50 Best Ebit Ad Images in 2020 - BigSpy

Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Investment Bankers | Business Brokers | EBIT Associates
Investment Bankers | Business Brokers | EBIT Associates
Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Defesa do Consumidor - Anderson Gianetti
Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Investment Bankers | Business Brokers | EBIT Associates
EBIT Associates LTD. | Mergers and Aquisitions
Coin Mining Central - UK Cryptocurrency Mining Hardware Supplier
Livrarias Família Cristã
Somos Ebit Diamante Um reconhecimento da nossa credibilidade e confiança. As melhores promoções do Brasil para quem ama Ler e economizar muito Trabalhamos com Clássicos da Literatura Mundial e os Best Sellers mais vendidos do momento Acesse nosso site e aproveite www.livrariasfamiliacrista.com.br
Profi - profesjonalna technika rolnicza Profi
Confimi Industria Monza Brianza
Scopo principale del corso è quello di sensibilizzare i responsabili amministrativi ai necessari cambiamenti di mentalità, alle nuove competenze proprie della funzione di “controller”. Questi gli argomenti che verranno trattati: - I compiti del responsabile amministrativo e l'evoluzione verso il ruolo di controller - Organizzare la raccolta di dati ed elaborazioni - Guardare all’azienda non più solo attraverso i documenti contabili, ma rilevando i dati salienti in tempo reale - L'aggregazione e omogeneizzazione delle informazioni - Il conto economico - Modelli di riclassificazione - Gestione operativa ed extra caratteristica - Classificazione dei costi - Analisi dei margini - Margine di contribuzione (MdC) e risultato operativo (RO o Ebit) - Cenni sul cash flow - Il punto di pareggio – Break even point - Lo stato patrimoniale - Riclassificazione civilistica e gestionale - L’equilibrio finanziario - Indebitamento - Margini finanziari - Indici di liquidità e disponibilità Per info e iscrizioni: https://bit.ly/2Rvtrel
EBIT Group - ებიტ ჯგუფი
VADOVŲ KONFERENCIJA EBIT
VADOVŲ KONFERENCIJA EBIT
Vadovų konferencija EBIT
Vadovų konferencija EBIT
VADOVŲ KONFERENCIJA EBIT
Vadovų konferencija EBIT
Vadovų konferencija EBIT
Livros e bíblias evangélicas, conteúdos e materiais para cristãos
Somos Ebit Diamante Um reconhecimento da nossa credibilidade e confiança. As melhores promoções do Brasil para quem ama Ler e economizar muito Trabalhamos com Clássicos da Literatura Mundial e os Best Sellers mais vendidos do momento Acesse nosso site e aproveite www.livrariasfamiliacrista.com.br
VADOVŲ KONFERENCIJA EBIT
Dalinamės akimirkomis iš jau įvykusios šių metų Vadovų konferencijos EBIT. Nors šie keli video kadrai nenusako tos pozityvios atmosferos, kuri buvo jaučiama, taip ilgai laukto, renginio metu, bet tikime, kad šis reportažas bent šiek tiek padės prisiminti išsineštas įžvalgas, naujas verslo pažintis bei teigiamas emocijas. Šių metų konferencijos organizavimas pareikalavo kaip niekad daug pastangų, kantrybės ir laiko, tad esame be galo dėkingi, jog renginys įvyko bei puikiai pavyko. Ačiū visiems jums dalyvavusiems ir ypatingai didelis dėkui keliauja mūsų partneriams, padėjusiems šiam renginiui įvykti! #VadovųKonferencijaEBIT https://www.vadovukonferencija.lt/
Vadovų konferencija EBIT
HOME - 9BULAN10HARI
YA ALLAH.. KASIHANILAH ISTERIKU.. BERILAH AKU RUANG UTK MEMBAHAGIAKAN BIDADARI YG MELAHIRKAN ZURIATKU INI..... . Bila isteri dah nak bersalin... Sakit contraction menyucuk2 seluruh badannya... Masa tu memang nak kita saja urutkan... Seluruh kudrat mcm direntap & menyakitkan.... . Bersalin normal ini umpama 20 tulang dipatahkan serentak sama besar pengorbanan isteri yg bersalin czer, bentuk perutnya berubah & parut kekal selamanya . Dalam hati dia risau... . Risau yg amat kalau kita suaminya ckp bukan2 Buat suami... Kalian bacalah ebook 9bulan10hari.. Kalian akan faham betapa besar pengorbanan isteri kita buat kalian & keluarga.. . Caranya : . Beli Ebook 9Bulan10Hari pada 25.9.2020 (7pm - 11pm) ✅Pembeli pertama dpt hadiah paling mahal ✅500 pembeli terawal dpt hadiah bernilai lebih RM200 ✅50 pembeli dpt hadiah cabutan bertuah Daftar (nama, no phone, email address) di link ini agar tak terlepas peluang utk FLASH SALE EBOOK 9BULAN10HARI yg janjikan banyaaaakk hadiah ni : https://bit.ly/3bKdUB0 . . INFO MENGENAI EBOOK 9BULAN10HARI : Bonus : 90 Videos drama & solusi rumahtangga & video2 pakar. Harga total kesemua 8 buah EBook 9Bulan10Hari RM 179. Total ada 8 buah Ebook 9Bulan10Hari : Ebook 1 : Ilmu Perkahwinan & Rumahtangga Ebook 2 : Perubatan Islam (Ruqyah) Ebook 3 : Merancang Kehamilan Ebook 4 : Kehamilan Ebook 5 : Kelahiran Ebook 6 : Berpantang Ebook 7 : Penyusuan Susu Ibu Ebook 8 : Mendidik Anak-Anak . . 12 Pakar dalam Ebook 9Bulan10Hari : Ustaz Ebit Lew - Pakar Syariah & Rumahtangga Ustaz Don Daniyal Biyajid - Pakar Syariah Prof Dato Dr Hamid Arshat - Pakar O&G Ustaz Syed Shahridzan - Pakar Syariah Ustaz Faiz Zainal Abidin - Pakar Hukum Ustaz Eri Abdul Rohim - Pakar Ruqyah Dr Agilan Arjunan - Pakar Fertiliti & O&G Dr Noor Fidak Samsudin - Pakar O&G Pn Siti Mariam - Pakar Penyusuan Susu Ibu Pn Zalma - Pakar Nutrisi Kementerian Kesihatan Malaysia Tok Puan Jusoh - Pakar Bidan
Vadovų konferencija EBIT
The Long Run
The Little Book That Still Beats The Market - Joel Greenblatt วันนี้แอดจะมาแชร์เนื้อหาของหนังสือ The Little Book That Still Beats The Market เขียนโดย Joel Greenblatt ซึ่งเป็นผุ็จัดการกองทุนชื่อดังของ Gotham Capital เขาได้เขียนขึ้นหนังสือเล่มนี้ขี้นมาเพืออยากให้คนอ่านได้เข้าใจหลักการลงทุนง่ายๆแล้วได้เขียนเกี่ยวกับ Magic Formula ขึ้นมาซึ่งเป็นวิธีการหาหุ้นแล้วเข้าลงทุนที่เป็นระบบโดยไม่ต้องคิดมากหรือนั่งเฝ้าจอตลอด จริงๆแล้ววิธีการลงทุนนี้เหมาะสำหรับคนลงทุนระยะยาวที่ไม่ค่อยมีเวลาที่จะเป็น Active Investor วิธีนี้จะเน้นให้เราลงทุนในหุ้นที่มีผลตอบแทนจากการลงทุนของบริษัทที่สูงบวกกับราคาที่ไม่แพงในตลาด หลักการหาหุ้นแบบนี้เป็นยังไง เรามาดูกันครับ 1. หา Earnings Yield ของหุ้น ( EBIT / Enterprise Value ) 2. หา ROC ของหุ้น ( EBIT / (Net Fixed Assets + Working Capital) ) จริงๆแล้วเราสามารถใช้ PE แทนข้อ 1 ก็ได้แล้ว ROE แทนข้อ 2 เพื่อให้ง่ายแต่ถ้าอยากได้หุ้นที่ราคาถูกจริงๆแล้วก็มีคุณภาพจริงๆเราควรที่จะใช้ metrics ตามสูตร เหตุผลที่เราใช้ EBIT แทน P/E ก็เพราะว่าในส่วน E ของ P/E นั้น Net Income อาจจะมีกำไรพิเศษรวมอยู่ด้วย ซึ่งกำไรพิเศษนั้นไม่ได้มาจากการดำเนินงานปกติแล้วอาจจะมีแค่บางช่วงเท่านั้น บางครั้งบริษัทอาจจะขาดทุนจากการดำเนินงานแต่กลับมีกำไรสุทธิเป็นบวกเพราะว่ามีกำไรพิเศษเข้ามาซึ่งตัวเลขนี้จะไม่ได้สะท้อนผลงานของบริษัทอย่างแท้จริงและไม่ได้เป็นอะไรที่สม่ำเสมอ เพราะเหตุผลนี้เราจึงเลือกที่จะใช้ EBIT หรือ Operating Income แทนเพราะว่าตัวเลขนี้เป็นตัวเลขกำไรจากการดำเนินงานก่อนหักดอกเบี้ยและจ่ายภาษี และนี่ก็คืออีกเหตุผลหนึ่งว่าทำไมเราถึงใช้ EBIT ดอกเบี้ยที่จ่ายนั้นมีผลต่อกำไรสุทธิและแต่ละบริษัทจะมีต้นทุนดอกเบี้ยที่ไม่เหมือนกัน ถึงแม้อาจจะอยู่ในอุตสาหกรรมเดียวกันด้วย ในขนาดเดียวกันโครงสร้างภาษีของแต่ละบริษัทก็อาจจะไม่เหมือนกัน การที่เราเอา EBIT มาเป็นตัววัดก็จะสามารถเปรียบเทียบผลงานของบริษัทแต่ละอันได้อย่างเท่าเทียมมากขึ้น Enterprise Value = Market Cap + Debt - Cash EBIT/EV ในกรณีนี้ก็คือ Earnings Yield และ ถ้าตัวเลขนี้ยิ่งสูงก็จะยิ่งดีเพราะแปลว่าบริษัทถูก ส่วนเหตุผลที่เราใช้ ROC แทน ROE ก็เพราะว่า ROE นั้นจะมีผลดีต่อบริษัทที่มีส่วนหนี้สินต่อทุนสูง พูดง่ายๆการกู้เงินนั้นสามารถเพิ่ม ROE ได้ง่ายๆ แต่ ROC นั้นจะเป็นตัวที่วัดผลงานที่แท้จริงจากสินทรัพย์ที่บริษัทมีว่าเราสามารถสร้างผลตอบแทนได้ดีแค่ไหน ROC หรือ Return On Capital นั้นหาได้โดยเอา EBIT มาหารกับ (Net Fixed Assets + Working Capital) Net Fixed Assets = Property, Plant and Equipments แล้วก็หักค่าเสื่อม (Depreciation) ออก ตัวเลขนี้อยู่ในงบดุลและก็คือสินทรัพย์ที่บริษัทใช้ในการดำเนินงานจริงๆ Working Capital = Current Assets - Current Liabilities ซึ่งตัวเลขนี้ก็จะสามารถหาได้ในงบดุลเหมือนกันแล้วก็คือสิ่งที่บริษัทใช้ในการดำเนินงานจริงๆเหมือนกัน จริงๆแล้ว NFA + WC = Tangible Capital Employed ซึ่งก็คือ Capital จริงๆที่บริษัทต้องใช้ในการดำเนินธุรกิจ ตอนนี้เราก็พร้อมแล้วที่จะหาหุ้นที่ถูกแล้วก็มีคุณภาพดีและขั้นตอนก็มีดังนี้ 1. เรา screen หาหุ้นด้วย Earnings Yield แล้วเรียงตามลำดับจากดีสุดไปแย่สุด 2. เรา screen หาหุ้นด้วย ROC แล้วเรียงลำดับจากดีสุดไปแย่สุด 3. เราเอาลำดับจากข้อ 1 กับข้อ 2 มาบวกกัน แล้วก็เรียงตามลำดับจากน้อยสุดไปมากสุด หุ้นที่ถูกและมีคุณภาพที่ดีที่มีผลรวมเป็นลำดับน้อยสุดจะเป็นตัวที่แกร่งที่สุดแล้วก็เรียงลงไป อาจจะงงๆหน่อยเรามายกตัวอย่างกันครับ :D สมมุติว่าหุ้น A อยู่ลำดับ 4 ใน EBIT และอยู่ลำดับ 8 ใน ROC ผลรวมก็คือ 12 สมมุติว่าหุ้น B อยู่ลำดับ 1 ใน EBIT และอยู่ลำดับ 15 ใน ROC ผลรวมก็คือ 16 สมมุติว่าหุ้น C อยู่ลำดับ 10 ใน EBIT และอยู่ลำดับ 1 ใน ROC ผลรวมก็คือ 11 แปลว่าเวลาเราเรียงหุ้นตามผลรวมโดยการดูจากความถูกหรือแพงกับผลตอบแทนที่บริษัทสามารถหาได้เราจะเลือก C ก่อนแล้วตามด้วย A และสุดท้าย B 4. ซื้อหุ้นประมาณ 20 ถึง 30 ตัวในพอร์ตตามลำดับผลรวมที่ได้มาโดยเรียงจากผลรวมที่น้อยที่สุดไปมากที่สุดแล้วซื้อ 20 ถึง 30 ตัวแรก เหตุผลที่เราซื้อ 20 ถึง 30 ตัวก็เพื่อจะกระจายความเสี่ยงแต่ไม่ว่าเราซื้อกี่ตัวเราต้องซื้อทุกตัวด้วยเงินเท่ากัน 5. ต้องมี Market Cap USD 100 ล้านขึ้นไปหรือประมาณ 3,000 ล้านบาท - มี Liquidity ดี 6. ทุกๆหนึ่งปีเราจะกลับมา screen หุ้นใหม่ แล้วตัวไหนที่ไม่ได้อยู่ใน screen แล้ว เราก็ต้องขายมันออกไปแล้วซื้อตัวใหม่เข้ามาแทน 7. *** ตามจริงหนังสือได้บอกเราด้วยว่าเราไม่ควรรวมหุ้นกลุ่มธนาคารและกลุ่มหุ้นสาธารณูปโภคเนื่องจากมีวิธีการรายงานบัญชีที่แตกต่างจากทั่วไป แต่จริงๆแล้วอันนี้ก็แล้วแต่คนเลยว่าอยากรวมหรือไม่รวม *** หนังสือนี้ได้บอกไว้ด้วยว่าเราต้องทำ
UP Mobile App
A postgraduate qualification from UP’s Graduate School of Technology Management will help you to solve complex challenges. #ChooseUP and apply at www.up.ac.za/ebit
Welcome to the Schaeffler Group
Abah Firdaus
KESIAN ISTERI ABAH. DULU ABAH KERAP BERGADUH DENGAN DIA BILA BAB ANAK-ANAK. Isteri abah dulu kerap join itu ini bila bab parenting. Dia mmg bersungguh2 dulu, siap ajak pergi seminar Ustaz Ebit Lew. Tapi apa abah buat? Abah jarang nak support apply sama2 bila bab parenting ni. . Masa kami mula join Home Parenting Program Good Rizqi pun sama, dia yg semangat. Apa abah buat? Abah cakap, takpayah semua ni. Parenting ni common sense je. Tapi abah terlupa, dlm ego abah cakap macam tu, hari-hari abah duk tengking anak, rotan anak. . Konon cara abah yg paling bagus. Kena bagi anak takut dgn kita. Itu pegangan abah dulu. Akhirnya, satu hari tu Allah bagi kesedaran utk abah cuba sendiri apa yg diajar dlm program parenting Good Rizqi ni. SubhanAllah. Benar lah, naluri seorang isteri & ibu tu mmg luar biasa. . Start dari hari kami apply kaedah dlm program tu, anak2 punya semangat nak patuh cakap. Tanpa abah tengking atau rotan pun. Tetiba rumah jadi tenang & harmoni! Masa tu, rasa macam kena 'lempang' je, rasa malu dgn ego sendiri. . Pada ayah di luar sana, kita mmg rasa kita hebat, tapi jgn sampai kita biarkan isteri kita usaha sorang2 utk jadi ibu bapa terbaik. Abah nak explain sini pun macam susah. Kalau korang berminat nak tau info tentang Home Parenting Program ni, boleh tonton video tu kat sini : www.anakpatuh.com/13565 www.anakpatuh.com/13565 Semoga ianya bermanfaat untuk kita semua. InsyaAllah. ini hanya gambar lakonan semula ye,jangan kecam abah :) #abahfirdaus #abahjustsharing #caraabahfirdaus
TradersClub - Bolsa de Valores
Se você não sabe o que significa a margem Ebit, não adianta muito saber sobre Via Varejo. A margem Ebit é a porcentagem do lucro operacional da empresa, sem incluir despesas ou receitas financeiras, ou seja, serve para dar uma ideia do lucro gerado pelas operações, independente de outras finanças. Quer aprender mais sobre análise fundamentalista? Aproveite os preços especiais que o TC School preparou nos cursos durante a temporada de balanços das empresas.Baixe o app do TC e garanta já seu curso fundamentalista com desconto.
Mohammad Al-Momani
ما الذي يميزك عن منافسيك؟ جميع الشركات الناجحة مثل كوكا كولا وأبل لديها شيء واحد مهم و مشترك: جميعها علامات تجارية قوية. في الواقع ، أصبحت أسماء العلامات التجارية الخاصة بهم مصطلحات يتداولها الجميع حول العالم على أختلاف لهجتهم و أصبح اسماً يطلق على جميع المنتجات المتشابهه لها. يجب أن تكون العلامة التجارية القوية أولوية لجميع الشركات التي تسعى لتحقيق النجاح - إذا لم تقتنع بما سبق إليك بعض الارقام أن العلامات التجارية التي تعتمد على زيادة شهرتها باستمرار أكثر من تركيزها على البيع السريع تشهد زيادة في متوسط الإيرادات بنسبة 23٪. شركات B2B مع العلامات التجارية التي ينظر إليها على أنها قوية توليد هامش EBIT أعلى من غيرها. وإذا لم يكن ذلك كافياً، فإن العلامات التجارية الناجحة تحقق فوائد مثل زيادة ولاء العملاء، وهويه قويه بين كافة منافسيها ، والهوية لا تفارق تفكير 90% من البشر حول العالم . هل ترغب في تعلم الكيفية التي يتم من خلالها تحليل العلامات التجارية؟ الان الفرصة متاحة للتسجيل في دورة تحليل العلامات تجارية عبر الإنترنت مع شرح عملي و شهاده عند نهاية الدورة. للمزيد من المعلومات عبر الرابط التالي : https://ceoalmomani.com/event/كيف-تقوم-بتحلال-العلامات-تجارية-عبر-ال/ للاستفسار عبر رسائل الصفحة او من خلال : Email : Info@ceoalmomani.com Whatsapp: https://wa.me/message/VFJMOXDLRVZZI1 Instagram : https://instagram.com/ceoalmomani Twitter : https://Www.twitter.com/ceoalmomani LinkedIn :https://www.linkedin.com/in/ceoalmomani/ youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7jOAXqEIN272K36ER6sxrA
CHEAP Rent to Own Condo - LOW Downpayment: Jorvs Ebit
LOOKING FOR.. REMARKABLE VALUE? UNBEATABLE LOCATION? ️ Discover both at URBAN DECA HOMES CONDOMINIUM UNITS FOR AS LOW AS 5,000 reservation fee only *ONLINE VIEWING ✔️ *ONLINE RESERVATION ✔️ Available Units: Studio type - 22.95sqm 2bedroom - 30.60sqm Located at Velasquez st. Tondo Manila near Lrt station Tayuman LIFE WILL JUST GO BETTER AND IT START BY ASKING ME HOW Fore more info: John Vincent Ebit 09266262639
OnPay Solutions - OnPay
Sedekah 1 dapat 10. Saya dah try dah. ~ Ustaz Ebit Lew
CWEB.com - Trending News, Business News, Shopping Deals, Videos -
BOOKCAFE.com.my: Kedai Buku Online, Mudah & Jimat,
Great Eastern Takaful
Sertai webinar terbesar Great Eastern Takaful bersama Ebit Lew, Mohd Asri Caprice Official Group dan Ahyat Ishak 19 Julai 2020! Caprice: GetAhead Sebagai Milenial Asri: GetAhead Sebagai Pelabur Ebit Lew: GetAhead Dengan Perniagaan & Kehidupan
Ustaz Ebit Lew
Not Found
Abah Firdaus
KESIAN ISTERI ABAH. DULU ABAH KERAP BERGADUH DENGAN DIA BILA BAB ANAK-ANAK. Isteri abah dulu kerap join itu ini bila bab parenting. Dia mmg bersungguh2 dulu, siap ajak pergi seminar Ustaz Ebit Lew. Tapi apa abah buat? Abah jarang nak support apply sama2 bila bab parenting ni. . Masa kami mula join Home Parenting Program Good Rizqi pun sama, dia yg semangat. Apa abah buat? Abah cakap, takpayah semua ni. Parenting ni common sense je. Tapi abah terlupa, dlm ego abah cakap macam tu, hari-hari abah duk tengking anak, rotan anak. . Konon cara abah yg paling bagus. Kena bagi anak takut dgn kita. Itu pegangan abah dulu. Akhirnya, satu hari tu Allah bagi kesedaran utk abah cuba sendiri apa yg diajar dlm program parenting Good Rizqi ni. SubhanAllah. Benar lah, naluri seorang isteri & ibu tu mmg luar biasa. . Start dari hari kami apply kaedah dlm program tu, anak2 punya semangat nak patuh cakap. Tanpa abah tengking atau rotan pun. Tetiba rumah jadi tenang & harmoni! Masa tu, rasa macam kena 'lempang' je, rasa malu dgn ego sendiri. . Pada ayah di luar sana, kita mmg rasa kita hebat, tapi jgn sampai kita biarkan isteri kita usaha sorang2 utk jadi ibu bapa terbaik. Abah nak explain sini pun macam susah. Kalau korang berminat nak tau info tentang Home Parenting Program ni, boleh tonton video tu kat sini : www.anakpatuh.com/10 www.anakpatuh.com/10 Semoga ianya bermanfaat untuk kita semua. InsyaAllah. ini hanya gambar lakonan semula ye,jangan kecam abah :) #abahfirdaus #abahjustsharing #caraabahfirdaus
Cases SP – CASES SP
Good Rizqi - Home Parenting Program.
KESIAN ISTERI ABAH. DULU ABAH KERAP BERGADUH DENGAN DIA BILA BAB ANAK-ANAK. Isteri abah dulu kerap join itu ini bila bab parenting. Dia mmg bersungguh2 dulu, siap ajak pergi seminar Ustaz Ebit Lew. Tapi apa abah buat? Abah jarang nak support apply sama2 bila bab parenting ni. . Masa kami mula join Home Parenting Program Good Rizqi pun sama, dia yg semangat. Apa abah buat? Abah cakap, takpayah semua ni. Parenting ni common sense je. Tapi abah terlupa, dlm ego abah cakap macam tu, hari-hari abah duk tengking anak, rotan anak. . Konon cara abah yg paling bagus. Kena bagi anak takut dgn kita. Itu pegangan abah dulu. Akhirnya, satu hari tu Allah bagi kesedaran utk abah cuba sendiri apa yg diajar dlm program parenting Good Rizqi ni. SubhanAllah. Benar lah, naluri seorang isteri & ibu tu mmg luar biasa. . Start dari hari kami apply kaedah dlm program tu, anak2 punya semangat nak patuh cakap. Tanpa abah tengking atau rotan pun. Tetiba rumah jadi tenang & harmoni! Masa tu, rasa macam kena 'lempang' je, rasa malu dgn ego sendiri. . Pada ayah di luar sana, kita mmg rasa kita hebat, tapi jgn sampai kita biarkan isteri kita usaha sorang2 utk jadi ibu bapa terbaik. Abah nak explain sini pun macam susah. Kalau korang berminat nak tau info tentang Home Parenting Program ni, boleh tonton video tu kat sini : abahfirdaus.com abahfirdaus.com abahfirdaus.com Semoga ianya bermanfaat untuk kita semua. InsyaAllah. ini hanya gambar lakonan semula ye,jangan kecam abah :) #abahfirdaus #abahjustsharing #caraabahfirdaus
Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara!
EBIT Group - ებიტ ჯგუფი
ებიტ ჯგუფი გთავაზობთ ონლან ტრენინგს IFRS For SMEs პრაქტიკული კურსი ✅კურსი მაქსიმალურად ინტერაქციულია და ორიენტირებულია პრაქტიკულ ქეისებზე; მსმენელებს ტრენინგის მიმდინარეობის პერიოდში წვდომა ექნებათ როგორც სასწავლო მასალებზე, ასევე ტრენინგის ვიდეო მასალებზე; ებიტ ჯგუფის მთავარ მიზანს წარმოადგენს, ტრენინგების საშუალებით მსმენელებს მისცეს ისეთი ცოდნა და გამოცდილება, რომლის გამოყენებასაც ეფექტურად შეძლებენ თავიანთ ყოველდღიურ საქმიანობაში და ასევე, დაეხმარებათ კარიერულ წინსვლაში; კურსს გაუძღვებიან: Vlad Bezhashvili და Tamuna Chkhatarashvili ტრენინგი დაწყების თარიღი - 26 მაისი ტრენინგის ხანგრძლივობა - 6 კვირა ტრენინგის ჩატარების დღეები - სამშაბათი; ხუთშაბათი სარეგისტრაციო ბმული: https://bit.ly/3drg4oq კითხვების შემთხვევაში დაგვიკავშირდით: 591026220 574900343 --------------------------------------------------------------------------------------- კურსის ღირებულება - 500 ლარი 600 ლარის ნაცვლად ებიტ ნეთვორქინგის წევრებისთვის - 450 ლარი იხილეთ ებიტ ნეთვორქის ლინკი: https://bit.ly/3frEfoK
مشروع #فتبينوا لمكافحة الأخبار الكاذبة
مقطع بعنوان مضلل ❌❌ إسلام أول صينية بعد الكورونا والحقيقة ✅✅ لا علاقة لفيروس كورونا بدخول الصينية "liz" في الإسلام فقد أسلمت بتاريخ 24 -11-2019 ونطقت الشهادة مع الداعية الماليزي Ebit lew خلال ندوة في مركز ديوان الرؤى للمؤتمرات والمعارض في كوالالمبور بماليزيا
Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara!
VADOVŲ KONFERENCIJA EBIT GYVAI! |
EBIT gyvai: Šiandien ⏰15:00 val. TEMA: Kaip pasikeis vartotojai ir jų įpročiai? PRANEŠĖJA: NERINGA IVANAUSKIENĖ | ISM Executive School dekanė Gyva transliacija ir ankstesnių transliacijų įrašai: https://www.ebitgyvai.lt/