Alpha Web dhe Excel per Ekonomistet. Kursantet paisen me dosjen e kursit bashke me materialet e cdo senance. . ▣ – Pjes e programit Praktikë kontabiliteti është edhe kryerja e veprimeve financiare praktike me programin Excel per Ekonomistet. Sikur dhe programet e tjera edhe programi Excel per Ekonomistet është i njohur nga Ministria e Financës dhe Ekonomisë. . ▣ – Per studentet periudha e kursit njihet si praktike pune profesionale ne cdo universitet ne Shqiperi. . ▣ – Secilit kursant i japim pa pagese dhe programin Financa 5 demo me perdorim te pakufizuare kohore, si dhe perdoruesin dhe kodin e logimit ne Alpha Web per te ushtruare ne shtepi materialet e seancave te kursit. ▣ – Gjate kursin cdo kursant mbyll vitin ushtrimore pasqyrat Financiare dhe Bilancin me programin Financa 5 dhe Alpha Web. . ▣ – E vetëmja qendër kursi që i pajis kursantët me 3 Certifikata që njihen nga Ministria e Financës dhe Ekonomisë konkretisht: Certifikata nr 1. Praktikë kontabiliteti. Certifikata nr 2. Financa 5. Certifikata nr 3. Alpha Web . ▣ – Të 3 Certifikatat njihen në Shqiperi dhe jashtë saj si në Europë, Amerikë, Kanada, Australi, etj mjafton të përkthehen dhe noterizohen . ▣ – Zhvillohen 16 Seanca. Në total 40 orë kurs. Një seancë zgjat 2 orë deri 2 orë e 30 minuta. Kursi zhvillohet gjatë javës, ose në fundjavë të shtunë të djelë . ▣ – Kursi shpjegohet me programet origjinale me Licence Financa 5 dhe Alpha Web të blera te ISD ‘’ Infosoft Software Developer’’ dhe IMB ‘’ Instituti i Modelimeve në Biznes’’ . ▣ – Tarifa e kursit është shumë e arsyeshme dhe mund të paguhet me këste . ▣ – Per informacion dhe rregjistrim ne kurs na telefononi ose na shkruani me mesazh në inbox . ▣ – Tel: 0694484442.WhatsApp, DM, Viber ▣ – E-mail: zyre.kontabiliteti@yahoo.com . ▣ – Kursantet pajisen pa pagese me programet Financa 5 versioni mesimore demo pa kufizim kohore perdorimi, dhe Alpha Web për tu ushtruare me materialet e seancave te kursit në shtëpi. . ▣ – Finance Partner: E para qëndër kursesh kontabiliteti që ka trajnuarë dhe trajnon më shumë ekonomistë në Shqipëri. Eksperienca më e gjaë e ofrimit të kurseve të kontabilitetit në treg na bën të jemi qëndra profesionale Lidër. Të tjerët na ndjekin. . _______________________________________________________________________ ♦.➡. . INFORMACION PËR PROGRAMIN E ZHVILLIMIT TË KURSIT _______________________________________________________________________ ▣ – Prezantimi i programit të kursit praktik kontabiliteti për biznesin e madh, të mesëm dhe biznesin e vogel sipas legjislacionit Shqiptarë të azhornuar me paketën e re Fiskale 2020, SKK-të dhe SNK-të. Gjatë kursit cdo kursant punon me plotësim dokumentash financiare analoge me origjinalet që plotesojnë ekonomistët në një kompani biznesi reale . ▣ – Shpjegimi i koncepteve bazë të kontabilitetit. Plani kontabël. Kontabilizimet ‘’debi, kredi’’ te veprimeve financiare që ndodhin në kompani gjatë vitit ushtrimore nga 1 janari deri me 31 dhjetorë. Hapja e një biznesi në QKB. Kadegorit e bizneseve. Përpilimi dhe njohja nga afër e statutit dhe aktit të themelimit, vendimi i ortakëve . ▣ – Njohja me kodin e punës. Deklarimi i punonjësve në tatime, kontratat e punës, Plotësimi i dokumentave të zyrës së punës, libreza pune, libreza shëndetësore. Rregjistri i aksidenteve në punë, kontrata e qërase, leje qëndrimi dhe pune për të huajt. Afatet e pagesave për deklaratat tatimore sipas ligjit të azhornuara me ndryshimet e fundit . ▣ – Listë pagesa ‘’ sigurimet’’, paga bruto, paga neto, sigurimet shoqërore dhe shëndetësore për punëdhënësin dhe punëmarrësin. Deklarimi online i një punësimi dhe largimi nga puna, kontabilizimi i listepagesës. Rregullat perkatese të punësimit dhe largimit të punonjës
welcome to Smart WorkPlace
Full-Time MBA Online Info. Session 5/28 성균관대학교 SKK GSB MBA 온라인 입시설명회 5월 28일 **This session will be held ONLINE with Zoom application** 1. Click the link below: https://skb.skku.edu/gsb/etc/admission_events.do#a 2. Select FMBA Online session on 5/15 3. Fill out the form - Session Agenda: Introduction and Curriculum, Admission & Scholarship guide, Q&A, etc. #SKKGSB #SKKU #MBA #business #startup #globalmba #FT #kelleyschoolofbusiness #indianauniversity #성균관대 #성균관대학교 #대학원 #석사
JURISTA VĀRDS - portāls katram Latvijas juristam
Pagrieziens judikatūrā! Jaunākajā "Jurista Vārdā" vairāki eksperti komentē un analizē 2020. gada 21. janvāra Senāta lēmumu lietā SKK-1/2020, ar kuru mainīta līdzšinējā tiesu prakse.
welcome to Smart WorkPlace
SKK Curry Express
Naija Beauty Hair – naijabeautyhair
This curl is permanent, don’t worry it will disappear after you combed. What u see is what u will get‼ ✨This unit:Double Drawn SKK Frontal Wig ✨Price:14''--59k Click the link to shophttps://bit.ly/2WtyJJH
Подари си удобство - онлайн магазин Пазарувай Лесно
Прекарайте времето у дома и кухнята с удоволствие и спестете -20% от цената Изберете сред над 200 предложения от ATM и SKK Съдове за готвене с безкомпромисно и професионално качество https://www.pazaruvai-lesno.bg/promotion?dir=asc&manufacturer=96-541&order=manufacturer&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=atmskk Промоцията е валидна до 20 Април 2020г.
Подари си удобство - онлайн магазин Пазарувай Лесно
Прекарайте времето у дома и кухнята с удоволствие и спестете -20% от цената Изберете сред над 200 предложения от ATM и SKK Съдове за готвене с безкомпромисно и професионално качество https://www.pazaruvai-lesno.bg/promotion?dir=asc&manufacturer=96-541&order=manufacturer&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=atmskk Промоцията е валидна до 20 Април 2020г.
Zyre Kontabiliteti & Eksperti "albanian Tax & Consulting"
‍Certifikojmë dhe trajnojmë më shumë Financier nga të gjithë në Shqipëri - 25 % ULJE deri në dt. 06 Mars Praktikë pune / Intership tek STUDIO EKSPERTI KONTABËL "Albanian Tax & Consulting" Kontabilitet Praktik + Finanaca 5 & Alpha Web & Deklarimet Online- ☎️ Kontakt : 0693070200 (WhatsApp, Viber).- Paketa e Re Fiskale 2020 ❤️❤️ JU ÇERTIFIKOJMË SI FINANCIER PROFESIONIST ! Liçencuar dhe Njohur nga “Ministria e Financave dhe Ekonomisë" Grupet e fundjavës fillojnë në dt.7 Mars ; grupet gjatë javës fillojnë në dt. 9 & 11 Mars ! ⏰Nxitoni të rezervoni dhe pëfitoni rregjistrimin Free ne portalin tonë të punësimit për Financier & Menaxher Biznesi ! Tek ne merrni një Profesion , jo vetëm një trajnim. Rregjistrohuni direkt duke na dërguar me mesazh emër mbiemër dhe nr kontakti, pa patur nevojë të vini pranë zyrave ! ️ Oraret mund ti zgjidhni sipas dëshirës, gjatë javës apo në fundjavë, paradite ose mbasdite . ⏩Trajnim Profesional Kontabiliteti Praktik I Çertifikuar plus programi Financa 5.0, Deklarimet Online Përfshirë Legjislacioni Tatimor, SKK dhe Paketën e re Fiskale . Tarifa është tepër e arsyeshme dhe paguhet me këste ! TRAJNIMI JU NJIHET SI PRAKTIKË PUNE (experiencë) si financier në çdo Fakultet dhe Biznes brenda dhe JASHTË Shqipërisë (mjafton një noterizim për jashtë) dhe për këtë ju jepet dëshmia përkatëse e shoqëruar me Çertifikatën. Ju njifet si Praktik Pune nga cdo fakultet në Shqipëri !!! Ju dhurojmë programin Financa 5,0 / Alpha Web per perdorim të pakufizuar dhe pa asnjë kosto ,që në fillim të trajnimt . Mund ta instaloni në çdo kompjuter apo laptop personal dhe ta perdorni edhe pas trajnimit paafat. Përse te zgjidhni "AT&C" ⏩ Sepse "AT&C" është e vetmja studio "EKSPERTI KONTABËL I RREGJISTRUAR" -"EKR" Nr.323 & Kontabilist I Miratuar "KM" Nr.1145 NË SHQIPËRI E LIÇENCUAR nga “Ministria e Financave dhe Ekonomisë" nëpërmjet QKL, Liçensë LN -9016. ⛔️Kujdes:Verifikojini studiot pranë IEKA ose IKM nqs kanë titullin Ekspert Kontabël (mos bini pre e studiove të paliçencuara që nuk kanë asnjë profesionist) - Është e rëndësishme të trajnoheni tek profesionist të liçencuar siç është studio Eksperti "AT&C"!!! ⏩Në përfundim të trajnimit do jeni të aftë të punoni si financier ose kontabilist profesionist pranë çdo shoqërie, ose mund të mbani kontabilitetin e bizneseve të vogla, të vogla me tvsh, biznes i madh, person fizik ose juridik ( SHPK- ve) që nga hapi i parë çelja e bilancit deri tek mbyllja e tij. ⏩Trajnimi zgjatë 5 javë dhe zhvillohet 2 herë në javë gjatë javës ose në fundjavë, 30 orë Trajnimi në total, oraret janë tepër fleksibël dhe mund të zgjidhen vetë nga aplikantët . Në fund të trajnimit pajiseni me Çertifikatë Profesionale të njohur nga ““Ministria e Financave dhe Ekonomisë" . E vetmja qendër në Shqipëri që ju çertifikon për 7️⃣ Module : 1️⃣Kontabiliteti praktik në njësinë e biznesit. 2️⃣Programi Financa 5 3️⃣Programi Alpha Web Business 4️⃣Legjislacioni tatimor dhe doganor . 5️⃣Deklarimet Online + Paketa Fiskale 2020 6️⃣Teknikat për hartimin dhe mbylljen e bilancit. 7️⃣Programi Burimeve Njerezore (HR) __________________________________________________ ⏩Mënyra e organzimit të trajnimit është realizuar duke punuar 100% mbi një shoqëri tregtare & prodhimi ( subjekt që është klient i studios tonë me dokumentacion real) që nga krijimi I kësaj shoqërie, duke përfshirë të gjitha llojet e transaksioneve ekonomiko- financiare, kontabilizohen fillimisht dokumentat në Ditaret e Llogarisë të përgatitura nga ana jonë, pastaj kalohen veprimet në Librin e Madh, dhe më pas në partitaret apo llogaritë analitike të klientëve, furnitorëve, kartelat individuale të inventarit (materiale të para, mallra, produkte të gatshme etj.) apo në të gjitha llogaritë analitike. Në këtë mënyrë do të kuptohen më mirë lidhjet dhe rakordimi midis Ditarëve të Llogarive, Librit të Madh dhe Llogarive Analitike. ⏩Ky trajnim shkon deri në plotësimin e Bilancit Kontabël dhe pasqyrave të tjera financiare. Trajnimi është lidhur edhe me evidencat periodike të sistemit fiskal, si FDP (Formularët e Deklarimit të Pagesave) për tvsh-në, s
SKK
Kurs Akredytowany przez Kuratorium Oświaty, nadający umiejętności do tworzenia Grafiki Komputerowej na poziomie podstawowym Promocyjna cena i zapisy tylko do końca tygodnia Zarezerwuj miejsce online, dokumenty możesz donieść później SKK Bydgoszcz ul. Jagiellońska 4 533 276 001 www.SKK.pl Do zobaczenia w SKK
EDHEC Business School
Explore 3 continents, 3 top institutions & 3 cultures
SKK
Kurs Akredytowany przez Kuratorium Oświaty, nadający uprawnienia Opiekunki Dziecięcej Promocyjna cena i zapisy tylko do końca tygodnia Zarezerwuj miejsce online, dokumenty możesz donieść później SKK Warszawa ul. Karmelicka 9 727 500 190 www.SKK.pl Do zobaczenia w SKK
Gia Phat Investment
Bán Căn hộ cao cấp Eco Green Sài Gòn Quận 7 Vị trí: Mặt tiền Đại lộ Nguyễn Văn Linh, P. Tân Thuận, Quận 7 ☎ Hotline: 0909 846 678 - Mât độ xây dựng: 30% - Tổng diện tích: 14,36 ha - Chủ đầu tư: Công ty CP Đầu tư Xây dựng Xuân Mai Sài Gòn Quy mô dự án: * Quy mô hơn 14.6 hecta - nằm mặt tiền đường Nguyễn Văn Linh ngay nút giao cầu Tân Thuận 2 và cầu Thủ Thiêm 4, kết nối Q1 và Q2 chỉ 5 phút xe máy. * Gồm 7 block cao 36 tầng và Siêu phẩm khách sạn 69 tầng 5* Park Hyatt. Diện Tích: Từ 02 Phòng ngủ đến 03 Phòng ngủ + 01PN: 50m2. + 02PN: 65m2 - 75m2. + 03PN: 80m2 - 95m2. Loại hình đầu tư: Căn hộ, Văn Phòng, Shophouse, Officetel ---------------------------------------------- ☘ Tiện ích nội khu: Hồ bơi, khu thể thao, spa, vườn nướng BBQ, công viên cây xanh, khu ẩm thực, thư viện, phòng thư giãn, phòng sinh hoạt chung, trường học, đường chạy bộ… ☘ Tiện ích liền kề: - Trường học: Đại học Tôn Đức Thắng, Đại học RMIT, trường học quốc tế – công lập các cấp… - Y tế: Viện tim Tâm Đức, Bệnh viện Pháp Việt, Bệnh viện Quận 7… - Điểm vui chơi giải trí: Trung tâm thương mại Parkson, Vivo City, Crescent Mail, Vinmart, Chợ Phú Mỹ, Cầu Ánh Sao, Cầu Phú Mỹ… Nội thất bàn giao: Hệ thống SmartHome Schneider, hệ thống sơn SKK, máy lạnh Daikin hoặc SamSung, bếp TeKa, máy nước nóng Ferroli, thiết bị vệ sinh Duravit.... ☘ Tổng thầu EPC : XuanMai Corp ☘ Thi công móng, cọc: Công ty Bình Định Việt Nam, Công ty An Phong và Unicon ☘ Concept: Plus Architecture Australia ☘ Cảnh quan: Land Mark ☘ Dự kiến bàn giao: Năm 2021 ☘ Pháp lý: Sổ hồng lâu dài với người Việt Nam và 50 năm với người Nước ngoài ---------------------------------------------- ☎ Hotline: 0909 846 678 https://giaphatinvestment.vn/eco-green-sai-gon hoặc inbox fanpage để cập nhật thông tin mới nhất về dự án #canhocaocap #canhoecogreen #giaphatinvestment #ecogreensaigon #canhoquan7
One Stop Paint Centre
新年将近, 谈及房屋保养,通常以油漆开始,新屋久屋重刷屋子可以让房子焕然一新,快速又低成本。刷油漆看似简单,其实里面有很多窍门。 你是否还在困惑? 不懂该选择什么样的漆? 该如何搭配颜色? 怡保油漆专卖店One Stop Paint Centre 提供专业知识,免费估价,欢迎询问! 营业时间:星期一到星期六,早上8点到晚上6点半 公共假期照常营业,除了周日休息。 地址:No 175 & 175A Jalan Pasir puteh 31650 Ipoh Perak. ☎ 电话:05-242 7888, 012-443 3348, 016-565 2612 #怡保油漆专卖店 #ONESTOPPAINTCENTRE #NIPPONPAINT #SKK #PENTEN #MICI #DULUX #日本漆 #防水漆
Gila Hartanah - "Portal Pelaburan Hartanah No.1* di Malaysia"
Putrajaya - Berbaloi ke beli hartanah dekat sini? . . Putrajaya adalah sebuah kawasan yang dibangunkan sebagai mercu tanda pusat pentadbiran persekutuan, menggantikan Kuala Lumpur pada tahun 1999. . Putrajaya (atau nama penuhnya Wilayah Persekutuan Putrajaya) dikenali sebagai bandar pentadbiran futuristik dengan pengekalan imej budaya tempatan. . Konsep pembangunannya juga adalah bertujuan untuk mengangkat Malaysia sebagai negara yang punya tingkat ekonomi berdaya saing di mata dunia. . Hari ini, semua jabatan kerajaan dan kementerian berpusat di Putrajaya, kecuali Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Kementerian Pertahanan, dan Kementerian Kerja Raya. . Terletak kira-kira 29 KM ke selatan Kuala Lumpur, Putrajaya merangkumi keluasan tanah 19 batu persegi. . [KLIK GAMBAR DAN BACA SEKARANG] .
Agrovi Mæglerne
All-in-One Marketing Platform - Mailchimp
Khăn choàng cổ HuMi
Tugo | Tổ Chức Tour Du Lịch Trong Ngoài Nước Quốc Tế Uy Tín Giá Rẻ
Đi khắp năm châu cùng Tugo ✔ Tour Hàn Quốc: 13.999.000 ✔ Tour Nhật Bản 6N5D: 29.999.000 ✔ Tour Đài Loan: 13.999.000 ✔ Tour Thái Lan: 6.999.000 ✔ Tour Úc: 32.999.000 ==== Liên hệ #Tugo ==== ☏ 1900 5555 43 | 028 7306 5543 ✈ 27 Thủ Khoa Huân, f. Bến Thành, Q.1 ✈ 118 Lê Thánh Tôn, f. Bến Thành, Q.1
PlayStation® Country selector
Hundreds of incredible titles available on demand for only $9.99 per month. Terms apply. Click for details.
إحنا تي في-Ehna.TV
إحنا Tv أول تلفزيون عربي يبث عبر شبكة الإنترنت اطلاق تطبيق إحنا TV عبر منصتي الأندرويد والـ IOS لتحميل التطبيق اضغط على الرابط www.ehna.tv/appad.php

"Akak dah try pakai,selesa sangat sis.Alhamdulillah dapat bantu masalah boncit akak. Kawan2 kerja pon tegur nampak ramping ."Nisa.45tahun.Jururawat". https://kliksini.my/zjXKO https://kliksini.my/zjXKO https://kliksini.my/zjXKO BELI 7 PERCUMA 8 + PERCUMA BENGKUNG SEKELIP MATA JE TERUS RAMPING HILANG LEMAKS. 100% kain cotton X bergulung kalau kita pakai . MEMANG BEST SANGAT PAKAI.MUAT 50KG-110KG 1. Merampingkan pinggangs 2. Mengempiskan peruts 3. Mengangkat punggunggg agar cantiik terletak dan pejall. 4. Menyembunyikan lebihan2 lelemakss diperuts & punggungs agar nampak kemas. https://kliksini.my/zjXKO https://kliksini.my/zjXKO https://kliksini.my/zjXKO =================================. PROMOSI HARI INI ================================= BELI 7 PERCUMA 8 + PERCUMA BENGKUNG BELI 7 PERCUMA 8 + PERCUMA BENGKUNG BELI 7 PERCUMA 8 + PERCUMA BENGKUNG
News Break: Local News & Breaking News
searchthese - Popular Search Topics
Find the latest styles of Crocs on sale now when using these top searches…
სექტორი 3 • Sector 3
RF News – Satirical News. Straight Outta Boston
Bankruptcy. Chapter 7 & 13 Laws, Legal Information & Lawyers | BankruptcyLawFirms
8a.pl