50 Best Keratina Ad Images in 2020 - BigSpy

Ora Muri London
London Magical Treatment !👇 Trajtim 5 Sekondesh te maskes nga Keratina 😍 👉Trajtim qe rigjallëron dhe ndriçon flokët e thatë dhe të dendur duke u dhënë atyre shkëlqimin e saj natyral. Kjo mask jep flokëve tuaj butësinë për një rezultat çudibërës te flokeve. 👉Një mbrojtës efektiv që mbron fillesat nga efektet e tharjes hekurosjes së sheshtë, dëmtimit të diellit ose trajtimeve kimike. 👉Përmirësime të dukshme pas çdo përdorim - Me përdorimin e parë, floket tuaj do të ndjehen më të butë dhe do të duken më të ndritshme. 👉Përbërësit natyralë - Keratin Natyrale, përbërës botanik dhe vajra argane. 👉E përkryer për të gjitha llojet e flokëve. 👉I sigurt për përdorim të përditshëm. 👉Perdorimi 1# Hapi i Par: Lani flokët me Shampo të Përditshme . 2#Për rezultate sa më të mira, aplikoni butësisht në flokë të lagur dhe lërini të qëndrojë për rreth 5 minuta, duke lejuar që përbërësit të ngopin thellësisht floket tuaja. 3#Pastaj Pas aplikimit prej 5 min te maskes shperlajeni floket dhe lerni te thahen ✅Çmimi 13.99 €uro ✅Paguaj pas pranimit te porosis dhe perfito transportin FALAS
Cuidado corporal y facial
Look peluqueria by luis
Yvan Noguera
Facebook
Home - Hew Keratin
FAST Beauty SALON & Barbería
FAST Beauty SALON & Barbería
FAST Beauty SALON & Barbería
Keratina Efecto Plastificado Mx
Forever Nails
Forever Nails
Forever Nails
Facebook
Forever Nails
Forever Nails
MAKALAB – Makalab
MAKALAB – Makalab
Salón de belleza Rojo Paris coatzacoalcos
Salón de belleza Rojo Paris coatzacoalcos
Salón de belleza Rojo Paris coatzacoalcos
Salón de belleza Rojo Paris coatzacoalcos
Salón de belleza Rojo Paris coatzacoalcos
Salón de belleza Rojo Paris coatzacoalcos
Facebook
Staf cinquini
Staf cinquini
Staf cinquini
Staf cinquini
Alisados keratina "" ISA""
Alisados keratina "" ISA""
Alisados keratina "" ISA""
Alisados keratina "" ISA""
Lili's Notario"
Lili's Notario"
Lili's Notario"
Lili's Notario"
Lili's Notario"
Lili's Notario"
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha
Keratina garantizado luce un cabello increíble! – Hairsha