50 Best Drp Ad Images in 2020 - BigSpy

Guttler France
香港債務舒緩協會 | DRP | 債務舒緩 | 債務重組 | 避免破產
Diesel Power Products | Diesel Performance Parts
Energy Team | ישראל | ייעוץ וניהול פרויקטים טכנולוגיים
2020 תפסה את כולנו בהפתעה עם וירוס אחד שערער את העולם ועם מגוון שינויים גלובליים שהשפיעו ישירות על השוק העסקי…🤷‍♀️ לכן, זה בדיוק הזמן לקחת את המסקנות, הפצעים, וחוסר המוכנות שלנו מ-2020 - ולהתכונן כראוי ל-2021 המתקרבת אלינו (לטובה). מה אנחנו מציעים? ✔️ התייעלות משמעותית בתקציבי ה-IT הארגוניים ✔️תוכניות אסטרטגיות לתשתיות IT ומערכות מידע ✔️ תוכניות BCP ו-DRP להמשכיות עסקית לפרטים נוספים בקרו אותנו >> https://bit.ly/34WuoTE
Facebook
NasiDagangTokRaja
DRP | Diplomado de Redacción Profesional
¡Ya abrimos inscripciones! No pierda la oportunidad de aprovechar el precio de lanzamiento del Diplomado de Redacción Profesional. Esta promoción estará vigente solo hasta el próximo viernes, 16 de octubre, y tenemos un cupo limitado para 100 alumnos.
Jonathan Boos for State Representative
DRP Dive Tours
Home
For more details: https://www.benilde.edu.ph/space/OC/GRMCP.html Diploma in Cybersecurity Professional Governance, Risk Management and Cybersecurity Planning October 24, 31 Full Online Course Topics Include: - Governance and Management in Cybersecurity - Risk Management and Evaluation - BIA, IM, BCP & DRP - Policy Development, Maintenance and Retirement #onlinelearning #onlineeducation #spacebenildeofficial #benildecontinuingeducation #continuingeducation #adultlearning #leadership #innovation #technology #cybersecurity #cyber #security #IT #ITSecurity #securityplanning #governance
SERVICES4iT Servicios Consultoría iT, Soluciones de Nube y Data Center
Marshmallowscarf | hijab | muslimah fashion | tudung
Apa kata hadiahkan kepada yang tersayang sehelai tudung sarung yang kainnya lembut..awningnya lembut..tak payah iron..yang paling best, boleh pilih size daripada M hingga XL.. . . No wonder lah Maryam ni dah terjual lebih drp 100,000 helai sejak hujung 2016..sebab kain Maryam ni mmg sedap, sejuk, selesa ya amat! . . Beli 2 Helai RM110 Percuma MS Eksklusif Box Percuma Beg Telekung Promosi sah sehingga 30 Sep 2020, stok limited! . . Tekan SHOP NOW untuk pembelian sekarang
Loja online de imports Drp
AMS MAJU BINA ENT.
PROMOSI!!!! [Rumah Mampu Milik] RM100K SIAP 4BULAN PEMBINAAN RUMAH DIATAS TANAH SENDIRI RM100K SAHAJA BERKELUASAN 1,100KPS ✔️Pembinaan atas tanah sendiri ✔️Harga termasuk barang dan upah ✔️Termasuk kabinet, tile & wiring rumah ✔️Termasuk kos pelan rumah ✔️Termasuk deposit api & air ✔️Bayaran 100k cash / rm50k 2kali bayaran KELEBIHAN Ada pada Rumah Mampu Milik dan pakej2 yg kami tawarkan ialah... ✅ Atap geting monier ✅ Siling kapur ✅ Tiles seluruh dalaman ✅ Tingkap berframe aluminium ✅ Sink bkembar ✅ Tingkap cermin full ✅ Paiping saluran air ✅ Pendawaian elektrik ✅ Cat atas pilihan owner(boleh pilih warna) Cara bayaran (CASH) Bayaran perlu dibuat 100k @ mengikut 2kali jadual pembayaran selepas barang sampai ditapak.. Alamat pejabat : B65 kampung Padang Midin 21400 Kuala Terengganu,Terengganu. Tempoh pembinaan 4 bulan shj tidak termasuk VO drp owner Kpd sesiapa yg ingin buat boleh ikut step dibawah :- 1) Call Sales Executif 017-9770075 (Puan Syida) Pejabat 09-6193067 @ klik link whatsapp dibawah www.wasap.my/60179770075/rumahmampumilik100kpromosi www.wasap.my/60179770075/rumahmampuimlik100kpromosi 2)Bagi LOCATION MAPS dan GAMBAR TANAH 3)Kami akan procced terus untuk penghantaran barang2 dan pekerja Syarikat kami telah membina 70unit rumah diserata tempat diatas tanah sendiri , mempunyai pengalaman yang luas dan tenaga pekerja yang mahir... #amsmajubinaent #developercompany
British Propolis
Aktivitas padat, hingga larut malam, jarang olahraga tapi harus selalu happy dan terus menghibur orang.. Sulit, bahkan sempat drp karena banyaknya aktivitas. Alasan tersebut yang mungkin, membuat beberapa teman memilih menggunakan obat yang seharusnya tidak mereka konsumsi Alhamdulillah kini ada cara hidup sehat dengan menciptakan kebiasaan baik.... Infokan ke keluarga, saudara dan teman anda yang memiliki keluhan kolesterol, asam urat dan diabetes. Seringnya kita mengonsumsi makanan dengan tepung, minyak goreng dan gula yang berlebih Membuat tubuh semakin menimbun penyakit.. Hingga usia 35 (mungkin) belum merasakan dampaknya.. Namun, diusia 45 tahun ke atas, atau 50 tahun tubuh mulai merasakan dampaknya.. ⛔ Berat badan meningkat ⛔ Mudah sakit ⛔ Sering pusing ⛔ Mudah mengantuk ⛔ Mulai sulit bernafas ⛔ Sulit tidur malam ⛔ Gula darah meningkat ⛔ Tubuh merasakan sering tremor atau bergetar ⛔ Denyut jantung kencang ⛔ Sukit bergerak ⛔ bangun tidur badan sakit Banyak hal lagi yang jika dibiarkan sangat tidak baik Bisa membahayakan Kesehatan. Cegah semua itu dengan British Propolis Mengapa british propolis? Britis propolis merupakan ramuan herbal alami, yang bisa diterima oleh tubuh.. Tanpa efek samping dan lebih dianjurkan, dari pada mengonsumsi obat kimia yang tidak baik untuk ginjal.. British propolis merupakan solusi untuk gaya hidup sehat yang baru Bahan utama propolis pada British Propolis 4 kali lebih banyak isi kandungannya dari pada produk propolis lainnya. Hasilnya, mereka merasakan bugar di setiap aktivitasnya. Mengembalikan metabolisme tubuhnya, hingga detoksifikasi berkala pada tubuhnya.. Sebagian besar dari mereka yang mengonsumsi merupakan artis ternama, dan remaja yang siap memulai kebiasaan baik, dengan ramuan herbal alami di setiap aktivitasnya. Free Ongkir s/d Rp50.000,- ke seluruh Indonesia. Bisa COD, bayar setelah terima barang. http://agenbritishpropolis.id/reti
MummyOhsem
MATERNITY JEANS SUPER SELESA . RINGAN, SOFT DENIM & STRECHABLE . SELUAR SAMPAI BARU BAYAR !. . ✅ MATERIAL SOFT DENIM STRECHABLE ✅ SAIZ S SEHINGGA 5XL ✅ TAK MUAT BOLEH TUKAR SECARA PERCUMA ✅ FREE GIFT !! FREE COD !! ✅ BOLEH DI PAKAI DRP AWAL KANDUNGAN SEHINGGA DUE . KLIK GET OFFER SKRG !!
Starfutbol
#JERAGAT DAH TAKDE, KELUAR RUMAH DAH TAK PERLU MEKAP TEBAL2 . . Formulasi terbaru Mylea Freckles Set terdiri drp gabungan 4 bahan utama diimport khas dr luar negara: ​☘️ Skinmoon ​☘️ Centella Asiatica ​☘️ Moist 24 Essence ​☘️ Canadian Willowherb . . Mylea Freckles Set berfungsi utk merawat masalah: ❌ Parut ❌ Jerawat ❌ Jeragat/Flek Hitam ❌ Kulit Kusam/Kering ❌ Tona Kulit Tak Sekata . . LIMITED OFFER TERHAD UTK 37 ORANG Free Gift Eksklusif Free Voucher RM50 Free Kos Penghantaran . . "Jangan bayar dulu ! Barang sampai, akak bayar je terus pd abang posmen..." . . TEKAN "SEND MESSAGE" SEKARANG
OnPay Solutions - OnPay
"Cikgu Hizami. sy tak tau cara yg betul urus iklan." soalan ni ditanya oleh Siti Nur Amirah Tiada yg betul Tiada yg salah Yg ada Cara yg berkesan Dan tinggal nak buat atau tidak Mmg biasa ramai yg baru buat iklan kurang mahir urus iklan... Ada yg nak tgk CPC lah nak tgk CPM lah CTR lah Link click lah itu ini diorang tengok... tak salah Boleh je nak tengok Jika tanya saya, saya pun dulu tgk mcm-mcm sampai lah saya jumpa sendiri teknik yang berkesan mudah dan relevan yg membantu saya sentiasa improve iklan dan jualan sy tak perlu tengok mcm2 data dah asyik tengok mcm2 data iklan asyik buang masa kat iklan je data tak cun off tak cun, off akhirnya, asyik fokus iklan jualan sendu. sebab prospek tak sempat nak masuk. apa data ads yg saya tengok kat ads manager saya tengok REACH <--- tgk ads dah berjalan AMOUNT SPENT <--- tgk berapa duit iklan dah berjalan JUMLAH MESSAGE <--- dah berapa ramai org mesej ni jer. senang kerja. Takyah tgk mcm-mcm itu cara sy lah yg students sy follow dan sgt sgt membantu diorang Teknik TPG sy ajar iklan objektif Messages Alhamdulillah ramai follow dan menjadi selain tu if close sales kat wasap mesti lah rekod dan kira data ni JUMLAH PROSPEK <- kira sendiri KOS PER PROSPEK <- kira sendiri Prospek ni maksudnya org yg dah hubungi cuma belum beli Jumlah Prospek 1. Org yg direct wasap dgn klik link 2. Org yg tinggalkan no wasap kat komen 3. Org yg tinggalkan no wasap kat inbox page Formula Kos Per Prospek = Amount Spent / Jumlah prospek Contoh Amount Spent = RM120 Jumlah Prospek = 30 Kos Per Prospek = RM120 / 30 = RM4 Bila ada data Perlulah analisa dgn bandingkan dgn KPI-KPI iklan yg dah ditetapkan Barulah boleh tau, Iklan tu menjadi atau tak menjadi Ada 2 tempat utk urus iklan 1. Di Ads Manager (dlm group TPG, ada sy ajar cara lengkap monitor ads) 2. Di Komputer. guna Excel (dlm group TPG ada sy ajar cara guna Excel. sy belanja hadiah ilmu ni, sbb ramai juga usahawan kurang mahir Excel. bg sy, org bisnes mesti mahir Excel) data iklan mestilah disemak, rekod dan analisa setiap hari. bukan sebulan sekali bukan seminggu sekali Bila ada data harian insyaAllah ada data mingguan insyaAllah ada data bulanan barulah boleh tahu prestasi iklan bagus ke kurang bagus dalam bisnes ni bukan sekadar data iklan je kena urus dan monitor mesti monitor data Jualan dan data Bisnes juga cuma sy tak kongsikan dlm posting ni nak tau ke... if ramai nak tau sy kongsikan insyaAllah semoga dapat ilmu bermanfaat drp posting ni ye. . . if ada nak tanya sy soalan, boleh je tanya, mana tau terpilih utk saya jawab kat next posting. insyaAllah. . . . Nak join group TPG yg dah ribuan org join tu boleh belajar iklan belajar close sales belajar follow up belajar bisnes belajar mcm2 lagi lah ilmu-ilmu mahal dalam tu if nak belajar, boleh klik gambar atau butang kat post ni segera join group selagi masih dibuka
OnPay Solutions - OnPay
"Cikgu Hizami. camne cara setting ads yg berkesan." soalan ni ditanya oleh Siti Nur Amirah . ramai juga tanya sy soalan ni dan ramai juga yg tanya soalan ni diorang baru nak start buat ads terus nak setting ads mmg jem lah... seeloknya mula dgn buat research dulu faham dulu mcm mana ads berkerja faham dulu fungsi-fungsi ads fahami produk kaji pasaran bina SSTA (super specific targeted audicence) bina CA (customer avatar) mmg perlu buat research ramai students sy yg rajin buat research mmg ads diorang lebih senang menjadi yg terbakor bajet sbb tak buat research sbb tak buat target sbb tak buat planning . apa2pun, setting ni simple je senang follow je yg sy guide dalam group TPG tu . ada yg lg penting drp setting kena buat CREATIVE yg bagus Gambar atau Video yg bagus dan Copywriting yg bagus . ok jom sy share pasal setting ads dalam posting kali ni . ini antaranya lah. yg lengkap sy share dlm group TPG. sy cerita dlm video-video. lebih senang nak faham sy tunjuk step by step . . . Ada 3 sections bila kita nak buat Ads ni 1. Campaign 2. Ad Set 3. Ad setting ads ni, kita buat kat bahagian "Ad Set" yg nombor 2 tu... . Kat bahagian Ad Set ni, ada 4 bahagian yg kita perlu set senang jer 1. Destination 2. Audience 3. Placements 4. Budget & Schedule Apa benda tu... nak saya share ke . "Nakkkk!" . Jom sy tunjuk yg objektif Messages ye sebab TPG mmg sy fokus ajar objektif Messages sebab power giler insyaAllah ramai berjaya follow teknik TPG **paparan ads manager mungkin berbeza ya . ======= DESTINATION ======= Kat destination ni kita set kat mana kita nak org MESEJ kita AD TYPE ada 2 pilihan 1. Click to Message <--- setting ni utk org klik iklan dan mesej 2. Sponsored Message <--- setting ni utk retarget balik org yg pernah mesej MESSAGING APPS pun ada 2 pilihan 1. Messenger <--- bawa ke messenger (dlm TPG sy ajar yg ni, sebab ada kelebihannya. Kemudian dr sini, boleh tarik ke wasap) 2. WhatsApp <--- bawa terus ke wasap (sy tak ajar yg ni) ACCOUNTS kat sini tempat pilih page jgn silap pilih pulak yer pilih page yg betul . ======= AUDIENCE ======= CUSTOM AUDIENCES ni tempat pilih 1. Lookalike Audience 2. Custom Audience 3. Saved Audience nak exclude pun boleh Biasanya, utk yg baru2 main ads kosongkan je yg ni ni dah level advance sket ada sy ceritakan lebih detail dalam group TPG mcm mana cara nak buat dan apa kepentingannya . LOCATION ni tempat kita nak org kat lokasi ni nampak iklan kita Lokasi ni, masukkanlah yg sesuai dgn SSTA & CA yg dah buat Biasanya saya pilih People living in this location nak pilih negara boleh Negeri-negeri pun boleh Ibu negeri pun boleh pekan-pekan pun boleh nak Drop Pin spesifik kat satu2 tempat pun boleh Nak masuk 1 lokasi pun boleh Nak masuk banyak2 lokasi pun boleh Nak exclude pun boleh bergantung kpd SSTA & CA kita kat mana audience kita ramai berada . AGE ni tempat letak umur jika tanya saya, Saya cadangkan boleh target dlm lingkungan 5-10 tahun je Fokus kepada SSTA. Super Specific Targeted Audience . GENDER ni tempat pilih jantina saya selalu guide org fokus kepada 1 jantina sahaja senang nak buat iklan senang nak close sales senang nak follow up . DETAILED TARGETING ni yg ramai org baru main ads pening bg sy, yg ni lah yang paling kurang penting selalu org tanya "nak letak Interest ape eh" if ada yg tanya mcm ni sy tau dia tak buat research dan sy tau dia masih baru main ads takyah pening2 masukkan je apa pun yg rasa related nak masuk satu boleh banyak boleh narrow boleh exclude pun boleh tak nak masukkan pun boleh Takde yg betul Takde yg salah yg penting ads boleh tarik prospek ramai SSTA & CA sgt2 membantu dlm setting Detailed Targeting sapa buat takde lah pening nak setting ni . LANGUAGES nak letak boleh tak letak pun boleh tengok juga kpd sape nak target . ======= PLACEMENTS ======= Kat placement ni ada 2 pilih 1. Automatic Placements <--- yg ni sesuai if kita tak kisah iklan kita display kat mana2 platform 2. Manual Placements <--- yg ni sesuai if kita tahu kat mana target audience kita ada ramai . ======= BUDGET & SCHE
Yumna Online
[#DILANCARKAN KURUNG IRONLESS NO. 1 PILIHAN RAMAI] KURUNG YUMNA LEGEND (TERJUAL HAMPIR BERPULUH2 RIBU PSG SEJAK 2014 LG) - Kurung Paling digemari & tak jemu dipakai sbb tu digelar Kurung Yumna Legend. . . Ada 12 warna yg confirm pasti ramai tertawan.. Super gojes corak kali ni.. Tangan Baju berbutang clip (Mudah Wuduk & Baju cutting kembang bawah) . Harga Offer RM89 spsg (Free Postage seluruh Malaysia) Special Offer di Bawah . ---------------- BUY 5 FREE 1 utk 30 pembeli terawal shj (Free random drp Koleksi Yumna) ---------------- Spsg RM89 2 psg RM170 3 psg RM250 4 psg RM330 5 psg RM410 . #Lagi byk beli & lagi murah . =-=-=-=-=-=-= Apa yg Best Sgt KURUNG YUMNA LEGEND? =-=-=-=-=-=-= ✅ Material Lycra Korea ✅ Tak Perlu Iron ✅ Patuh Syariah ✅ Kembang Bawah ✅ 100% Jaminan Tak Melekap ✅ Mesra Wuduk (Tangan Baju Butang clip) ✅ Mesra Breastfeed (Zip Kiri Tersembunyi Kanan Dada) ✅ Material Sejuk & Sgt Selesa . . =-=-=-=-=-= UTK ORDER =-=-=-=-=-= . Klik LINK ni utk terus WhatsApp Team Sales Yumna. ==> www.wasap.my/60134270612/KurungYumnaRM89 ==> www.wasap.my/60194574742/KurungYumnaRM89 ==> www.wasap.my/60175909023/KurungYumnaRM89 . . Atau boleh buat pembelian terus melalui website lagi mudah. ==> www.yumnaboutique.com ==> www.yumnaboutique.com ==> www.yumnaboutique.com . . Atau Boleh walk in ke butik kami: Yumna Butik, No. 3, Tingkat 1, Jalan Perdana Height 2/2, Perdana Height (Lot 88) 08000 Sg Petani, Kedah. 0134270612 * Mungkin ada sedikit perbezaan warna atas faktor pencahayaan dan faktor peranti elektroknik . #BERANI JAMIN, SEKALI BELI, PASTI NAK BELI LAGI
Yumna Online
[#NEW STOCK - KURUNG ZULAIQA TANPA IRON] . . Ada 12 warna yg confirm pasti ramai tertawan.. Super gojes corak kali ni.. Tangan Baju berzip (Mudah Wuduk & Baju cutting kembang bawah) . Harga Offer RM89 spsg (Free Postage seluruh Malaysia) Special Offer di Bawah . ---------------- BUY 5 FREE 1 utk 30 pembeli terawal shj (Free random drp Koleksi Yumna) ---------------- Spsg RM89 2 psg RM170 3 psg RM250 4 psg RM330 5 psg RM410 . #Lagi byk beli & lagi murah . =-=-=-=-=-=-= Apa yg Best Sgt KURUNG ZULAIQA? =-=-=-=-=-=-= ✅ Material Lycra Korea ✅ Tak Perlu Iron ✅ Patuh Syariah ✅ Kembang Bawah ✅ 100% Jaminan Tak Melekap ✅ Mesra Wuduk (Tangan Baju Zip) ✅ Material Sejuk & Sgt Selesa ✅ Hiasan Butang di Tengah Baju ( Nampak Elegen) . . =-=-=-=-=-= UTK ORDER =-=-=-=-=-= . Klik LINK ni utk terus WhatsApp Team Sales Yumna. ==> www.wasap.my/60134270612/KurungZulaiqaRM89 ==> www.wasap.my/60194574742/KurungZulaiqaRM89 ==> www.wasap.my/60175909023/KurungZulaiqaRM89 . . Atau boleh buat pembelian terus melalui website lagi mudah. ==> www.yumnaboutique.com ==> www.yumnaboutique.com ==> www.yumnaboutique.com . . Atau Boleh walk in ke butik kami: Yumna Butik, No. 3, Tingkat 1, Jalan Perdana Height 2/2, Perdana Height (Lot 88) 08000 Sg Petani, Kedah. 0134270612 * Mungkin ada sedikit perbezaan warna atas faktor pencahayaan dan faktor peranti elektroknik . #BERANI JAMIN, SEKALI BELI, PASTI NAK BELI LAGI
OnPay Solutions - OnPay
"Cikgu Hizami, Copywriting pendek ok ke... atau mmg kena panjang..." . CW Pendek pun ok CW Panjang pun ok . Saya sendiri pun Ada CW yg pendek Ada CW yg panjang . CW pendek atau CW panjang bukan penentu kejayaan CW tu Yg penting adalah CONTENT dlm CW tu Isi Kandungan dlm CW tu Penceritaan dlm CW tu Ini yg penting CONTENT . Sejauh mana CONTENT dlm CW dpt menyentuh emosi, meningkatkan minat dan keyakinan untuk hubungi kita Kemudian kat bahagian Sales Conversion pula perlu ambil bahagian utk tukar prospek menjadi pelanggan . Secara bahasa mudah CW yg bagus adalah CW yg dapat tarik ramai prospek hubungi kita . Tak kisah samada CW pendek atau CW panjang . Cuma Apa yg sy perhatikan CW pendek = mudah dihasilkan = KPP (kos per prospek) lebih rendah = Perlu usaha lebih utk Sales conversion CW panjang = ambil masa lebih lama untuk dihasilkan = KPP (kos per prospek) lebih tinggi = Sales conversion lebih tinggi Ini kebiasaannya Tp tak semestinya sebab ads yg menjadi bukan bergantung kpd CW semata-mata ada faktor-faktor lain lagi Ada juga CW pendek yg KPP lebih tinggi atau Sales conversion tinggi dan sebaliknya . Jadi jgn pening2 fikir lagi yg mana lagi ok jgn tanya lagi soalan ni okay... dah jelas dah kan. . terpulang nak buat CW pendek atau CW panjang . yg penting buat dan terus buat eksperimen dan terus eksperimen rekod data analisa data istiqomah . Saya doakan kita semua dapat ilmu-ilmu mahal pasal Copywriting Semoga kemahiran Copywriting kita meningkat Berjaya tarik lebih ramai prospek berkualiti Berjaya tingkatkan jualan berkali-kali ganda InsyaAllah Aamiin YRA. . semoga dapat ilmu bermanfaat drp posting ni ye. . . if ada nak tanya sy soalan, boleh la tanya, mana tau terpilih utk saya jawab kat next posting. insyaAllah. . . . Nak join group TPG yg dah ribuan org join tu boleh belajar iklan belajar close sales belajar follow up belajar bisnes belajar mcm2 lagi lah ilmu-ilmu mahal dalam tu nak belajar, boleh klik gambar atau butang kat post ni segera join group selagi masih dibuka . . ============== . . "FIRST TIME BELAJAR BUAT IKLAN, SALES RM2000+!!" . Ramai yg dah berjaya buat iklan dan jualan yg power, hanya dgn follow belajar melalui video-video dalam sebuah special secret group yg dah lebih 5,789 org join! . Ilmu-ilmu yg proven success dan mudah difahami dan follow! Alhamdulillah. + Ilmu ads + Ilmu sales + Ilmu-ilmu bisnes + dan macam-macam lagi lah ilmu-ilmu power! . ................ KISAH KEJAYAAN MEREKA YG DAH JOIN GROUP NI ................ . "IKLAN RM 150, JUALAN RM 2, 000!" . "Sy baru first time belajar buat ads. Sy follow ilmu Cikgu Hizami, Alhamdulillah tudung sy laris. Happy berjaya buat ads dgn cara online ni. Ads sy spend RM40 sehari, jualan sy dah capai RM2, 000! mmg puas hati!" - Kak Ayu, 40an - . . "IKLAN RM 15, JUALAN RM 1, 000+!" . "Saja nak test power, selepas 1 jam sy buat ads, org mesej berdesup masuk, sampai terpaksa stop iklan sebab tak menang tangan. RM 1.45 je, dah 3 org customer beli bag sy jual tu! Pastu utk tudung sy pulak, iklan baru jalan dalam RM 15 sehari, pencapaian tertinggi, lebih RM 1,000 sehari!" - Abang Shukor, 40an - . . "IKLAN RM 70, JUALAN RM 5, 230!" . "Lepas follow teknik Cikgu Hizami ajar, Dua tige hari ni je, 60 kotak stok sy licin. Iklan baru je jalan RM 70, jualan dah RM5, 230. Kos per prospek sy pun turun mendadak, dah jadi RM2 ke bawah dah!" - Soleh, niche suplemen - . . "KELAS MENGAJI DAH NAK CECAH 200 ORG!" . "Sy buat iklan utk kelas mengaji kami. Masa mula-mula dulu, buat asyik tak menjadi je. Lepas belajar dgn Cikgu Hizami dlm group tu, mula-mula kelas mengaji tu dalam 10 org. Lepas tu, dekat 200 org dah. Baru2 ni kami buka cawangan baru dan ambil 6 org ustaz baru utk mengajar." - Syazwani, KL - . . "IKLAN RM 100+, JUALAN RM 370, 000!" . "Tq atas ilmu2 yg Cikgu curah dalam video-video. Sy follow satu persatu. Dan dapat buat jualan RM 370,000!. Saya buat ads mcm Cikgu ajar. Sy baru jalan iklan dalam RM 100+ je. Halalkan segala ilmu ye!" - Badrul, Gym Equipment supplier . . "BELAJAR MELALUI VIDEO DLM GROUP, JUALAN RM
News Break: Local News & Breaking News
OnPay Solutions - OnPay
"Cikgu Hizami. down la rase... iklan sy mahal... camne nak bg murah..." . ramai mengadu kat sy camni... . "Iklan sy mahal" . Pastu sy tanya... "berapa mahal... apa yg mahal..." . maka org tu biasanya dia krikkk krikkk sebab tak tau nak jawab apa atau bgtau org tak like, org tak komen, org itu org ini... . "Ye sy faham... cuma apa yg mahal..." . errr errrr... tak tau la cikgu . realitinya, ramai kata iklan dia mahal cuma, tak tau apa yg mahal apa yg murah . takpe japgi sy explain semoga belajar sesuatu drp posting ni . Murah & mahal ni subjektif . perlu jadikannya objektif dan spesifik jelas ada Clarity ada data ada angka . jika nak jadikannya objektif dan spesifik perlu lah buat kira-kira dari segi + penetapan harga atau harga + untung kasar dan untung bersih + target + analisa data (jika pernah ada data) . Dah ada semua tu, boleh lah buat penetapan KPI ...yg ni sy tak explain dlm posting ni... ...sebab agak teknikal... ...topik ni sy cover dlm video dlm group TPG... . . . yg sy sentuh dalam prospek ni adalah CPL apa tu CPL CPL ni Cost Per Lead atau ada juga org panggil KPP KPP ni Kos Per Prospek atau ada juga org panggil KPK KPK ni Kos Per Kontak atau ada juga org panggil Kos Per Number . apa pun org sebut, ianya sama dalam pos ni saya guna istilah KPP ye Kos Per Prospek sbb sy biasanya ajar students dan team saya guna istilah KPP atau CPL. biasanya KPP. . apa tu KPP KPP ni, kos ads yg dibelanjakan bagi mendapatkan 1 prospek Formulanya: KPP = Total Ads Spent / Total Prospek Jumlah Ads yg dah dibelanjakan, bahagi dgn jumlah Prospek Contoh Total Ads Spent = RM50 Prospek yg masuk = 10 org jadi; KPP = RM50 / 10 org = RM5 maka; KPP = RM5 . kat KPP ni la kita nak tengok mahal atau murah ads kita . bukannya data-data lain yg ada org tgk kat Ads Manager cuma sy xnak sebut la data apa mungkin sesuai utk diorang atau mungkin sesuai utk objektif iklan diorang. . Jika close kat mesej atau wasap saya sarankan utk kira KPP . . Persoalannya, mcm mana nak tau KPP tu mahal atau murah . nak tau mahal atau murah, perlu ada KPI KPP KPI tu apa pula KPI tu adalah Key Performance Indicator, atau PETUNJUK PRESTASI . ada KPI baru lah bleh ukur prestasi jika tak ada KPI tak sah jika kata iklan sy murah, atau iklan sy mahal perlu ada DATA jika tiada data, itu hanyalah sangkaan. . KPI KPP ni tak boleh tiru-tiru org tak boleh agak-agak perlu buat kira-kira utk tetapkan KPI KPP sesuai dgn bisnes masing2 sesuai dgn profit margin masing2 dan beberapa perkara yg perlu dipertimbangkan utk hasilkan KPI . walau jual produk yg sama sekali pun setiap org, perlu ada KPI yg tersendiri mungkin sama mungkin berbeza . ada sy tunjuk cara kira KPI dalam group TPG . saya tunjukkan cara nak tengok KPP murah atau mahal, jika selepas dah buat kira-kira, dah tetapkan KPI KPP mestilah rendah drp 10 ringgit KPI KPP < RM10 maksudnya, setiap 10 ringgit yg dah dibelanjakan utk ads mesti masuk prospek sekurang2nya 1 org. . Contoh Total Ads Spent = RM50 Prospek yg masuk = 10 org jadi; KPP = RM50 / 10 org = RM5 maka; KPP = RM5 . jadi; jika kita dapat KPP RM5 mahal atau murah ye... mestilah MURAH baru lah kita boleh cakap MURAH Sebab RM5 semestinya murah daripada RM10 . . kita buat lagi satu contoh. andaikan kita spend ads sebanyak RM50 dan masuk 2 org prospek sahaja yg mesej KPP = RM5 / 2 = RM25 maka; KPP = RM25 KPP = RM25; mahal atau murah. kita perlu bandingkan dengan KPI KPP < RM10 jadi, jika KPP RM25, semestinya mahal lebih mahal drp RM10 boleh lah kita cakap iklan kita mahal jika data mcm tu . so, mcm ni lah cara nak bgtau iklan murah atau mahal Berdasarkan DATA SEBENAR yg dibandingkan dengan KPI . Camne nak dapatkan kos iklan yg rendah + belajar ilmu ads yg terbukti berkesan + jalankan iklan yg berkualiti + ramai prospek mesej + rekod dan analisa data + data lebih bagus drp KPI yg ditetapkan + rajin buat eksperimen berterusan + teruskan belajar & buat research . saya doakan semoga kita semua dapat data ads yg power giler insyaAllah. Aamiin YRA. . semoga dapat ilmu bermanfaat drp
Starfutbol
解決債務問題,不一定要破產才能解決,#債務重組 #債務舒緩 也可以解決債務難關。 或者大部份都是以財務公司以借貸方式來解決債務問題,但其實只會令負債越來越多,利息也會隨着負債上升,到了最後已破產來解決問題,忽略了破產其後帶來的影響。 而債務重組是幫助客戶將每月供款減到最低 以及減少每月利息開支 ,從而解決債務問題。 #債務重組計劃: 1, IVA 個人自願安排 (INDIVIDUAL VOLUNTARY ARRANGEMENT) 2, DRP 債務舒緩計劃 (DEBT RELIEF PLANNING) 3,IDRP 綜合債務舒緩計劃 (INTERBANK DEBT RELIEF PLANING) 唔想破產,想知邊個計劃適合? 立即聯絡我們債務重組的專業團隊,致力為客戶解決債務問題。 - 專人24小時WhatsApp熱線:68828581 辦公室電話:2961 4430 www.hkdrs.com 一切資料絕對保密 #債務重組 #債務舒緩 #iva #drp #結餘轉戶 #還款 #還款能力
Dr waseem
Assalamualekum! Fasting insulin test bohat sari bemarion ki waja bata sakta tu ye test aik baar Zaror karayen (DRP) DRP, 40 din ka online training program hai, ap is waqt Pakistan ya Dunya k kisi b shehar main ho, ap is program ka hissa ban sakte hain! Is program me apko Dr Waseem or unki team k baqi Doctor aur Health Coaches ki taraf sy aik complete treatment plan diya jaega, us main diet plan, workout plan, exercise videos wagera shamil hain, 40 dino ka ye online program 15 August se shuroo ho raha hain! Aur iski total fees 5000/- Rupay hain! Aur jo log 10 thareekh se pehle registrations karengay unko 10% discount discount diya jayega! Online training material Facebook private group k zarye share kya jayega aur group k zarye hi aap Dr Waseem, or unki team k baki Doctors aur Health Coaches or Trainers k sath connect rahen ge! Is program ka maqsad mukhtalif beemariyu ka ilaj hai, jaise k * Diabetes Type 2 (Type 1 is manageable through proper diet & exercise but not reversible) * Hypertension/ High Blood Pressure * Fatty Liver * Joints Pain aur is jaise kai issues jinka ilaaj achi ghiza aur exercise hai. Fees jama karwane k baad ap ki details note ki jayengi aur 15 thareekh ko ap se contact kiya jaega aur apki Facebook ID aik group me add ki jayegi! Is Program ko join krny k bht sary faiday hain, 1) Apko diabetes or mukhtalif bemariyu sy related saari zruri information milygi. 2) Agr ap ko in bemariyu main sy koi bemari hai tou uska ilaj ho jaega, apki sehat thek ho jaegi. 3) Agr ap k ghr main koi diabetes ya high blood pressure ka mareez tou ap bhtar tareeqy sy unka khyal rakh sakengy 4) Is program k akhir main apko aik participation certificate b diya jaegi jo aagy apky kam aa skta hai Thafseelat aur registrations k liye diye gaye numbers pe rabta karain WhatsApp 03177974578 03325597180, 03313146245 03061122878, 03181842577, 03468972244 03105392272
MAWAR -Maternity panties
SELUAR DALAM '#MULTI_FUNCTION' UTK KESELESAAN IBU MENGANDUNG Material – selesa, cepat kering & tahan lasak Cawat tinggi – selesa bergerak, duduk & tunduk Material cotton strechable & tak panas– selesa tummy nak bernafas http://Wasap.my/60137667404/nakpanties ===== " Apa yang #best sangat dgn panties ni?" ===== . Ramai yg puji jpants ni pada fabrik & keselesaannya . Material Cotton strech yg kami gunakan khas utk ibu pregnant tampil selesa & yakin utk memakai . tak panas anti gulung adjustable waistband boleh di pakai drp awal kandungan sehingga due Senang basuh & warna tak luntur Material tak stretchable memang xmelekap kt perut k sesuai di pakai utk ibu yg bersalin ceaser ————— Berminat nak cuba maternitypanties nie .klink link di bawah nanti sis bantu ibu untuk pilih saiz dengan mudah http://Wasap.my/60137667404/nakpanties http://Wasap.my/60137667404/nakpanties http://Wasap.my/60137667404/nakpanties
DRP Sistemas Hidráulicos
DRP Hidráulica | Recuperação e Venda de Equipamentos Óleo Hidráulicos
Easy Online Store & Shopping Cart Solution | EasyStore
KUCING ANDA HADAPI MASALAH❓❓ . Selalu menggaru Selalu menjilat dan menggigit Bulu gugur akibat selalu menggaru Ada kesan tompokan merah pada badan Tidak ddk diam, aktif yg melampau . AWAS‼ KUCING ANDA BERKEMUNGKINAN ADA KUTU BERBAHAYA DAN BOLEH MEMBAWA MAUT JIKA TIDAK DIRAWAT . • Kutu kucing adalah parasit penghisap darah • Hidup pd badan haiwan tetapi tidak pd tubuh manusia • Boleh mengigit dan menghisap darah kucing & manusia • Gigitan kutu menyebabkan ruam, alahan, gatal & keradangan . DAH CUBA PELBAGAI CARA DAN KAEDAH TAPI TAK BERHASIL JUGA? . •Hari-hari vacuum •Lap bdn kucing dgn air garam •Menggunakan penyembur dan penghapus kutu •Kuarantin kucing drp merayau keluar . MEMPERKENALKAN!! SPRAY PEMBUNUH KUTU ROYAL PET . Kelebihan Lancelot Flea & Tick Treatment Spray (30ml) Berkesan membunuh dan menghilangkan kutu dan telur kutu. Membantu dalam mengawal dermatitis akibat gigitan kutu. Sesuai untuk digunakan pada anak kucing seawal hari ke 2. (disyorkan sekurang-kurangnya 8 minggu) . www.wasap.my/601157635631/spray-kutu-royal-pet www.wasap.my/601157635631/spray-kutu-royal-pet www.wasap.my/601157635631/spray-kutu-royal-pet
Facebook
Projek Panas Ada private link bridge 56m ke stesen MRT 6 stesen je nak ke TRX, 7 stesen ke bukit bintang (Golden Triangle) ️ Boleh buat dual key, maksimumkan pulangan ‍♂️‍♂️ pelbagai kemudahan sukan termasuk kompleks sukan indoor sendiri ➕ positif cashflow tiap2 bulan, beli rumah tak perlu bayar installment, bahkan dpt duit shopping lagi ✅ Projek mrt paling murah yang ada private link bridge, dr RM366k je utk 2 bilik atau RM450k utk 3 bilik boleh dpt lebih drp 100% loan, bayar booking RM2000 je, dpt balik 13k-20k nanti boleh buat renovation Kalau berminat sila hubungi 017-6064615 untuk maklumat selanjutnya atau klik pada pautan berikut: www.wasap.my/60176064615
DRP Sistemas Hidráulicos
DRP Hidráulica | Recuperação e Venda de Equipamentos Óleo Hidráulicos
Error
‍♀ Sapa Nak Tahu Rahsia Ibu Mengandung Kekal Bergaya Dan Selesa Di Luar Sana ‍♀ . Ibu Mengandung Mesti Tak Selesa Kan, Sebab Seluar Lama da LAMA XMUAT & XBOLEH BUTANG kan... . Jom sis INTRODUCE MATERNITY JEANS by MUMMYOHSEM memang SELESA & STRECHABLE babe... . Korg patut GRAB MATERNITY JEANS ni SBB : . ✅ MATERIAL SOFT DENIM STRECHABLE ✅ SAIZ S SEHINGGA 5XL ✅ TAK MUAT BOLEH TUKAR SECARA PERCUMA ✅ FREE GIFT !! FREE COD !! ✅ BOLEH DI PAKAI DRP AWAL KANDUNGAN SEHINGGA DUE . Kami ada MEYEDIAKAN SERVIS YG SPECIAL UNTUK KORG YANG ADA MASALAH KAT BAWAH : . ⭕ Berminat nak beli online...TAPI susah betul nak g bank in dgn perut memboyot ni! Nak beratur pulak satu hal....bukan kejap tapi lama betul tggu TURN ! . . ✔️ JGN RISAU !! Kami ada penyelesaiannya ! Mcm mana ? BARANG SAMPAI BARU BAYAR !!.SO tak perlu susah-susah dan kalut nak peg bank in.. ORDER je dgn kami...BARANG SAMPAI NNTI BYARLAH KT COURIER ! . ⭕ Cantik sgt seluar ni... nak beli tp takutt tak muat la sis ! . ✔️ JGN RISAU ! kami ada menyediakan SERVIS TAK MUAT BOLEH TUKAR SAMPAI RASA PUAS HATI ! Best kan ? So tak perlu lah takut2 nak order online..TAKUT XMUAT LA...TAK CANTIK LA......LETAK TAKUT KT TEPI ,JOM BELI & CUBA DLU.... . Kami tak menjanji kan KESELESAAN MATERNITY JEANS ni setinggi BULAN & BINTANG, tapi KAMI MENJANJIKAN KESELESAAN MATERNITY JEANS ni lebih TINGGI DRP BULAN & BINTANG. AMACAM ? . NAK PROMO FREE POSTAGE ? JUMPA KAT WHATSAAPS K.. . wasap.my/601169616236/STELLAJEANS wasap.my/601169616236/STELLAJEANS wasap.my/601169616236/STELLAJEANS
Rosmanita elin
Samantha Boutique
Woah Bestnya! Tukang urut pun ckp Bengkung Berhaba ini sesuai pakai utk Ibu Lepas Bersalin... . Haii!! Mommies semua sihat? Rekemen Bengkung Berhaba ini yang dibentuk istimewa utk pakai sewaktu berpantang + nak kempiskan perut buncit dan geleber. . Bila pakai bengkung ini, dah blh rasa betul2 panasnya drp pad pemanas Bengkung ini secara automatik dan kesannya semacam bertungku... ♨ . " Nk bg review skit. Hari ni baru start boleh mengurut. Tu kang urut duk tnye, makan ubat apa, sebab rahim dah kecut byk. Biasa x kecut mcm ni lg, klau baru bersalin. Saya cakap la, xmkn ubat apa pn cuma saya pkai bengkung berhaba ni start dr lps bersalin. Tukg urut tu ckp bgus produk ni. Bleh recommend kt cust dia... " . Bengkung yang terdapat dengan pad pemanas yang berhaba secara automaik! Jadi, pakai je dah membakar lemak. . ❌ tak perlu susah cari alat bertungku lagi ❌ tak perlu ambil losyen panas . Sebab PAD PEMANAS bengkung ini memberi PANAS secara automatik je semacam bertungku . Kesannya lebih singkat & efektif secara 3X berbanding memakai bengkung yg biasa... . Balik kerja, colleague terpuji pinggang sis memang kempis dan ramping... . ✅ Bengkung berpelakat, jadi seorang je dah siap pakai , senang & praktikal... ✅ Tidak berlipat-lipat, sentiasa kemas dan shape pinggang sis jadi lebih ramping... ✅ Kurangkan sakit pinggang semasa breastfeeding, sebab posisi badan duduk dgn menegak semasa pakai bengkung... . READY STOK! Brg pos lepas bayaran, barang janji sampai rumah awak ye... . Nak Order: Whatapps 011-28772187 untuk dapatkan detail Bengkung ini dan harga promo HEBAT !!
DRP Property
DRP Property
DRP Property
MAWAR -Maternity panties
SELUAR DALAM '#MULTI_FUNCTION' UTK KESELESAAN IBU MENGANDUNG Material – selesa, cepat kering & tahan lasak Cawat tinggi – selesa bergerak, duduk & tunduk Material cotton strechable & tak panas– selesa tummy nak bernafas ===== " Apa yang #best sangat dgn panties ni?" ===== www.wasap.my/+60179031373/NaklehaPromoPanties Ramai yg puji panties ni pada fabrik & keselesaannya . Material Cotton strecth yg kami gunakan khas utk ibu pregnant tampil selesa & yakin utk memakai . tak panas anti gulung adjustable waistband boleh di pakai drp awal kandungan sehingga due Senang basuh & warna tak luntur Material tak stretchable memang xmelekap kt perut k sesuai di pakai utk ibu yg bersalin ceaser . . ===== " Apa #keunikan & #kelebihan MATERNITY PANTY ni " ===== . Pinggan Full Getah - selesa utk tummy b'nafas. Cawat Tinggi selesa nak berjalan jalan Ada 5 saiz...ada saiz M sehingga 3xl... . ===== BERMINAT NAK CUBA MATERNITY PANTY NI..? ===== . Mudah jerr.. . Klik link dibawah, nanti sis bantu ibu ibu pregnant utk memilih saiz dgn mudah.. Tekan link dibawah untuk oder dan tebus diskaun www.wasap.my/+60179031373/lehanakPromopanties www.wasap.my/+60179031373/NaklehaPromoPanties www.wasap.my/+60179031373/NaklehaPromoPanties www.wasap.my/+60179031373/NaklehaPromoPanties Nota: Stok warna dan saiz sangat terhad. Dapatkan sekarang sementara masih ada.
香港債務舒緩協會 | DRP | 債務舒緩 | 債務重組 | 避免破產
Video Conferencing, Online Meetings, Screen Share | Cisco Webex
FREE Step-By-Step Training Webinar To Bring Your Existing Business Online! 13 MAY 2020 WEBINAR: ☑ 3 days to have your online store ready ☑ How to increase online store traffic to get sales ☑ Digitizing Payment 101 20 MAY 2020 WEBINAR: ☑ Optimizing your online store User experience ☑ How to Make Google Love Your Online Store ☑ The Importance of Online Payment This Digital Retail Package (DRP) Training Webinar is Delivered & Powered by Exabytes, Billplz & CIMB Bank WHO CAN JOIN? This webinar is open to anyone with an existing business REGISTER FREE NOW: 1. Clicking Sign Up 2. Select your Preferred Webinar Training Date 3. Provide your Basic Details REGISTER FREE NOW FOR DIRECT SEAT BOOKINGS: 1. Click bit.ly/CIMBDRP 2. Select your Preferred Webinar Training Date 3. Complete your Details Our team will contact you and provide the web conferencing details upon confirmation If you have any enquiries, please email us at smepartners@cimb.com Hurry, seats are limited, REGISTER FREE NOW!
Extra Skin Whitening - ESW
Extra Skin Whitening - ESW
Extra Skin Whitening - ESW
Extra Skin Whitening - ESW
Annexus Technologies
Are you ready? Schedule a free meeting today annexustech.com #DRP #DisasterRecoveryPlan #Jamiaca #AnnexusTech
DRP
DRP
DRP