50 Best Ada Ad Images in 2020 - BigSpy

Petua Rawat Sakit Sendi & Lutut
Doktor cakap gel lu tut dah kering. Patut la nak bengkok pun susah. Apa nak buat ni? . Saya faham masalah sendi yang anda sedang hadapi. Mesti pening kepala nak cari modal buat rawatan yang mencecah ribuan ringgit. Pening kan asyik fikir benda ni. . Tahukah anda risiko untuk menggunakan kerusi roda adalah tinggi buat mereka yg menghidap masalah sendi lu tut ini? . Dengan 3 kali sapuan Krim Doxtejoint. Pasti dapat membantu proses rawatan sendi terlibat . Doxtejoint Krim 1. Ada pengesahan KKM 2. Ada pengesahanan HALAL dari JAKIM 3. Berbau wangi – apple hijau 4. Jimat, sekali rawat hanya 1 picit. Sebotol boleh guna 250 kali picit 5. Sejuk dan berangin disusuli rasa suam yang menyegarkan . “Kalau la pakcik jumpa Doxtejoint ni 3 bulan lepas, boleh pakcik join konvo anak baru-baru ni.”Pak Amir, Pemandu, Kluang . Nak dapatkan promosi? Teruskan menekan link dibawah untuk info lanjut . https://hi.jomwasap.my/doxtejointrawatsendi https://hi.jomwasap.my/doxtejointrawatsendi https://hi.jomwasap.my/doxtejointrawatsendi
Penjagaan Kereta
Kos cat semula hampir RM500.. Dari hantar bengkel, baik buat sendiri..\n.\nBukan apa, takut kedai cas lebih. Kadang2 tu sikit je, tapi harga 'kapak'!\n.\nJom cuba Polish Master dulu. 5 min je berkilat & hilang calar.\n.\nLap-lap sahaja dah hilang. Tak sempat nak berpeluh. Perempuan pun boleh buat sendiri\n.\nKelebihan PolishMaster:\n\n1. Menghilangkan calar selamanya\n2. Menghilangkan kusam pada cat\n3. Naikkan seri warna kereta\n4. Memberi effect "cermin" pada cat\n5. Kilatkan headlamp\n\n"Kilatkan Kereta & Hilangkan Calar Sekaligus"\n.\nSkrg ada Diskaun RM50 + Boleh menang iphone utk yang terawal
Pegipegi | Booking Hotel, Tiket Pesawat dan Kereta Api Murah
Marketing Oops!
Marketing Oops! และ Digital IQ ขอเชิญทีมงานการตลาด และบุคคลสำคัญของบริษัท ที่เห็นความสำคัญ และต้องการเข้าใจถึงวิธีการใช้ DATA เพื่อสร้าง Growth ให้กับบริษัท จาก Understand > Collect > Acquire > Activate > Revenue > Retention ทำการตลาดสร้างยอดขายให้ได้ผล ผ่านช่องทางต่างๆ ให้ทีมงาน ได้เข้าใจวิธีการทำงานของ DATA Driven Marketing, Personalized Marketing และ DATA for CRM เพื่อนำกลับไปสร้างยอดขายให้กับบริษัท สร้างการเติบโตของบริษัท ใช้งบประมาณอย่างตรงจุด รักษาฐานลูกค้าให้ยังคงอยู่ และซื้อสินค้าของเรา . ครั้งนี้เราได้เชิญคนทำงานในแวดวงของ DATA for Marketing โดยผู้บริหารระดับสูงตัวจริงจากบริษัทและองค์กรระดับแถวหน้า ที่ใช้ DATA เพื่อสร้างยอดขาย, Personalization และ CRM ให้กับแบรนด์สินค้าอย่างประสบความสำเร็จมาแล้ว อาทิเช่น ADA Thailand, Google, Buzzbees แพลตฟอร์มชื่อดังที่อยู่เบื้องหลังความสำเร็จของหลายๆ แบรนด์ ทั้ง LINE Man, Wongnai, Burger King, GQ Apparel, Mitsubishi, Unilever เป็นต้น พร้อมทั้งเรียนรู้จากแบรนด์และ Expert ตัวจริง ที่เน้นการทำการตลาดผ่านการใช้ DATA driven marketing อย่าง SCB 10x, FWD Life Insurance, Krungsri Consumer และ Singha ซึ่งแต่ละองค์กรได้ลองผิดลองถูก และใช้ DATA สร้างยอดขาย และสร้าง Loyalty program ได้อย่างประสบความสำเร็จมาแล้ว พร้อมทั้งนำผลลัพธ์ออกสู่ตลาดอย่างภาคภูมิใจ มาร่วมแบ่งปันความรู้ บ่มเพาะความเข้าใจ ถึงขบวนการทำ DATA for Marketing, DATA for Sales, DATA for CRM และ Personalization Marketing ในแบบ 2 วันเต็ม มาร่วมกันพบกับความจริงว่าการทำงานด้วย DATA อย่างเกิดประสิทธิผล จะต้องเริ่มอย่างไร และต้องทำอย่างไร ให้ประสบความสำเร็จ Class นี้เหมาะกับทุกๆ อุตสาหกรรม เหมาะกับทีมงานการตลาด ทั้งระดับหัวหน้า และระดับคนทำงาน เพื่อให้องค์กร์เข้าใจถึงการสร้างยอดขายผ่าน DATA Driven Marketing อย่างแท้จริง สำรองที่นั่งด่วน รับจำนวนจำกัด เพียง 60 ที่นั่งเท่านั้น =========================== ติดต่อสอบถามเพิ่มเติมได้ที่ Digital IQ Academy (by Marketing Oops!) FB: Digital IQ LINE Official Account: @diqacademy Email: contact@diqacademy.com Mobile: 063-9239655 #DATADRIVENMARKETING #DigitalIQ #DIQacademy ---
Blogger.com - Create a unique and beautiful blog. It’s easy and free.
Blogger.com - Create a unique and beautiful blog. It’s easy and free.
Blogger.com - Create a unique and beautiful blog. It’s easy and free.
Blogger.com - Create a unique and beautiful blog. It’s easy and free.
Blogger.com - Create a unique and beautiful blog. It’s easy and free.
Home
Home
Prakardus – Mainan dari kardus
El Medina Spa Bekam - Bangi
PERNAHKAH ANDA RASA KEPALA NI... \n\n~ macam kene sambar karan\n~ tahap nak hentak kepala \n~ rasa macam ada gegaran\n~ rasa biji mata nak keluar\n~ rasa nak pitam\n~ tak boleh dengar bunyi bising\n~ sensitif dengan cahaya\n\nKINI TIDAK LAGI\n\n" So far kepala saya dah tak pening dah..tido pun makin lena.."\n" Memang ada perubahan ketara, kepala terasa ringan. Buat masa sekarang tiada sakit kepala dan badan lebih cergas (kerana tiada gangguan sakit kepala)"\n" Alhamdulillah badan rasa ringan, tengkuk dah tak lenguh2 dan kepala kurang rasa sakit walau di hari panas"\n\nBila ada customer bagi feedback positif macam ni memang teruja sangat sebab ramai dapat manfaat yang BEST dengan BEKAM.\nAda sesiapa bermasalah macam ni dan perlukan penyelesaian? Sila PM atau call/whatsapp kami 0177271152\n\nwww.wassap.my/60177271152\n\n\ud83d\udc49 Manfaat Bekam/Hijama:\n\n“Sesungguhnya sebaik-baik perubatan yang kalian gunakan adalah berbekam” atau “Sebaik-baik ubat untuk kalian adalah berbekam”. [Riwayat At-Tirmizi]\n\n\u2764\ufe0f Membantu menyingkirkan toksin dan darah kotor dalam badan \n\u2764\ufe0f Melancarkan perjalanan darah serta nutrisi dalam badan dan meningkatkan aktiviti sel yang membantu dalam proses pemulihan\n\u2764\ufe0f Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan \n\u2764\ufe0f Merupakan amalan sunnah Nabi Muhammad SAW\n\nSemoga bermanfaat untuk semua \u263a\ufe0f\ud83e\udd70\n\n\ud83d\udc49 Harga pakej migrain hanya RM70 (8 cup) berserta urutan di tengkuk dan bahu \ud83d\ude0a\n\nUntuk pakej-pakej lain boleh layari https://elmedina.com.my \n\n\ud83c\udfe0 Lokasi: 1-09-03, Bangi Sentral, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi (Sebaris Butik Leyaana Rahman)
Jagoan Coding
Gak cuma main gadget terus, anak juga belajar coding. Walaupun di rumah aja, logika anak makin terasah dan makin kreatif 🤩🤩 Yuk, miliki sekarang. Mumpung ada Promo Kenalan Jagoan Coding. Bikin anak happy, berkembang dengan teknologi 🚀🚀🚀 Cek selengkapnya >
Home
HIJAB KHUSUS UNTUK BUNDA YANG SUKA DASTERAN DI RUMAH Klik Untuk Order : https://produkunik.id/hijabfatimahlengan Tinggal Pakai, Langsung Aurat Tertutup Rapi. Termasuk Lengan Anda. Bunda, sebagian besar dari kita pasti tidak akan pakai baju syar'i kan ketika bersantai di rumah. Karena ingin pakaian yang adem lalu yang bisa nyaman dipakai sambil beres - beres rumah, sambil masak, sambil mengurus anak. Bayangkan kemudian kita harus ke warung sebentar, atau ada tamu bukan muhrim dateng tiba - tiba ke rumah. Apakah Bunda saat ini masih harus ganti baju dulu yang syar'i? Lalu pasang jilbab dulu? Kan Ribet Sekali ya bunda..... Hijab ini cocok sekali untuk bunda yang : ✅ Ukuran Panjang Depan 100cm. PB 120cm. ✅ Ingin Syar'i Tapi Tidak Ribet ✅ Ingin Pakai Kaos Tapi Tetap Syar'i ✅ Ingin Hijab Yang Adem & Nyaman & Bisa Dipakai Seharian Mau Tau Caranya? Klik Untuk Order : https://produkunik.id/hijabfatimahlengan Klik Untuk Order : https://produkunik.id/hijabfatimahlengan Klik Untuk Order : https://produkunik.id/hijabfatimahlengan
Distributorbukuislam.com – Just another WordPress site
✅ BELI 2 DAPAT 3 ✅ KINI USIA BUKAN HALANGAN UNTUK BISA MEMBACA AL QUR'AN Kini Anda bisa baca Al Qur'an sekalipun belum pernah belajar, karena mushaf ini ada transilaterasi dan terjemahannya di setiap kata, sehingga Anda bisa langsung membaca dan memahami tajwidnya..
Hade Beauty – Just another WordPress site
“Aku pengen bengat punya kulit sehalus dan secerah artis Korea. Ada gak sih, krim pencerah yang asli bikin mulus dan glowing? “ Jawabannya, ADA! Ladies, yuk cobain paket Hade Beauty Brightening ini aja! Sudah teruji klinis dan terbukti wajah 3x lebih cepat glowing cuma dalam hitungan hari! wajahmu makin cerah, segar, dan bening. Hade Beauty dibuat dari bahan alami yang sudah bersertifikasi BPOM. Ayo, balikin tingkat kecerahan dan pesona kulit cantikmu, gak pake lama dan anti-ribet! Keunggulan HADE BEAUTY ✅ Tuntaskan Komedo, Dark Spot, dan Jerawat Bandel ✅ Terbukti 3x Lebih Cepat Glowing ✅ Sertifikat BPOM Jadi Lebih Aman Dipakai Sehari-hari ✅ Antioksidan Tinggi dan Pencerah Wajah ✅ Gratis Konsultasi Online ✅ Bisa COD (bayar di tempat Anda) Jangan nunggu ntar sampai jerawat dan flek hitam membandel susah dihilangkan. Ayo, tampil cantik, bening bercahaya sekarang! Klik di sini
mafazastore – mafazastore.com
DAHSYAT !! MADU PROMIL PALING MANJUR, SUDAH RATUSAN TESTIMONI YANG BERHASIL BAYAR SETELAH BARANG SAMPAI 🤱 Madu ZURIAT MAFAZA Adalah Madu Alami Yang di Racik Untuk Pria dan Wanita Dengan Komposisi Terbaik, Buah Zuriat ,Sari Kurma, Madu & Pasak Bumi. Yang Dapat Membatu Usaha Bunda Dalam Mendapatkan Sang Buah Hati Tidak Ada Salahnya Mencoba Untuk Informasi Produk dan Harga Promonya Klik Gambar di Bawah Ini
ANTVLovers
Hallo ANTVLovers, Sering ketinggalan series BAWANG PUTIH BERKULIT MERAH atau ingin nonton dari episode pertama? Jangan sedih, sekarang di Facebook ANTVLovers sudah ada loh videonya Cekidot. jangan lupa like, follow
Facebook for Business
Pelanggan Anda ada di sini. Jalin koneksi dengan mereka melalui Halaman Facebook.
Naturkids – Solusi Terbaik Menambah Nafsu Makan Anak
Homepage – Rootpixel
Homepage – Rootpixel
Novelaku - Gudang Novel Asik dan Menarik
【Introduction:Selama 3 tahun Keanu hanya dianggap sebagai menantu tak berguna, yang hanya menumpang di rumah istrinya, Shareen. Keanu sebenarnya putra dari klan Bawono, salah satu keluarga miliuner di ibu kota. Berkat kegigihannya, Keanu berhasil menginvestasikan uang sebanyak triliunan! Dan voila! Hidupnya pun berubah, bahkan banyak wanita-wanita cantik yang turut mengaguminya!】 “Keanu, tuang air hangat ke baskom ini,” ujar seseorang dengan nada tinggi. Di atas sofa duduk tiga orang perempuan, ketiganya baru saja hendak merendam kaki mereka. Kecantikan dan kemolekan mereka bertiga memancar jelas, bahkan jika dipandang dari kejauhan sekalipun. Seperti tidak ada yang bisa menandingi rupa mereka yang terlihat begitu awet muda, seakan-akan kecantikan yang mereka miliki tidak akan lekang oleh waktu. Tiga orang perempuan itu adalah istri dari Keanu Bawono dan dua orang sahabat karibnya. Begitu mendengar perintah dari istrinya, Keanu segera membungkuk dan menuangkan air hangat ke dalam tiga baskom untuk merendam kaki. Dia sedikit pun tidak berani mengeluh. Lagi pula dia adalah menantu di rumah itu. Selama tiga tahun menikah dengan istrinya, dia tinggal di rumah keluarga perempuan itu. Keanu sama sekali tidak punya kedudukan di rumah tersebut. Keanu tidak berani mengeluh. Sedikit saja keluhan keluar dari bibirnya, istri dan ibu mertuanya akan langsung memarahi Keanu. Di dalam keluarga ini, kedudukan Keanu bahkan lebih rendah daripada seekor anjing. Sudah tiga tahun lamanya Keanu menikah dengan Shareen Aritedja, namun hubungan suami-istri di antara mereka hanyalah status, bukanlah hubungan suami-istri yang sebenarnya. Bahkan mereka belum pernah bersentuhan tangan sekali pun. Shareen amat membenci Keanu. Setiap hari dia selalu membiarkan suaminya tidur di atas lantai. Mulai dari mencuci pakaian, memasak, hingga beres-beres ruangan, semua adalah tugas Keanu. Tiap kali ketika dia sedang memasak, lantas tidak sengaja menjatuhkan sebuah mangkuk, istrinya pasti akan langsung menceramahi
Novelaku - Gudang Novel Asik dan Menarik
【Introduction:Selama 3 tahun Keanu hanya dianggap sebagai menantu tak berguna, yang hanya menumpang di rumah istrinya, Shareen. Keanu sebenarnya putra dari klan Bawono, salah satu keluarga miliuner di ibu kota. Berkat kegigihannya, Keanu berhasil menginvestasikan uang sebanyak triliunan! Dan voila! Hidupnya pun berubah, bahkan banyak wanita-wanita cantik yang turut mengaguminya!】 “Keanu, tuang air hangat ke baskom ini,” ujar seseorang dengan nada tinggi. Di atas sofa duduk tiga orang perempuan, ketiganya baru saja hendak merendam kaki mereka. Kecantikan dan kemolekan mereka bertiga memancar jelas, bahkan jika dipandang dari kejauhan sekalipun. Seperti tidak ada yang bisa menandingi rupa mereka yang terlihat begitu awet muda, seakan-akan kecantikan yang mereka miliki tidak akan lekang oleh waktu. Tiga orang perempuan itu adalah istri dari Keanu Bawono dan dua orang sahabat karibnya. Begitu mendengar perintah dari istrinya, Keanu segera membungkuk dan menuangkan air hangat ke dalam tiga baskom untuk merendam kaki. Dia sedikit pun tidak berani mengeluh. Lagi pula dia adalah menantu di rumah itu. Selama tiga tahun menikah dengan istrinya, dia tinggal di rumah keluarga perempuan itu. Keanu sama sekali tidak punya kedudukan di rumah tersebut. Keanu tidak berani mengeluh. Sedikit saja keluhan keluar dari bibirnya, istri dan ibu mertuanya akan langsung memarahi Keanu. Di dalam keluarga ini, kedudukan Keanu bahkan lebih rendah daripada seekor anjing. Sudah tiga tahun lamanya Keanu menikah dengan Shareen Aritedja, namun hubungan suami-istri di antara mereka hanyalah status, bukanlah hubungan suami-istri yang sebenarnya. Bahkan mereka belum pernah bersentuhan tangan sekali pun. Shareen amat membenci Keanu. Setiap hari dia selalu membiarkan suaminya tidur di atas lantai. Mulai dari mencuci pakaian, memasak, hingga beres-beres ruangan, semua adalah tugas Keanu. Tiap kali ketika dia sedang memasak, lantas tidak sengaja menjatuhkan sebuah mangkuk, istrinya pasti akan langsung menceramahi
Leadpages® Landing Page Builder & Lead Gen Software
"Salah aja Bisa menghasilkan... Kok bisa gitu ya?."\n.\nTonton Cerita Arifah ( Alumni iShare Institute)\n.\nKLIK Tombol "LEARN MORE" untuk INFO LENGKAP workshop
Teh Bajakah Premium
Teh Bajakah Asli dari Kalimantan Tengah \nBukan Kaleng Kaleng\nHati-hati Banyak Tiruan! \n-------------\nTumbuh dan di ambil di rawa-rawa kalimantan tengah, diolah dengan mesin produksi higienis menghasilkan Teh Bajakah Premium yang telah banyak membantu kemajuan kesehatan banyak orang.\n-------------\nBerapa harga untuk kesehatan Anda yang membaik?\nHarga Normal : Rp 2̶4̶5̶.̶0̶0̶0̶\nHarga Promo : Rp 185.000\n(1 box isi 20 kantong teh celup, bisa diminum 20 kali)\n\nPastikan Ada Nomor Seri Tanda BAJAKAH ASLI pada kemasan saat beli Bajakah\n---------------------\nDetail Informasi >> Klik Video dua kali\n\nBagaimana cara Pesan?\nLangsung Klik Gambar, Cari Tombol "BELI" dibagian Bawah\n\nDEMI KESEHATAN JANGAN BERPIKIR 2 KALI\nPromo TERBATAS, Siapa CEPAT dia DAPAT
Olay
✨Dua hal yang selalu gw jaga biar tetap sane menghadapi perjalanan hidup kedepan. 1 tubuh yang bugar, serta muka yang sehat. Biar kedepannya kita lebih berani dan selalu percaya diri sampai berapapun umur kita nanti :” So, sebelum mulai workout atau #30daysperutrata, gw udah siap sedia pake Olay Power Duo yang ada whipsnya ini dulu supaya wajah tetap terlindungi dari sinar matahari! Kalian udah ngapain ajaa hari ini? Gak papa kok sekali-sekali keluar, ke pekarangan rumah, berjemur, atau olahraga, yang penting jangan lupa pake #OlayPowerDuo ya biar muka terlindungi dan juga #BeraniBeranjakDewasa ♥️♥️✨
Hack A Launch – 7 Day Launch Method
Wainsdeco HYFA
Wainsdeco HYFA
Wainsdeco HYFA
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Wainsdeco HYFA
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Wainsdeco HYFA
Wainsdeco HYFA
Facebook
Facebook
Facebook
Adsumo 2.0
👋 PERHATIAN: Para Facebook dan Instagram Advertisers! Sekarang Anda bisa Tingkatkan Penjualan dengan Targeting Iklan Tepat Sasaran, dengan tools RAHASIA ini: 👉 https://adsumo.co/v2 👉 https://adsumo.co/v2 . Banyak diantara advertiser berpikir bahwa Ad copy, banner, dan video adalah hal terpenting dari sebuah iklan. Yup, Ad copy atau copywriting memang penting, tapi... Jika anda mentarget orang yang salah maka tidak akan ada penjualan. Bayangkan betapa susahnya jualan makanan kucing ke orang yang tidak punya kucing. Meskipun ad copy anda di endorse selebriti, hampir pasti boncos dan ga ada yang beli. Betul? Jadi suksesnya iklan Anda bergantung pada siapa yang melihat iklan. Atau, Bahasa kerennya adalah target audience. Karena target audience inilah manusianya. Mereka yang memiliki selera apa produk yang mereka inginkan, dan ad copy seperti apa yang mengena dan membuat mereka mengeluarkan isi dompetnya.. . Tapi masalahnya... sering kali kita dibuat bingung apa kriteria audience yang sesuai dengan produk kita. Belum lagi ternyata Facebook membatasi jumlah interests yang muncul saat kita membuat iklan di ads manager, ...hanya muncul sekitar 20-30 interests saja. Tahukah Anda? Per april 2020 ini, tercatat ada 8 juta advertiser yang aktif beriklan di Facebook setiap bulannya. . Dan kabar buruknya adalah kita semua disuguhi data interest yang SAMA! Ini membuat advertiser mentarget audience yang sama, sehingga kompetisi menjadi tinggi, dan biaya iklan menjadi lebih mahal, dan konversi kurang optimal . Itu sebabnya kami menciptakan sebuah tools untuk membantu anda menggali ribuan ide target audience yang kompetitor anda tidak tau. Sehingga: ✅ riset audience lebih cepat dan efektif ✅ iklan jadi lebih tepat sasaran ✅ menghemat anggaran ✅ dan harapannya konversi penjualan menjadi lebih optimal. . Memperkenalkan Adsumo. ✨ . Klik link di bawah ini untuk melihat bagaiman
Amj cyclestation Bertam
... ..\n.\n.\n\nKELEBIHAN SERTA MANFAAT HEBAT BERBASIKAL UNTUK KESIHATAN DAN KECERGASAN\n\nAnda ingin mula berbasikal.Tapi macam mana anda nak mulakan aktiviti ini.\n\nSebaik-baiknya bermulalah dengan aktiviti yang mendatar,jalan yang mana kenderaan yang melaluinya adalah minima.Jalan yang berbukit boleh dijadikan jalan tambahan untuk meningkatkan tahap kecergasan.\n\nUntuk kesemua aktiviti berbasikal,mulakan aktiviti dengan laluan yang tidak terlalu senang atau terlalu susah.Anda boleh bertanyakan kedai basikal atau rakan-rakan yang selalu berbasikal kawasan yang baik untuk aktiviti ini.\n\nPELBAGAI FAEDAH YANG DAPAT DENGAN MENAIKI BASIKAL NI...\n1)MENGURANGKAN RISIKO SAKIT KRONIK\n2)MERAWAT ARTRITIS\n3)MEMPERBAIKI MOOD\n4)MENURUNKAN KADAR KOLESTROL\n5)MENGUATKAN TULANG\n6)MEREHATKAN MINDA\n\nMACAM MANA NAK START?BASIKAL APA YANG SESUAI UNTUK SAYA\n\nJangan risau,di Amjcyclestation kami ada promosi sekarang basikal dengan harga RM489 dah bole dapat sebiji MTB DISCBRAKE LAGI...\n\nDI AMJ CYCLESTATION TERDAPAT BANYAK PILIHAN BASIKAL START DARI BIASA HINGGALAH LUAR BIASA.\n\nTERBANYAK SEKALI PASANGAN SUAMI ISTERI..COUPLE SWEET SUNGGUH...\n\nBASIKAL UNTUK SEMUA UMUR.\n\nPELBAGAI JENIS BASIKAL ADA DAN BANYAK PILIHAN\n-Basikal dari budak hinggalah ke dewasa smua ada\n-Basikal untuk family pon ada\n-Harga serendah-rendah sehingga semahal-mahal pon ada\n-Pelbagai free gift menarik setiap pembelian basikal\n-Lebih 20 brand ada di sni Bianchi,Merida, Trinx,Twitter,Alcott,Raleigh dan banyak lagi lah\n-Pelbagai aksesori-Helmet,glove,kasut,dan banyakk lagi\n-staff mesra pelanggan\n-Harga bole bincang\n.\n.\nJom contact kami sekarang \n\nwww.wasap.my/60174722263 - SYAHIR\nwww.wasap.my/60132115755 -MEQ\nwww.wasap.my/601124044075 - ALLAN\n\nAtau bole terus mai kedai walk in ja di AMJ CYCLE STATION\n\n41 JALAN DAGANGAN 10,PUSAT BANDAR BERTAM PERDANA , 13200 KEPALA BATAS PENANG\n\nLandmark: Belakang Sunshine tepi Hotel Jannah\n\nKedai buka setiap hari (KECUALI AHAD)\nIsnin-Sabtu 10.30 a.m. - 7.30 p.m.\
Bioskop Online
Kebahagiaan adalah konsep yang sederhana bagi seseorang tapi bisa sangat asing bagi sepasang kekasih. Setiap orang berusaha memberi yang terbaik untuk kekasihnya: berupaya menciptakan bahagia, menyembuhkan luka, berdamai dengan trauma, setia mendengar setiap cerita tapi kemudian mesti menerima dua kepala begitu kerasnya dan kelak mereka jadi dua orang asing yang menempuh jalan berbeda. Pada akhirnya tidak ada orang yang bisa bertanggung jawab atas kebahagiaan di hidup kita selain diri kita sendiri sebab hubungan terjauh bukanlah soal jarak, tapi soal ekspektasi. Story of Kale: #WhenSomeonesInLove tayang 23 Oktober eksklusif hanya di @bioskoponlineid. #StoryOfKale
TOKO ONLINE SHOP – semua ada disini lengkap dan bisa COD