50 Best Nike Malaysia Ad Images in 2020 - BigSpy

Stallion Brothers
!! Satu Dunia Guna Pakai Produk Diorang. . Awareness on healthy lifestyle kini sudah meningkat naik dan boleh kata gaya hidup sihat sudah pon menjadi trend atau ikutan untuk semua golongan tanpa mengira umur dan jantina. Sebab tu Fitness and sport apparel industry adalah antara industry yang akan terus menjadi tumpuan pelabur jangka panjang sebab industry ni dijangka akan terus memberi pulangan padu dengan pasaran jualan sebesar $1.3 trillion di seluruh dunia. . So apa je saham-saham yang best dalam industry ni? Untuk menjawab soalan ni, korang tak payah nak pikir dalam-dalam sebab jawapan dia bersepah-sepah dalam rak kasut dan almari baju korang. Syarikat pengeluar barangan sukan yang mengeluarkan barangan berkualiti dan mempunyai sambutan yang padu selalunya mempunyai prestasi saham yang bagus dan mampu memberi pulangan berlipat kali ganda. . Ok kita mulakan dengan dua saham sukan terbesar dan paling prolific dalam dunia iaitu NIKE dan ADIDAS. Ini adalah rival terbesar dalam dunia sukan dan dorang ni bersaing mengeluarkan barangan sukan terbaik sejak tahun 60an dan mencari sponsorship deal yang padu di seluruh dunia. Dia punya level rival tu memang sebijik macam Cristiano Ronaldo dengn Messi. . Dari segi saiz keseluruhan saham, NIKE adalah jauh lebih besar dengan $145 billion dan ADIDAS pula adalah $54 billion. Tapi dari segi prestasi, ADIDAS memang tapau agak jauh dengan pulangan mencecah 280% sejak tahun 2015 dan NIKE pula hanya memberi pulangan sebanyak 102%. Trajectory kedua-dua saham sukan ni dijangka akan terus positive sebab dorang terlampau dominant dalam hampir kesemua jenis sukan yang ada dimuka bumi ini. So, kalau korang mencari saham utk pelaburan jangka panjang, boleh kata dua nama ni adalah easy pick lah. . Pencabar paling dekat yang ada pon setakat ini adalah PUMA. Saiz keseluruhan syarikat PUMA ni adalah jauh lebih kecil berbanding NIKE dan ADIDAS dengan saiz keseluruhan saham bernilai $11 billion tapi prestasi saham PUMA ni memang macam Manchester City pergi dia. Sejak tahun 2015, saham PUMA telah memberi pulangan sebanyak 350% kepada pelabur. Ini adalah antara hasil transformation PUMA yang cuba mengelak dari bersaing dgn jenama besar dengan menerapkan nilai lifestyle atau lebih kepada everyday wear dlm product dorang. . Ok next kita pergi ke China pula sebab sekarang ni ada banyak jenama sukan dari China yang sedang meningkat naik dan antaranya dalah Li Ning. Siapa yang main badminton mesti kenal sangat dengan jenama Li Ning kan. Saham Li Ning listed di pasaran Hong Kong dengan nilai keseluruhan berjumlah $8 billion. Saham dia ni memang padu guys sebab dia punya pulangan pelaburan adalah antara paling besar dalam dunia ni dengan 750% dalam masa 5 tahun. Li Ning sekarang ni telah melebarkan sayap di seluruh dunia dengan melibatkan diri dalam pelbagai jenis sukan dan tidak lagi hanya focus kepada sukan badminton. . Kalau korang seorang penggemar sukan memang lagi senang lah nak buat decision utk tahu saham mana yg lebih bagus sebab korang boleh menilai quality dan sambutan product yg dikeluarkan dengan mudah. Antara product yang korang boleh nilai adalah kasut sebab kasut adalah antara penyumbang terbesar untuk saham-saham sukan gergasi. . Nampak potensi? Membantu? Sekiranya anda nak belajar lebih banyak lagi, lebih detail secara Teori dan Praktikal, kami jemput anda untuk sertai Seminar Kuasai Pasaran Global versi Online. Kami akan bimbing anda step by step untuk Kuasai Pasaran Saham Global dan Bursa Malaysia. DAFTAR SEKARANG ! Sementara tiket PERCUMA masih ada. Tawaran akan ditutup bila-bila masa. Klik Sini Untuk Daftar >> https://bit.ly/pasaranglobal #StallionBrothers #Sports #Athlete #SportsIdol #KuasaiSaham #BursaMalaysia #PasaranGlobal
PHANTACi
《☀️PHANTA SUMMER SALE☀️》 #好評延長 :https://reurl.cc/MvKOkn    打開衣櫃總是充斥著黑與白? 快趁這個機會來PHANTACi讓我們為你的衣櫃添加夏季的氛圍,繽紛的穿搭,讓你的日常變得不平凡。    ⏰折扣期間:2020/7/18(六)~2020/8/23(日)    本次折扣包含:PHANTACi聯名商品及春夏最新商品、各品牌鞋款(Nike、AirJordan、puma、converse)、Nike服飾配件、WHIZ LIMITED、G-SHOCK、HACHILL...等等眾多商品,穿帥交給我們。    折扣詳情: 1⃣PHANTACi最新20春夏商品-7折 2⃣PHANTACi19春夏、秋冬商品-5折 3⃣PHANTACi部分聯名系列-6折 4⃣店內品牌最低六折起    PHANTACi店舖位置 ■ 台北旗艦店 台北市大安區忠孝東路四段181巷35弄27號1樓 ■ 台中一中店 台中市北區一中街219巷6號1樓 ■ 西門直營店 台北市萬華區中華路一段162-3號 ■ 沙巴(馬來西亞) 直營店 Lot no. G47-B & G48-B, Imago Shopping Mall, Kota Kinabalu ■ 吉隆坡直營店 (12:00 - 20:00) No. 29, Jalan Berangan, 50200 Kuala Lumpur, Malaysia ■ 上海復星旗艦店 中山東二路558號2幢101單元(外灘BFC商場) ■ 上海PHANTACLUB 上海市安福路161號    注意事項: *特價/減價商品若無重大瑕疵,將不接受退換貨處理,請見諒。 *詳細折扣活動以各店公告為主,PHANTACi保留活動及內容修改之權利。
CROSSOVER | Exclusive Sneakers and Lifestyle Online Store – CROSSOVER ONLINE
ZALORA - Fashion Shopping
Golf4U Malaysia
Rotorazer | Exclusive Web Offer!
Norauto Ford
The Dog House Barber Shop
2besite Studio เว็บไซต์ เรียบง่าย พื้นฐาน เว็บไซต์เล็กๆ
แค่ฉีดทิ้งไว้ ล้างบางหนีหาย หายเกลี้ยง ! ! ด้วยสมุนไพร สูตรเข้มข้น ขับไล่ หนู งู นกพิราบ แมลงสาบ จิ้งจก และสัตว์เลื้อยคลาน เห็นผลไว หนีไปชัว !! ปลอดภัยต่อสัตว์เลี้ยง และคน 1 ขวด 390 + ส่งฟรี สุดคุ้ม 2 ขวด 690 แถม 1 ขวด (ได้ 3 ขวด) ส่งฟรี #มีบริการเก็บเงินปลายทาง
Brent2020 — Home
Shorten links, measure traffic / to.click
Зуcтрічай літо з Mi > https://clc.to/fmJsMQ Суперціни та гарячі новинки вже тут! ☀️ TWS-навушники 1More Stylish за 1999 грн; Не зволікай❗️Пропозиція дійсна з 04.06 по 08.06!
Yello: Ihr Strom- und Gasanbieter
AQUA Carpatica
Error
Begagnade bilar säljes - Carlqvist Bil
Rocha Wheels
Century 21 Ecuador | Agentes Inmobiliarios | Venta de Propiedades
Wick hand car wash New&part worn tyres
In ieder talent schuilt een expert | EIFFEL
Stadium 4 Cinema Leongatha
Home | Mt Seymour
Limited quantities | Ski or snowboard anytime on weekdays and after 5pm on weekends & holidays. Includes, shuttle bus pass and two free days at SilverStar, Apex, Mount Washington, Manning Park & Baldy Mountain.
Water Damage Solution | Bay Area, California
Politics News BD

Boost! Health Insurance
Instagram
YouTube
錵鑶居家料理小教室
אורלי לוי-אבקסיס
CPO is America's Leading Online Tool Retailer | CPO Outlets
Texas EMS Academy
Salon Equipment: Buy-Rite Beauty Spa Equipment & Supplies
SPD Waltrop
Malaja Italy
The future of forms is here | Typeform
CLARKtoys
Medical Aid, Bank, Insurance, Invest & Vitality - Discovery
Alpha Paw | Pets Come First – Alpha Paw LLC
Lojas Mondê
Home | Wetalktrade - What it really takes to taste FOREX success
Markets are dynamic. To be competitive, you need an adaptable versatile indicator, Pipbreaker. Get it Now!
Internet Matters
Online Shopping For Subculture Fashion & Accessories - Disturbia Clothing
404 Not Found
Laney Photography
Instagram
Intelex Group | Heatable Soft Toys and Gifts | Intelex
Local Home Buyer Program
Pledgebrite
Inmobiliaria SOCOVESA | Todo es Diseño
Larry Blackford Sr. for Magistrate District 6